počujte, koľko trvá prevod peňazí z účtu na účet (z VUB do Slovenskej sporiteľne)? ak mi strhlo peniaze, ale príjemcovi neprišli, myslíte, že to ešte príde?
problém je aj v tom, že mi odoslal číslo účtu v skrátenom tvare (8 miestne) a neviem, či by nemal
@yoloforever ale ja mam stres hlavne z toho že tam je dake divne čislo učtu... proste to čislo učtu by malo byť SK(kod banky-4 čisla) potom by malo ísť 6 núl a potom číslo učtu...lenže jeho pripade je za kodom banky 10nul
no s VUB sú furt nejake problemy mam pocit
myslis IBAN kod? to mas SK01 0100 0000 0012 3456 7891 tak nejak by to malo vyzerať
ale možno ti len poslal číslo učtu a kod banky, to ti tuším stačí, ked neposielas zahranicnu platbu a to je len 1234567891/1234 také dlhe
V sobotu ti z uctu urcite nic nestrhlo. Zablokovalo ti prostriedky, aby si nimi nemohla nakladat. Pondelok sa odblokuju a vecer medzi 5-7 ked sa robi zuctovanie sa peniaze odoslu a na druhy den sa spracuju v danej banke kde si ich posielala.
Ak take cislo uctu neexistuje, tak druha banka tie prostriedky odmietne a vratia sa ti spat na ucet. Ak sa pripisali niekomu inemu, tak si to skontroluj a zavolaj do svojej banky, ze si sa pomylila, ona to vyriesi s druhou bankou a peniaze sa ti vratia do cca 30 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
myslis IBAN kod? to mas SK01 0100 0000 0012 3456 7891 tak nejak by to malo vyzerať
ale možno ti len poslal číslo učtu a kod banky, to ti tuším stačí, ked neposielas zahranicnu platbu a to je len 1234567891/1234 také dlhe
Ak take cislo uctu neexistuje, tak druha banka tie prostriedky odmietne a vratia sa ti spat na ucet. Ak sa pripisali niekomu inemu, tak si to skontroluj a zavolaj do svojej banky, ze si sa pomylila, ona to vyriesi s druhou bankou a peniaze sa ti vratia do cca 30 dni.
on mi poslal:30977082/0900
a takto mi to upravilo v IB
SK0909000000000030977082
no veď budeš ešte radšej čakať 2 dni, či to príde
cislo uctu. kod banky. suma a ides. iban si doplni automaciky
tak som zvedavá...povedal, že keď prídu zavolá
vždy vieš poradiť
tak snáď v najhoršom bude neexistujúci účet
Peniaze by mal mat na ucte do 24 hodin bez ohladu na banku, sa mi zda.
S tym, ze vikend za nerara, cize ako keby si posielala v pondelok.