@burn ale tato "hrozna tema" sa stretava s ludmi okolo teba dennodenne. nie si empaticka, alebo sa len skryvas pred tym, co ta caka? vsetko su to len emocie. a nikto nie je nesmrtelny. kamaratovi umrel otec den pred stedrym dnom... preto ma to zaujima.
Hej tato mi zomrel keď som mala 12, ale nejak som to nepociťovala, lebo od 2 rokov boli naši rozvedení, mama sa keď som bola 7 ročná druhý krát vydala a otec mal ku mne zákaz vstupu.
@devil Ano, väcsinou som zial neempaticka (a nechvalim sa tym), ale zrovna v tejto reakcii podla mna bol nejaky zachvev empatie, lebo chapem, ze bavit sa o tomto na Vianoce nie je nic, co by dotycnym ludom prospievalo. Keby sa o tom chcel so mnou porozpravat niekto z vlastnej vole, tak to respektujem. Ale pytat sa sama od seba by mi naozaj nenapadlo.
3 mesiace dozadu mi umrel otec... Nevidel som ho od maja 2019 lebo sme mali vela prace v praci a nepustili ma domov. A potom prisiel covid a to som zas ja nechcel aby som nahodou daco domov nedoniesol.
Nebol som mu este ani na hrobe lebo v praci mame vela prace a mna nepustia . Hyenizmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nebol som mu este ani na hrobe lebo v praci mame vela prace a mna nepustia . Hyenizmus