Ahojte, chcem sa spýtať či je možné prestúpiť na VŠ hneď na začiatku prvého ročníka z odboru na odbor. Som čerstvou študentkou UKF, odbor Európske štúdiá a chcela by som prestúpiť na Politológiu. V podstate je to skoro to isté, len či sú s tým neni naťaho
ja byť teta na študijnom, posielam vás rad radom do riti, že nie ste za xy mesiacov, čo máte na rozhodovanie, schopní vybrať si jeden odbor a ten aj začať študovať.
nechapem ako mozes prejst z odboru na odbor..to si bola prijata aj na politologiu? ak ano moze sa to dat, ak nie tak potom prirodzene ze tam nemozes ist, ved si si nepodala prihlasku na ten odbor..aj ked je to ta ista fakuta a pribuzny odbor..ved na kazdy odbor boli predsa ine podmienky prijatia a riesilo sa to v juni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
my máme na študijnom samé milé osoby, fakt ochotné a ústretové, normálne ich nechápem, že to dokážu, keď tam chodia takéto telatá