3) nasilu vymyslene prezyvky su... ehm... trapne najlepsie vznikaju pri roznych prilezitostiach a podla toho ci sa ludom pacia alebo nie ich pouzivaju... nepokusaj sa to zmenit, nebude to ono
@johnysheek je nieco ine vymysliet si nick na webovy portal a prezyvku, kt ta budu oslovovat ludia kazdy den teda aspon predpokladam, ze kamosi ta nezdravia "cau johnysheek", ci?
@pseudos no johnysheek vznikol daleko predtym nez birdz a kym som ho nepouzival tak ma tak nevolali.. ale ano teraz ma mnohi oslovuju johny.. (nemozem povedat ze nie vdaka internetu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ked budes mat v albume by Petra v nejakej inej podobe, budu si mysliet ze tie fotky kradnes
© ペトラ
by 페트라
1)
2) je to prezyvka jesus
3) nasilu vymyslene prezyvky su... ehm... trapne najlepsie vznikaju pri roznych prilezitostiach a podla toho ci sa ludom pacia alebo nie ich pouzivaju... nepokusaj sa to zmenit, nebude to ono
4)
Este nieco: Ako pisete to C v kruzku ??
@flussica alt+ctrl+shift+c
--
@bonita suhlas.
@bamby daj si ze "prezivka" budes jedinecna.. vacsina ludi to pise s y
@hangtime11 dúfala som, že jej to tu niekto napíše, lebo to bolo prvé čo ma napadlo
............alebo sa pohraj s výslovnosťou svojho mena
tu sú rôzne verzie mena Petra era, Perina, Perka, Petja, Petrija, Petrina, Petruša, Pjerina
alebo
Pierette, Perrette, Pierrine,Piera, Pierina,Petra, Petje, Peekje, Peetje
čekni » sl.wikipedia.org/wiki/Petra...
na wiki sú mená, a dajú sa i vygoogliť stránky, kde nájdeš xmilión verzií tvojho aj iných mien
je tu kopec inych ktori si na takuto prezIvku robia zalusk
nebudem menovat "bratov" zo severu na 4 pismena a dalsich
@apis
Bambi a druhá možnosť sa mi najviac páčili