Aidyl ... na obchodnej ... 7E za prepich a nausnicu ... plus 1E za dezinfekcny roztok ... a este pero gratis teda aspon tak to bolo naposedy a je to tam super ... proste prides, nastreli ti nausnicu a odides ....
@drejka jj, bola som tam na tetovanie a idem na dalsie. su tam strasne skveli ludia, pristup, odbornost... a len tak neviempreco som dostala 25eurovu zlavu jednoducho taketo tattoo-pierc studio som este nezazila a vrelo odporucam
@narazuvzdornaa nn nebol, nastastie na tomto mojej piercerke dost zalezi a dlho si ma presvecovala (od presvietit kde nemam zilky aby to mohla pichnut skorej sa mi daco dojebalo vnutri a na lavom mam zvnutra chytenu aftu lebo som tam mala moc kratku tycku a nechcela som ju otravovat s vymenou, ale konecne mi po mesiaci a pol mizne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.bodygallery.sk/sk/cennik-pierc...
myslela som za kolko €
To znie fajn, dakujem
Ja som síce za piercing v živote nedala ani cent, a to mám papuľu robenú v štúdiu, ale hento je insejn.
Fotky!!
A o jazyku nevieš niečo?
mne dve dierky v ušiach prepichovali kamošky, jednu dokonca zicherkou (ale hocijaké iné miesto na piercing by som určite nechala na odborníka)