Prestúpenie z obyčajnej základnej školy na osemročné gymnázium
Ahojte,
neviete či by som mohla prestúpiť z obyčajnej štátnej školy na osemročné piaristické gymnázium od siedmeho ročníka? Už som nad tým rozmýšľala pred 6. ročníkom keď sa začína chodiť na osemročné gymnáziá, ale rozhodla som sa zostať v škole s
no ja ti neviem, gympel ide o dost viac popredu ako zakladka a neviem ci by ti dovolili robit rozdielovky
ale do primy by asi mohla ist keby si spravial skusky, len by si bola najstarsia ale urcite to neni ako prestup z jedneho gympla na druhy, je to proste ina uroven a ine ucivo
NEROB TO...chodim na 8 rocne a vacsina si nas mysli ze si iba dojebes zivot v mladosti...bud skoncis ako puritanka totalna alebo alkoholicka/narkomanka a dost mozno zacnes fajcit a vela...a je jedno co za gympel to je ... radsej chod pekne celu zakladku urobit a potom ak budes vediet tak specifikovanejsiu strednu alebo stvorrocny gympel vzdy zaloha... radim z vlastnej skusenosti ber to na vedomie
to ze sa citis odstrcena je normalne zacina ti puberta pomalicky a bude to len horsie a je jedno na akej skole budes musis sa vnucovat nasilu ludom lebo kazdy si pomaly najde nejake zaujmy mimo bezny kruh ludi a bude sa ti venovat trocha menej. druha moznost zacni si pripravovat karieru (studuj nieco co ta bavi aj dopredu a vela) ale odporucam prvu na studium ma clovek vzdy dost casu
Neurýchluj výber školy len preto, že ti nesedí koletív... ak je to nanevydržanie, tak zmen základku, ale toto nie .... to nemá logiku, ani hlavu, ani pätu.
...urobiť jedno z najdôležitejších rozhodnutí v živote kôli kolektívu....
Nie- nemôžeš prestúpiť zo základky na osemročné gymnázium. Ibaže do nižšieho ročníka sa myslím dá.
Som na osemročnom gymnázium a ani mne nesedí kolektív. Od prímy sa tu robia intrigy a nechci si ani predstaviť, ako niektorí skončili (fajčia, fetujú....) aj kvôli škole
Podľa mňa sa osemročné dá v pohode zvládnuť, ale samozrejme, musíš sa učiť. Stačí nabehnúť na ich systém.
Ja by som ti predsa len odporučila počkať do osmičky/deviny a potom ísť na bilingválny alebo normálny gympel /alebo strednú.
do toho 3.ročníka (ako keby do ročníka kde sú ľudia starí ako ty) neviem tam idú už popredu.. a ak by sa ti aj podarilo, aj tak by si sa cítila odstrčená, lbo všetci by už boli podelení do skupiniek a ty by si ostala navyše a keby si šla do primy, boli by všetci o 2 roky mladší a to neviem či by sa ti páčilo na tvojom mieste by som počkala pár mesiacov či by sa to neupravilo v triede, alebo prestúp na inú základnú školu a potom už kde si vyberieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale do primy by asi mohla ist keby si spravial skusky, len by si bola najstarsia ale urcite to neni ako prestup z jedneho gympla na druhy, je to proste ina uroven a ine ucivo
...urobiť jedno z najdôležitejších rozhodnutí v živote kôli kolektívu....
Som na osemročnom gymnázium a ani mne nesedí kolektív. Od prímy sa tu robia intrigy a nechci si ani predstaviť, ako niektorí skončili (fajčia, fetujú....) aj kvôli škole
Podľa mňa sa osemročné dá v pohode zvládnuť, ale samozrejme, musíš sa učiť. Stačí nabehnúť na ich systém.
Ja by som ti predsa len odporučila počkať do osmičky/deviny a potom ísť na bilingválny alebo normálny gympel /alebo strednú.
Veľa šťastia pri rozhodovaní.