Ahojte birdzaci .. idem si dať prepichnúť ucho no neviem či mám dať prestreliť alebo prepchnut ihlou ktoré boli menej ? A mám si to dat do praveho alebo laveho ? Či je to jedno ?
ja som si tiez davala nastreliť.. bolieť to nebolí, možno len zo začiatku trocha.. moze to troška aj hnisať, preto je potrebne si to čistiť .. a do praveho alebo laveho to uz je na tebe..ja mam v lavom
@Adell1721 odporúčam nastreliť, z nervozity z prvej náušnice nevnímaš okolie, takže neregistruješ bolesť .
prvú som necítil, druhej som sa už nebal, tak poštiplo
nastrelenie je hygienickejšie, rýchle
@adell1721 Ja by som si dal nastreliť.
A chalani by si mali dať do lavého, pokial nie su buzeranti, sa hovorí že do pravého si chalani dávaju len ked maju nesprávnu orientáciu...
Ked máš 13 tak to ešte tvoji spolužiaci asi budu poznať takže...
Ale myslím že u dievčat je to jedno, takže si daj do hociktorého...............
dnešným dňom som asi natrvalo vzdala svoju osvetovú činnosť v tejto oblasti, robte si piercingy pri sviečkach vidličkami a pchajte si tam krúžky na kľúče dopiče.
@etelnair ale ako môže niekto o opakovane používanom PLASTOVOM nástroji určenom na prebíjanie tkaniva tupým predmetom, ktorý sa obviously nedá sterilizovať, povedať, že je hygienickejší???
Od rána ma chytajú rage fits, to z tej kokotnej spisovateľky vo vlaku (nakoniec čítala na každej stanici)
@narazuvzdornaa ty si sla vlakom KE-BA/BA-KE s tou onou, co mala citat? ako to vlastne prebiehalo? to ona citala celych tych 6 ci kolko hodin kym ste neprisli na konecnu?
@trdelniiiq ňee, na každej stanici pustili z rozhlasu jednu poviedku alebo úryvok, ale to bolo tak desne primitívne, neumelecké a o hovne, že som to fakt nemala nervy počúvať každých x minút, a nebolo pred tým kam ujsť
@barky uh?
Zubár mi neponúka práve vybalené sterlizované kreslo a kábel na vŕtačke; piercer mi jeho ekvivalent ponúka, prečo by som si nevybrala hygienickejšiu a menej invazívnu možnosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prvú som necítil, druhej som sa už nebal, tak poštiplo
nastrelenie je hygienickejšie, rýchle
A chalani by si mali dať do lavého, pokial nie su buzeranti, sa hovorí že do pravého si chalani dávaju len ked maju nesprávnu orientáciu...
Ked máš 13 tak to ešte tvoji spolužiaci asi budu poznať takže...
Ale myslím že u dievčat je to jedno, takže si daj do hociktorého...............
dnešným dňom som asi natrvalo vzdala svoju osvetovú činnosť v tejto oblasti, robte si piercingy pri sviečkach vidličkami a pchajte si tam krúžky na kľúče dopiče.
Od rána ma chytajú rage fits, to z tej kokotnej spisovateľky vo vlaku (nakoniec čítala na každej stanici)
@barky uh?
Zubár mi neponúka práve vybalené sterlizované kreslo a kábel na vŕtačke; piercer mi jeho ekvivalent ponúka, prečo by som si nevybrala hygienickejšiu a menej invazívnu možnosť?