chcela by som sa spytat ci je nieco nebezpecne na prepichovani chrupavky na uchu .. proste kebyze mi to robila taka zname ze len prepichla sterilnou ihlou a tak .. zee ci sa da na tom nieco pokazit ?? ..
veed ako jedno ucho som si prepichovala v piercingovom studiu ale stalo ma to aj s nausnicami 25 eur .. aa to sa mi zda dost vela.. .taak preto sa pytam .. .
pozri sa... u nás sa hovorí.. šialení majú vždy šťastie..... len je to v nárečí a ja som si v ušiach prepichla dokopy 13 dierok... a nič sa nedialo.... a to nie len sterilnými ihlami ale aj len tak v krčme so zicherkou a to vyčistenou s vodkou.... proste moje šialené punkanarchistické stavy.... zbožňujem ich
kamaratka ma 8 nausnic v jednom uchu a aj slimaka a v poho vsetko si robila sama kupila si dezinfekcnu ihlu a v poho len si oblozilka ucho ladom aby necitila bolest vypila jeden poharik a v poho to dala
a proste ked som bola si prepichovat v tom studiu dalsie dve dierky ale iba do lalocika taak akoze on mi to tam iba pomeral .. ale nevsimla som si zeby bral nejake ohlady na tie akupunkturne body ..
noo ..veela ludi si robi pirsingi sami..aa nic sa im nestane..ale vzdy je tu riziko..aa celkom velke..a akurat teeb sa nieoc stat moze veis ako ..proste v uchuu je vela akupunkturnych bodov..takze aj blbe ucho je na prepichnutie nebezpecne.. takze radsej s tou chrupavkov chod do studia nejakeho...abo ku kozmeticke..ale ked by sis chcela normlane..ucho prepichnut na atych dolnych vankusikoch tak too aj doam ale chrupavka je cosi ine
ja mám prepichnutý industrial hore v chrupavke, čo som si robila pred dvoma mesiacmi, a pokaziť sa dá samozrejme...musíš si dávať pozor na žily a hlavne na to miesto kam to prepichuješ, pretože keď to dáš krivo bude to neestetické a ešte ťa to bude aj boleť..ale pokial sa nevenuješ prepichovaniu, radšej si chrupavku sama nerob
@18 noo te 3 eura by ma nezabili . .ale pochybujem ze ta zlatnicka po pripade kozmeticka maa nejake odbornejsie znalosti z akupunkturnych bodov ako ja .. aa v piercingovom studiu co som si prepichovala dve dierky ale na lalociku tak ma to vyslo na 25 eur .. a to by ma uz trochu zabilo
chrupavku by som si v zivote neurobila sama ani to nenechala robit niekomu nekvalifikovanemu mam 2 /z toho druhu som si dala urobit vcera/ a neni to sranda radsej zaplatit 20eur a mat to poriadne spravene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@6 tiez by som povedala .. hehe. noo pekne teda . ..
risknes chrupavku? ja by som nie.