pokial si nekpujes vela veci za velku cenu tak sa vobec neoplati kupovat zo zahranicia. vsak na SK/CZ obchodoch je skoro to iste ako inych krajin staci len hladat.
@mefistofel Len skoro... ja som asi dva týždne dozadu zháňala vetrák do notebooku... Našla som v nejakom českom obchode... cena? V prepočte asi 92€ Nakoniec som sa preklikala až k eBay-u - presne ten istý výrobok, cena aj s poštovným - 12€.
@galinka ja som si tiez raz zhanal ventilator na notebook, na ebay bol za 30€ cez iny e-shop okolo za 90€ a na slovensku som si ho zohnal za 20€, vies ako sa hovori, kto hlada najde
@klaudiqaaa zo zahranicim to nema nic spolocne, ako som napisal kto hlada najde, pokial to neni volaka unikatna vec co nikde nepredavaju, tak ten cenovy rozdiel bude velmi maly niekedy aj ziadny, urcite mensi ako postovne a balne z ineho statu.
@semirgerkan je mi jasné že pre jeden tovar sa to moc neoplatí. Ale nechcem objednávať viac vecí a riskovať že mi napr. nebudú dobré alebo nebudú zodpovedať mojím predstavám. Neviem ti teraz povedať tú stránku mám ju uloženú na fcb a k nemu nemám prístup moment. Nemá mi to ani kto nosiť aj sama by som sa tam vybrala, keby mám na cestu a keby viem kde to hľadať a keby dobre ovládam angličtinu
@drobec186@15 vediet znacku libry je vseobecna vedomost. ja hadam ani nepoznam cloveka ktory by to v tvojom veku nevedel. ak sa ucis anglictinu tak to mas vediet hned
tak vieš, chod sa z toho teraz pojebať že to neviem hrozné volač zaj s tým veľa zmeníš ked sa tu teraz nad tým budeš rozplývať. Ty v iných znalostiach zaostávaš a neriéší to nikto ani len ty tak pál do piče ked sa ti nepáči
(a Anj sa učím len druhý rok, k libre som sa za život nedostala nestretla som sa s tým a ked už ľudia aj zabúdajú to je prirodzený jav no o tom vi asi nič neviete poznala som to ale že je to libra som nevedels hrúza )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.euromena.sk/eurokalkulacka...
@klaudiqaaa zo zahranicim to nema nic spolocne, ako som napisal kto hlada najde, pokial to neni volaka unikatna vec co nikde nepredavaju, tak ten cenovy rozdiel bude velmi maly niekedy aj ziadny, urcite mensi ako postovne a balne z ineho statu.
dovidenia
ty si ta co bola v pivnici zatvorena?
Aj ja veci na auto objednavam takmer len zo zahranicia lebo u nas to proste nemaju, alebo za dvojnasobnu cenu pri rovnakej kvalite
@ barky
@ majo
tak vieš, chod sa z toho teraz pojebať že to neviem hrozné volač zaj s tým veľa zmeníš ked sa tu teraz nad tým budeš rozplývať. Ty v iných znalostiach zaostávaš a neriéší to nikto ani len ty tak pál do piče ked sa ti nepáči
(a Anj sa učím len druhý rok, k libre som sa za život nedostala nestretla som sa s tým a ked už ľudia aj zabúdajú to je prirodzený jav no o tom vi asi nič neviete poznala som to ale že je to libra som nevedels hrúza )