@micenzo a na koho by si strielal ?? =D j som skôr myslel boj o potraviny a iné zásoby na to aby si s rodinou/blízkymi prežil a v tom prípade by si musel skôr zabíjať ľudí z okolia ktorých možno aj poznáš...
veľa ľudí na svete by som videla mŕtvych (myslím hlavne vrahov a tak) ale keď som nad tým uvažovala, sama by som to spraviť nedokázala.
alebo keď som si predstavovala aké je to byť vo Vreskote . proste, zapichnúť niekomu nožík do hrudníku by bolo tiež dosť... divné. neviem, či by som to vedela, síce to by bolo už o inom, sebaobrana. ale teraz si to prosto predstaviť neviem.
podľa mňa v hraničnej situácii človek spozná sám seba, ako sa rozhodne...ja neviem takto teraz povedať. Keď sa niečo deje, tak som schopná brániť svojich a tých čo mám rada, pobiť sa kvôli tomu, neovládať sa...ale zabiť? to je ťažké slovo, aj čin, podľa mňa to neviem a dúfam že nebudem musieť zisťovať či by som také dokázala
každý by dokázal bojovať, je to put sebazáchovy. Ale žeby som zabíjal len tak, tak to nie ale no neviem, dúfam že sa to podobnej situácie ani nedostanem
vo vojne, pre chamtivosť, z pomsty, ako kat, sudca čo odsúdi na smrť... o týchto prípadoch som asi neuvažoval, i keď...
ja som asi psychopat, ale chcel som zabiť len tak(pre chuť), že aké to je a boli to samí neznámi ľudia a asi väčšina predstavených vrážd bola nožom odzadu (A)
zabiť dokáže každý - veď strelné zbrane nám to silno uľahčujú...ale mňa by skôr zaujímalo koľko ľudí by dokázalo zabiť človeka chladnou zbraňou napr. nožom, mačetou, teleskopickým obuškom a podobne - teda niečím, čo je viac osobné - kde si "vychutnávate" všetky tie pocity trpiaceho zblízka...
ak by prišla apokalypsa určite by som nebojoval o potraviny - veď načo si predlžovať utrpenie a bolesť? to vážne by ste všetci bojovali a zabíjali len preto aby ste umreli o pár dní či týždňov neskôr?
@mcvpn do kelu ty si maniak ako ja =D ja som minule s bratom kopal a ked sa ku mne otočil chrbtom napadlo ma aké by to bolo keby som ho čakanom do chrbta zaťal =D
@greenbunny ja bežne ide predo mnou nejaká starká, tak už mám chuť chytiť ju za vlasy, krk podrezať a hodiť do najbližieho kríka, minule taký chlapec bol pri pieskovisku a hneď som si predstavil, ako by mu nôž vošiel do chrbta a klesol by, ale inak som mierumilovný ... nechcete ma tu niekto liečiť?
myslel, nic prijemne, ale podla mna to dost zavisi od pohnutky. keby som zabil niekoho v sebaobrane aby som to prezival inak ako keby som dakoho zavrazdil
uvažujem o tom vždy keď zašlapnem pavúka, že práve v tejto sekunde a len kvôli mne niečo skončilo svoj život a pani Pavúková, malé pavúčatá atď. prídu o člena rodiny, takže nechcem ani uvažovať aké by to bolo s človekom..
@h8u ja o tom uvazujem sposobom ze keby som im u nich doma u pavukovcov behal po stole a po strope a niecim by ma zato rozpucili tiez by som sa necudoval
So zabitím nejakého zvieraťa by som mal problém ale mať perfektnú ostreľovačku a zlikvidovať nejakého smradľavého premnoženého osadníka s tým by som problém nemal.Najmä keď si otvárajú papule na väčšinovú populáciu.
