čaute rozmýšľam, že si sám (alebo s niekoho pomocou) prepichnem ucho na industrial. Tyčku aj hroty už mám doma a tak sa chcem spýtať či tu je niekto taký čo to už robil(akú ihlu mám použiť a podobne)
ja si davam ihlu hrubsiu ako nausnicu a potom nausnicu strcim pri prepichu do ihly..
kedze som nejaky prekrveny typ a hned ako ihlu vytiahnem uz je pre mna nemozne hocico tam strcit
btw ked mas industrial tycku ma pravdepodobne sirku 1,6 mm a take ihly ani hrubsie na slovensku za normalnu cenu nezozenies, v kamennych obchodoch uz vobec, najhrubsie bezne dostatelne su 1,2
ja viem, že by bolo lepšie ísť ku profesionálovi ale priznám sa , som trochu lakomý dať za to 30€ a navyše vačšinou v štúdiach prinesené šperky neaplikujú a ja už ho mám zakúpený...
mne by dali do ucha hadam aj papek kebyze poviem ze to tam chcem neviem kam chodis do studia
doma by som to nepichala ani ja vzhladom na to ze by to malo byt ako tak rovno a predsalen je to chrupavka mam 3 helixy a ani jeden by som si nedala prepichnut v domacich podmienkach
Mam tiez domacky robeny industrial. Pouzila som standarne kanylu co mas 1,6ku ihlu a o mm hrubsie crievko. Cize takto to spravis asi najrozumnejsie a najpraktickejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
kedze som nejaky prekrveny typ a hned ako ihlu vytiahnem uz je pre mna nemozne hocico tam strcit
btw ked mas industrial tycku ma pravdepodobne sirku 1,6 mm a take ihly ani hrubsie na slovensku za normalnu cenu nezozenies, v kamennych obchodoch uz vobec, najhrubsie bezne dostatelne su 1,2
rozhodne
doma by som to nepichala ani ja vzhladom na to ze by to malo byt ako tak rovno a predsalen je to chrupavka mam 3 helixy a ani jeden by som si nedala prepichnut v domacich podmienkach