Je celkom smiešne o čom kecajú najmä tí občiansky kandidáti. Ja mám z médií, rôznych blogov a vyjadrení pocit, že Slovensko je buď ne - demokracia a prezident má moc absolutistického vládcu (či diktátora), alebo že máme superprezidencionalizmus či aspoň Prezidenstský alebo poloprezidentský systém. Nemáme nič z to - ale slubujú a slubujú akoby snáď mohli čokoľvek...
Ja by som najradšej zrušil funkciu prezidenta, ale keď už si treba vybrať tak občianskeho kandidáta. Ale aj tak mi pride zvláštne, že nemá každý občan SR rovnaké podmienky pre kandidatúru na toho maskota s výhodami.
Keďže kandidáti, ktorí sa pohybujú v politike, ale nemajú stranícku podporu v týchto voľbách sú občianski, príde mi toto rozdelenie na straníckych a občianskych kandidátov úplne nezmyselné.
ja by som za prezidentku vyhlásila seba a keby som už bola prezidentka, korunovala by som sa za kráľovnú
a niekde zazvonil zvonec a biankynmu sneniu je koniec
@tunidlo Veď dobre - implicitne sú hromady vecí nezmysli ... Avšak masmédiá a aj analytici používajú túto terminológiu pro forma neustále... Tak som sa vyjadril v jej rámci... Inak je to ozaj jedn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a niekde zazvonil zvonec a biankynmu sneniu je koniec
No a podľa mňa aj hlasovanie za možnosť stranícky kandidát v tejto téme je rovnaký nezmysel
Príde mi dosť jedno, či je kandidát stranícky, alebo občiansky ...