@mkamka no sak to ze napriklad napisem moj pozitivny nazor na travu aj ked teda nehulim a videl by to niekto z mojej rodiny tak by som sa moc nepotesil lebo oni su uplne proti niecomu co ani nikdy nevideli
mama nevie ani zapnúť net na notebooku, otec má takéto veci zablokované na notebooku a brat sa o mňa nestará a ja sa nestarám o neho a určite by sem neprišiel...
ale inak, asi nevadilo, no nebolo by mi to jedno, kebyže ma tu nájdu, pretože tu mám veci, ktoré by som rada zachovala pred rodinou v tajnosti, lebo by to v rodine určite nenarobilo dobrotu
@magorka tak ale mas tu napr. fotky podla ktoryhc by ta mohli najst
@ohavnost tak ani moja mama ani otec nechodia na net ani na PC mozno raz za rok a to im musim ukazoat co a ako sa robi , jedine sestra chodi na net ale zas nezaujimaju ju podobne stranky ako je birdz ja len tak ma to zaujima ako by ludia reagovali nato
mama ma tu číta pravidelne, otec možno občas... otec mi tu nijako nevadí, ale kvôli mame mi vadí že si občas musím dávať pozor a niektoré veci nemôžem napísať . myslím že už som ju raz aj prosil nech ma prestane čítať, a snažil sa jej toto vysvetliť, a neviem ako vtedy reagovala, ale očividne sa nepodarilo. každopádne nestáva sa mi často že by ma napadlo že chcem niečo napísať, ale nemôžem kvôli tomu že nechcem aby to čítala.
moja mama to tu sleduje aj ked tu nema nick, a niekedy viem novinky z birdzu prave od nej niekedy mi aj mms posle s fotkou nejakeho birdzaka ked ma nejaku zaujimavu novu fotku a moja sestra sem obcas ide, ma nick @ninaaaa a niekedy sem ide nina cez moj birdz, minule som prisla domov a na svojom notebooku mala mna prihlasenu na birdzi a opravovala mi pravopisne chyby v blogoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale inak, asi nevadilo, no nebolo by mi to jedno, kebyže ma tu nájdu, pretože tu mám veci, ktoré by som rada zachovala pred rodinou v tajnosti, lebo by to v rodine určite nenarobilo dobrotu
@ohavnost tak ani moja mama ani otec nechodia na net ani na PC mozno raz za rok a to im musim ukazoat co a ako sa robi , jedine sestra chodi na net ale zas nezaujimaju ju podobne stranky ako je birdz ja len tak ma to zaujima ako by ludia reagovali nato
@mcvpn ja viem že sa to dá, ale negooglili by predsa každý nick čo tu vidia, či to náhodou nie som ja disappointed:?)
na fb mám aj ocka aj mamku aj sestru aj tetu aj uja..dajako neriešim ale proti ockovi mam bloknutu nastenku
a naši nehrozí, že by sem chodili
ale keby áno, tak si asi vytvorím nejaký nový fake nick o ktorom by nevedeli