Vo vojne a z pomsty (keby ma polícia zato nenaháňala) by som to dokázal ale len v správnej vojne nie preto že niekto povie že toto je správne a choď zabíjať. Inak sa od všetkého zabíjania všakovakého druhu dištancujem. No ešte možno toho sudcu robiť by neva
aku hodnotu ma zivot? zalezi ci si kupujes nove srdce, alebo poslednu gulku... asi tolko k tej teme.. samozrejme ze by som vedel niekomu zobrat zivot, a ten co tvrdi ze nie klame sam seba.. pud sebezachovy je silnejsi nez cokolvek ine, a pokial ho niekto nema, to je psychopat.. a zobrat pistol a zastrelit niekoho, to zvladne aj dieta, pripadne odzadu podrezat, rozflakat lebku teleskopom.. som ale zvedavy kto by ste dokazali v ramci prezitia vlastnymi rukami niekoho uskrtit a sledovat ako mu mizne zivot v ociach, hnev sa meni na strach a potom na prazdno.. a hlavne ked si uvedomite potom, ake lahke to je, niekomu vziat zivot, znicit jeho buducnost v okamihu.. v prirode plati zakon silnejsieho, zabi alebo budes zabity, to len krestania speudopacifisti hlasaju budte dobri k ludom co vas nenavidia.. a potom si zabiju boha co ich miloval
@greenbunny inak ja takéto "nízke formy života" nedokážem ľahko zabiť
väčší cicavec alebo asi aj ryba už by mi asi taký problém nerobili, ale bezstavovce, myšoidné chujády a veci, čo pôsobia tak krehko, to hej to všetko ale len v teoretickej rovine
@trubka91 myslím že ak by si šla na interupciu v prípade znásilnenia tak je to pekne pokrytecké =P... myslíš že hodnota toho života je o niečo menšia??
@mcvpn pfff =P tak babku na ulici podrezať to hej ale mravca zašliapniť nie =D
(inak "myšoidné chujády" ...
ale priznám že aj mne bolo občas ľúto hádzať pavúky do umývadla a potom ich spláchnuť. akosi som sa vžil do ich situácie a tá cesta potrubím mi nevoňala =D
zase príkald z domu- otočíš veko prádelníka tam sú 3 také malé guličky jenu pritlačíš a zrazu sa z nej sypú desiatky drobnučkých pavúčikov, ale fakt maličkých takých že ňuňu a niekde zo záhybu koša sa hneď na to vyvalí veľký pavúčisko, ale fakt že kus (asi mama). no ak aj tie malé mali dorásť do takých šúp a behať po dome radšej som mamu, aj keď s ľútosťou utopil (ach)
@mcvpn@greenbunny (GB, tebe inak ďakujem za nočné mory, ten obráz z @53 tak skoro z hlavy nedostanem ..)
ja vás možno raz budem liečiť, aj keď dúfam, že až tak ďaleko to nezájde ...
ale nj, už len to je zvrátené, že chcem robiť s ľuďmi, ktorí to spravili... počúvať ich...dôvody...pocity.. detaily... fuuh..
na druhej strane mám tiež problém zabiť zviera, ale už sa lepším, aj pavúkov zabíjam si sama v izbe, lebo som ťažká arachnofobička a konečne môj strach zvíťazil nad súcitom s nimi
ani rastliny, neživé veci... niekedy úplne ako psychouš sa zamýšľam presne že ako sa to cíti, čo ak do má dušu a nik si to neuvedomuje a bla bla bla...
ale tiež mám sem-tam pocit, že niekde vo mne drieme vrah, ktorý nechce zabíjať z nejakého dôvodu, ale čisto len z chuti, a nech tečie čo najviac krvi a najlepšie mne po rukách ... bohes, to je úplný námet na poviedku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a ked bude vojna,ako prvy by som si siel pre pusku
ale dosť zaujímavá otázka
veľa ľudí na svete by som videla mŕtvych (myslím hlavne vrahov a tak) ale keď som nad tým uvažovala, sama by som to spraviť nedokázala.
alebo keď som si predstavovala aké je to byť vo Vreskote . proste, zapichnúť niekomu nožík do hrudníku by bolo tiež dosť... divné. neviem, či by som to vedela, síce to by bolo už o inom, sebaobrana. ale teraz si to prosto predstaviť neviem.
a aby som prezil zabil by som hocikoho okrem mamky,tatka a brata ..takze mi nikto nesahajte v pripade apokalypsi na zasoby
A až príde apokalypsa tak bude neskoro aj na to, aby človek miloval...
