@schizoofrenik Vezmi si že máš človeka o ktorom vela vieš. Poznáš jeho vnútro, buď kam to chcel dosiahnuť, alebo čím chcel zmeniť svet.
Všetky takéto veci by s mŕtvym odišli. Otázka znie, či si sa po jeho smrti nad nimi zamyslel a nakoniec sa s niektorými v podstate stotožnil a rozhodol sa, že ich naplníš ty.
ja to tiež úplne nechápem, veď čo by som mala ja s tým čo on chcel dosiahnuť ? ... ja neviem kebyže s takým človekom spolupracujem nejakým spôsobom a potom sa snažím ďalej napĺňať to poslanie, tak hej ale inak to nechápem
@ridicolousnotion Samozrejme ak si nič poriadne nemala s tým človekom tak ti to tak može prísť. Ale trebárs ak umrie niekto, koho túžby a snahu ich presadiť si uznávala a obdivovala, myslím, že by ti mohlo prísť nad jeho rakvou ľúto, že sa pochovávajú s ním a može sa v tebe prebrať nutkanie pokračovať v tom čo začal. Ono sa to ale skôr týka túžob ohladom spoločenskej sitúacie, alebo niečoho podobného.
@ohavnos ť Keď si uvedomuješ to s tými vlastnosťami, máš aj úprimnú snahu urobiť niečo preto aby si nebola takou istou, keď vidíš k čomu to spelo ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Sorry ale nechápem.
Možno za to môže včerajšia noc ale fakt nechápem.
Všetky takéto veci by s mŕtvym odišli. Otázka znie, či si sa po jeho smrti nad nimi zamyslel a nakoniec sa s niektorými v podstate stotožnil a rozhodol sa, že ich naplníš ty.
@ohavnos ť a to nem dobre ?
a tiež aj to, že celý život bola sama a ja s 99% pravdepodobnosťou ostanem tiež sama
@ohavnos ť Keď si uvedomuješ to s tými vlastnosťami, máš aj úprimnú snahu urobiť niečo preto aby si nebola takou istou, keď vidíš k čomu to spelo ?