Chcela by som sa opytat tych, ktori s tym uz maju skusenost, este predtym, ako pojdem na studijne aby som vedela, co sa mam pytat ak by mi uznali predmety na novej skole, dostanem za nich do vykazu kredity v hodnote z tej starej skoly alebo tolko kol
Samozrejme že dostaneš toľko kreditov, na koľko bude ohodnotený ten predmet na novej škole. Na tvojom mieste by som bol vôbec rád, keby mi ten predmet uznali a nemusel ho robiť 2x.
podľa mňa môžeš zaň dostať iba toľko kreditov koľko je na "novej" škole za ten predmet....vychádzajúc už iba z toho, že takéto veci sú fixne nastavené v aise alebo inom "úžasnom" systéme....a potom ty nemôžeš mať za ten predmet 12 kreditov a tvoji spolužiaci len napr. 6.
ako sa píše nado mnou....buď hlavne rada ak ti ho uznajú, lebo to nebýva veľakrát zvykom....
@stylish ja tiez prestupujem na podobny odbor ale nie totozny...takze idem klasika od prveho rocnika :/ s tym ze uz niektore predmet budem mat spravene (dost ich je) a bola by tam moznost studia dvoch rocnikov naraz
@stylish poznam kopu ludi co si predlzili studentsky zivot o rok az dva podla mna to nie je strata pokial si sa rozhodla zle..ja idem z UKF na UPJS si z vychodu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ako sa píše nado mnou....buď hlavne rada ak ti ho uznajú, lebo to nebýva veľakrát zvykom....