Prerušuješ štúdium alebo ťa vyjebali von? Lebo to je rozdiel. Prerušuješ dobrovoľne z nejakých objektívnych dôvodov (choroba, dlhodobá služobná cesta, pobyt v zahraničí atď.) a následne môžeš v štúdiu pokračovať tak ako si skončila. Ak ťa zo školy vylejú tak to preto že si bola hlúpa a v prípade návratu musíš ísť od začiatku.
Čiže pri prerušení by som povedal normálne, prerušujem štúdium lebo to to a to. Budem v štúdiu pokračovať o rok.
Ak ťa vylejú povedal by som im to tiež na robinu: "Mami, oci, očividne ste sprostý a máte malé IQ a ja som to po vás zdedila, preto berte na vedomie že je to z veľkej časti i vaša chyba že ma vyhodili zo školy, keďže som sprostá zrejme po vás."
@sanny19 ak ťa nebaví tak to povedz rodičom a povedz im že školu opúšťaš alebo prerušuješ. Ale v každom prípade, lepšie riešenie je spraviť prvý semester nech si celý rok vysokoškoláčka a následný rok spraviť skúšky na školu ktorá ťa hádam bude baviť.
ja vlastne nie ja, ale riaditeľka školy ma poslala na polročné prázdniny zo zdravotných dôvodov, ale mojich rodičov to zaujíma tak ako mňa globálne oteplenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Čiže pri prerušení by som povedal normálne, prerušujem štúdium lebo to to a to. Budem v štúdiu pokračovať o rok.
Ak ťa vylejú povedal by som im to tiež na robinu: "Mami, oci, očividne ste sprostý a máte malé IQ a ja som to po vás zdedila, preto berte na vedomie že je to z veľkej časti i vaša chyba že ma vyhodili zo školy, keďže som sprostá zrejme po vás."
@h8u ... rozmýšľam že im to poviem tak že si prerušujem štúdium pretože viem že to nespravím.
staré dobré časy...