Sice som zdroje nikde neuvadzal, pripadne ak som pouzil obrazok, tak priamo vedla neho malymi pismenami. Prezentacia nemoze byt WoT, ale skor obrazky/grafy a len hesla, okolo ktorych hovoris.
to zavisi od toho kolko chces aby pocuvac venoval pozornosti zdrojom ak ich chces "skryt" tak daj dakujem za pozornost a potom len tak mimochodom preklikni na zdroje a vypni...ak sa chces pochvalit z akych mudrych kniziek si cerpala, tak to daj este pred dakujem za pozornost, aby ti ju este venovali
pred ďakujem za pozornosť, ja ďakujem lebo za pozornosť až keď ukončím prezentáciu a zdroje z ktorých som čerpala podľa mňa patria do prezentácie....ale asi na to nie je vydaná žiadna smernica, takže si to môžeš urobiť ako chceš
teda aspon nas tak ucili, ze zdroje su na konci..ale ja napriklad nedakujem za pozornost, lebo viem, ze ma pocuvaju radi takze idem rovno na zdroje po skonceni prezentacie
- podakovanie a doplnujuce informacie o autorovi (meno, e-mail, studijna skupina, oddelenie... zalezi od okolnosti). Odporucam pouzit formulku "Dakujem za pozornost. Otazky?"
Rokmi sa mi overilo, ze na kazdom slide musi byt nejaky obrazok (samozrejme vhodny ku teme o ktorej dany slide je), moze byt aj s popisom (napriklad meno cloveka na obrazku).
Dalsou velmi dolezitou sucastou prezentacie by malo byt samotne cislovanie v tvare (x/y, kde x je poradove cislo slidu a y je celkovy pocet slidov).
Co sa zdrojov tyka, tak si osobne myslim, ze zdroje netreba do prezentacie uvadzat, ale ak, skor by som zdroje uviedol pod kazdy text samostatne (prezentacia nie je odborna praca, kde sa podrobne informacie zdrojoch uvadzaju na koniec).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
-obsah
-poradie podla obsahu
-zdroje
-zaverecna strana
Sice som zdroje nikde neuvadzal, pripadne ak som pouzil obrazok, tak priamo vedla neho malymi pismenami. Prezentacia nemoze byt WoT, ale skor obrazky/grafy a len hesla, okolo ktorych hovoris.
zdroje
- uvodny slide s nazvom prezentacie a autorom
- obsah prezentacie
- samotna prezentacia podla osnovy z obsahu
(- zdroje, ak ich chces uviest osobitne)
- podakovanie a doplnujuce informacie o autorovi (meno, e-mail, studijna skupina, oddelenie... zalezi od okolnosti). Odporucam pouzit formulku "Dakujem za pozornost. Otazky?"
Rokmi sa mi overilo, ze na kazdom slide musi byt nejaky obrazok (samozrejme vhodny ku teme o ktorej dany slide je), moze byt aj s popisom (napriklad meno cloveka na obrazku).
Dalsou velmi dolezitou sucastou prezentacie by malo byt samotne cislovanie v tvare (x/y, kde x je poradove cislo slidu a y je celkovy pocet slidov).
Co sa zdrojov tyka, tak si osobne myslim, ze zdroje netreba do prezentacie uvadzat, ale ak, skor by som zdroje uviedol pod kazdy text samostatne (prezentacia nie je odborna praca, kde sa podrobne informacie zdrojoch uvadzaju na koniec).