@patrixo
a tebe nedrbe?!
pred voľbami sa na každého vyťahuje hnoj, ani Harabin nie je bez viny!
ale pozná medzinárodné právo, ústavu ma v malíčku, nie je zlodej a kriminálnik ako Kiska a bojuje za kresťanskú rodinu, odsudzuje mnohé zmluvy čo Kiska popodpisoval a nie je americký riťolez....
a náhodou nemáš aj ty niečo za ušami, či si naozaj svatý, ak hej pred voľbami choď do blavy a ukameňuj ho!
vyhrá voľby, či sa to niekomu páči a či nepáči, ani jeden kandidát nema na neho...
ak sa ma niečo konečne zmeniť v tejto ožobračenej krajine, tak je teraz príležitosť...ale ty sa máš zrejme fajnove, potom si spinkaj a hladkaj svoju mačičku...
a ešte jedno Harabin je apolitický, keď ho zvolia nebude pajácom žiadnej strany, nikomu zaviazaný, odpolitizuje polišov, súdy a konečne sa začnu zatvárať do basy kkoti, ktorí rozkrádaju tento štát...
@patrixo
závidiš mu tie "špinavé peniaze?"
alebo to píšeš preto, že to niekto povedal, daj dôkaz a ak o nejakom vieš, podľa zákona si povinný ohlásiť trestnú činnosť orgánom činných v trestnom konaní...
ak nemáš potom mlč naveky a neohováraj, nesluší sa to....
Ja by som chcel vidiet, ako by mohol Harabin-Bin Ladin nieco zmenit, ked by bol prezident. Jedine, ze by dal amnestiu svojim mafianskym kamaratom alebo by vymenoval Fica za ustavneho sudcu.
@gnomeslayer ja verim tomu, ze ano, maju rovnake nazory na vsetko, nebolo to tak davno, co si vymienali vrucne bozky medzi sebou, resp. bol ministrom spravodlivosti dotlaceny smerakmi, jeho vymenovanim za US, by vytvoril mafiansky stat, aky by chcel mat a zarucit beztrestnost sebe a svojim kamaratom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Btw. doplňujúca otázka: hviezdičkujte!
-Mas v pici?
a tebe nedrbe?!
pred voľbami sa na každého vyťahuje hnoj, ani Harabin nie je bez viny!
ale pozná medzinárodné právo, ústavu ma v malíčku, nie je zlodej a kriminálnik ako Kiska a bojuje za kresťanskú rodinu, odsudzuje mnohé zmluvy čo Kiska popodpisoval a nie je americký riťolez....
a náhodou nemáš aj ty niečo za ušami, či si naozaj svatý, ak hej pred voľbami choď do blavy a ukameňuj ho!
vyhrá voľby, či sa to niekomu páči a či nepáči, ani jeden kandidát nema na neho...
ak sa ma niečo konečne zmeniť v tejto ožobračenej krajine, tak je teraz príležitosť...ale ty sa máš zrejme fajnove, potom si spinkaj a hladkaj svoju mačičku...
a ešte jedno Harabin je apolitický, keď ho zvolia nebude pajácom žiadnej strany, nikomu zaviazaný, odpolitizuje polišov, súdy a konečne sa začnu zatvárať do basy kkoti, ktorí rozkrádaju tento štát...
áno dnes ma meninky Dorotka, blahoželám....
závidiš mu tie "špinavé peniaze?"
alebo to píšeš preto, že to niekto povedal, daj dôkaz a ak o nejakom vieš, podľa zákona si povinný ohlásiť trestnú činnosť orgánom činných v trestnom konaní...
ak nemáš potom mlč naveky a neohováraj, nesluší sa to....
drahá moja....