Hej, začala som to pozerať, presne keď to začalo... No, odkedy som našla knihy a všetky ich prečítala, prestal ma seriál zaujímať, keďže som vedela kto je kto a kto čo komu urobil
@lilnicole ale mne sa zda ze serial sa ubera inym smerom ako to bolo v knihahc.sice som ich necitala ale podla for co osm citala sudim. inak z knih som citala len kusok a zda sa mi to ako dost velky brak
Tak zasa ani seriál nie je nič extra Ale tak čo ja som pozerala, tak všetko začalo ísť presne podľa knihy, ešte aj scény a niekde aj vety, takže jasné, že ma to prestalo baviť
ja som to dnes zacala pozerat a je to uplna pecka fakt.. jedine co ma kedy ohurilo zo serialov bol odlozeny pripad a heroes.. ale to ani nie tak ako gossip girl, to si stahujem a pozeram pravidelne, a tieto veci som pozeravala len v telke.. a teraz nemam co pozerat elbo nove diely GG nie su tak som si vravela ze skusim toto a je to fakt pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak tie baby su strasne pekne a uzasne sa obliekaju. nieco z gossip girl to ma