ja som asi psychopat, ale chcel som zabiť len tak(pre chuť), že aké to je a boli to samí neznámi ľudia a asi väčšina predstavených vrážd bola nožom odzadu (A)
ak by prišla apokalypsa určite by som nebojoval o potraviny - veď načo si predlžovať utrpenie a bolesť? to vážne by ste všetci bojovali a zabíjali len preto aby ste umreli o pár dní či týždňov neskôr?
ja sa bojím že túžba po poznaní toho pocitu raz zvíťazí a potom... sa zapíšem do dejín slovenskej kriminalistiky =D
zvrátenosť toto. nás ani do jedného ústavu spolu nemôžu dať
@4lex pche!
si ze mňa rob srandu!!! veď ja som skoro umrela vtedy!
@h8u to nie len pri chrobákoch. ja občas aj ked nejakú neživú vec zničím tak ma na sekundu napadne ako sa asi pri tom cíti
@obsadiliminick pravda, ja mám dobré filmy rád a je ich našťastie dosť
väčší cicavec alebo asi aj ryba už by mi asi taký problém nerobili, ale bezstavovce, myšoidné chujády a veci, čo pôsobia tak krehko, to hej to všetko ale len v teoretickej rovine
@mcvpn pfff =P tak babku na ulici podrezať to hej ale mravca zašliapniť nie =D
(inak "myšoidné chujády" ...
ale priznám že aj mne bolo občas ľúto hádzať pavúky do umývadla a potom ich spláchnuť. akosi som sa vžil do ich situácie a tá cesta potrubím mi nevoňala =D
pavúky sa nezabíjajú
zase príkald z domu- otočíš veko prádelníka tam sú 3 také malé guličky jenu pritlačíš a zrazu sa z nej sypú desiatky drobnučkých pavúčikov, ale fakt maličkých takých že ňuňu a niekde zo záhybu koša sa hneď na to vyvalí veľký pavúčisko, ale fakt že kus (asi mama). no ak aj tie malé mali dorásť do takých šúp a behať po dome radšej som mamu, aj keď s ľútosťou utopil (ach)
ja bývam v byte, nechápem
chápem. ked vy v tom meste všetky zvieratká len z obrázkov poznáte to musí byť veľmi smutné
čo si mal z biológie?(mravce a chachary? )
no, ja si poriadne ani nepamätám ako vyzerá živá koza, všade sa to len spája s poprsím a je mi zle z tohto sveta
a čím by čúrali?? a ešte chodia po zemi a tie nohy si tam umývajú
veru (ach) my máme doma jednu novú tak sa ju idem naučiť dojiť. pošlem ti fotku ako to vyzerá =D (tá koza.. )
ja vás možno raz budem liečiť, aj keď dúfam, že až tak ďaleko to nezájde ...
ale nj, už len to je zvrátené, že chcem robiť s ľuďmi, ktorí to spravili... počúvať ich...dôvody...pocity.. detaily... fuuh..
na druhej strane mám tiež problém zabiť zviera, ale už sa lepším, aj pavúkov zabíjam si sama v izbe, lebo som ťažká arachnofobička a konečne môj strach zvíťazil nad súcitom s nimi
ani rastliny, neživé veci... niekedy úplne ako psychouš sa zamýšľam presne že ako sa to cíti, čo ak do má dušu a nik si to neuvedomuje a bla bla bla...
ale tiež mám sem-tam pocit, že niekde vo mne drieme vrah, ktorý nechce zabíjať z nejakého dôvodu, ale čisto len z chuti, a nech tečie čo najviac krvi a najlepšie mne po rukách ... bohes, to je úplný námet na poviedku
chalani, berete ma do party ??
ale superr inak..ja viem variť...pohľadám nejaký recept ?? ...napríklad... delfín na víne so šafránom alebo niečo také
na červenom víne ale!
@greenbunny ty protiva jedna protivná!! kvôli tebe budem teraz spať v klbku v strede postele a každú polhodinu vytriasať periny....
rolovať sa mi už veru teraz nič nechce (ach)
a s takouto lenivosťou to na vrchol rebríčka zostavovaného Interpolom ťažko dotiahneš
veru veru lenivosť ma korunuje už dlhšiu dobu mal by som s tým začať niečo robiť