Tento polrok budeme robiť prezentácie a každý z nás si má vybrať tému, ktorá je zaujímavá sama o sebe, no musí hlavne zaujať ostatných. A preto od vás žiadam menšiu radu. Akú tému by ste pri takejto prezentácii ocenili vy? Poprosím nejaké tipy, čo by napr
niečo, o čom viem málo, ale o čom vie dosť dotyčný, ktorý to bude prednášať/prezentovať. alebo aby to dotyčného bavilo, takže vyhľadá zaujímavé informácie.
žiaden čaj, káva a podobne, to vždy má niekto.
ja si pamätám, že keď sme to my robili, tak som prezentovala didgeridoo. ešte som aj jedno dotrepala do školy
hlavne si vyber niečo, čo ťa baví, podľa možnosti.. Keď to nebude baviť teba, nebude ani ostatných. keď človek hovorí s nejakým zanietením pre danú vec, mňa to zaujme
@etelnair ak by si potom vysušil svoje sliny z vnútorných stien, tak v porádku (dokonca by som aj pochopila, ak by si do toho iba kričal. prvé hodiny som so svojím didge strávila tak, že som do neho vykrikovala Boris the spider od The Who )
@bettsy tak záleží od toho, aké chceš. bambusové sa dá kúpiť takmer vo väčšine tých etno shopov, ale tie sú dosť nekvalitne spravené. málokedy nájdeš kvalitné bambusové didge. pôvodne je to z eukalyptového dreva, ale tie, ak ich u nás nájdeš , tak sú väčšinou veľmi drahé. najlepšie je kontaktovať niekoho, či ti ho nevyrobí. čo poznám ľudí, tak to robia buď z čerešne alebo dubu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
žiaden čaj, káva a podobne, to vždy má niekto.
ja si pamätám, že keď sme to my robili, tak som prezentovala didgeridoo. ešte som aj jedno dotrepala do školy
takto