Pokiaľ ide o strednú - jedna bývalá spolužiačka prestupovala z druhého ročníka do prvého (išla z gymnázia na umeleckú) a jeden bývalý spolužiak si asi povedal, že ho učitelia nemajú radi a nejde riskovať a ako skončil tretí ročník, prestúpil na inú školu kde potom maturoval. (Paradoxne dostal na slovenčine do komisie našu slovenčinárku, ktorej sa podľa našich dohadov chcel vyhnúť najviac ) V každom prípade, ani jeden z nich sa nesťažoval, alebo aspoň som sa o nijakých sťažnostiach nedozvedela
Ja som chcel prestupovať, lebo mi na škole chýbajú baby, no nakoniec som si to rozmyslel. Aj keď ma to tu nebaví, už si začínam zvykať. No a či sa oplatí prestupovať, to by si mala vedieť ty. Ak sa to na tej škole fakt nedá nejako vydržať, tak prestúp
isla som po dvoch rokoch strednej zasa do prveho rocnika, ale na konzervatorium.. nelutujem ani nikdy nebudem. Tie dva roky este v nasom veku nie su nic strasne a ovela radsej budem na strednej o par rokov dlhsie, ako by som mala maturovat na skole ktoru som neznasala a nevedela som si predstavit co by som po nej asi tak robila. Ak ti to stoji za to, urob to. Mna moja byvala skola ubijala, ked sa dalo, nesla som tam. Nehovorim, ze tato skola je idealna ale aspon tam vacsinou idem s tym, ze sa tesim
poznám takých čo tak urovili,ale podľa mňa sa to už neoplatí,šak škola ako škola ,už ju dokonči a potom choď radšej na výšku,alebo nejakú nadstavbu si keď tak sprav na inej škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov