Ahojte... momentálne sa rozhodujem kam na výšku a zaujala ma univerzita v Prešove, chcem sa spýtať tých ktorí tam študujú ako tam je Intráky, mesto, prípadne ak je niekto na pedagogickej fakulte tak profesori
Intraky sú v meste štyri, neviem ti posúdiť ako to vyzerá na všetkých, ale ja som na svojom (Nový internát na 17. novembra) relatívne spokojný. Čo sa týka mesta, mne sadlo dokonale. Som športovo zameraný a blízko Torysy sú príležitosti na šport úplne vynikajúce. Ak si skôr typ čo má rád diskotéky, v PO sú minimálne tri kluby kde sa dá zabaviť - Hviezda, Ponorka a novo otvorený Encore sú asi také naj študentské destinácie. Ak máš radšej pivarcenie, nájdeš si Prezidentskú piváreň alebo Prešovský pivovar. Na menšie koncerty sa dá zájsť do kaviarní Wave alebo Christiania. Nemôžeš samozrejme čakať život ako vo Viedni, ale z tohto pohľadu je Prešov veľmi sympatické miesto, kto chce, príde si na svoje a na pedagogickú ti názor povedať neviem, som na zdravotníckej, ale možno by ti mohlo pomôcť hodnotenie fakúlt akr. komisie na nete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty