ahojte, prosim vás neviete ako to funguje, ked chcem prejst z odboru na iny odbor? Prijali ma na FHI - manazerske rozhodovanie a informačné technologie a chcela by som prejst na účtovníctvo. Je to možné pri predzápise ? Alebo ako sa to robí ?
podľa mňa to pôjde najskôr po prvom semestri (veď o čom by bolo ich rozhodovanie, koho kam vezmú, keby sa každý mohol nechať prijať na hocijaký odbor a potom si prestúpiť, kam sa mu zachce?) hoci, neviem, ako to chodí konkrétne na ekonomickej. na (pred)zápise sa spýtaš na študijnom a uvidíš.
tiez si myslim, ze to pojde az po nejakom case, u nas(matfyzBA) prestupuju spoluziaci, ale az po ukonceni prveho roku mohli prestupit. kazdopadne, pokial narazis na tie tety, ktore tam boli, ked som sa bol pytat na studium a primacky, tak ti drzim palce
Ahoj, ja chodim na ucto a moja spoluziacka tak prestupila hned este pred zaciatkom semestra, ale povolili jej to, lebo mala vela bodov, ale ona si asi nedala uctovnictvo do prihlasky ale iba MRIT a tam ju prijali a potom si to nakoniec rozmyslela alebo take cosi {neviem presne co v tom bolo, ale musis mat vela bodov, a kedze ta tam neprijali, tak asi si nemala dostatok bodov na prijatie na ucto, ale skus sa opytat} A medzi fakultami to tak funguje, ze az po 1. roku a musis si dorobit vsetky rozdielove predmety alebo ist potom este raz vo februari na prijimacky a ked ta prijmu pojdes opat do 1. rocnika , ale s tym, ze ti uznaju predmety niektore z 1. roc. z tej predoslej fakulty a ak mas dost kreditov z 1. roc. rovno ides do 2 rocnika a popri tom si robis tie predmety, ktore ti chybaju z 1.roc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
neviem ti inak poradit
Nechápem, ako som sa ja dostal na školu bez desiatich Birdz fór, že podľa čoho berú, či už prišli výsledky, kde nájdem poradie a kto ide so mnou...
tiez si myslim, ze to pojde az po nejakom case, u nas(matfyzBA) prestupuju spoluziaci, ale az po ukonceni prveho roku mohli prestupit. kazdopadne, pokial narazis na tie tety, ktore tam boli, ked som sa bol pytat na studium a primacky, tak ti drzim palce