Ako sa prezliekate na plavarni, alebo kupalisku do plaviek a potom naspäť do boxeriek, slipov? Davate si na seba uterák, alebo sa vyzlečiete uplne donaha a tak si obleciete plavky? Osprchujete sa nakoniec nahý, alebo len v plavkach?
Ja si dám na seba uterák, hoci nie vždy zaberie- minule keď som sa prezliekal tak som si dal na seba uterak a vyzliekol si slipy, sadol som si a keď som si obliekal plavky tak som zdvihol nohu a kamarati co sedeli oproti sa pustili do rehotu najprv som nerozumel, až po chvíli som sa pozrel dole a zbadal som, že mi je vidno celeho vtaka. Od vtedy sa prezliekam len po stojačky- radšej si už nesadám. Sprchujem sa len v plavkach. Nahý som sa sprchoval len raz keď som bol na plavarni s kamaratom a boli sme v sprche sami a on sa vyzliekol prvý tak som si vyzliekol plavky aj ja, ale celý čas som bol otočený tak, aby mi nevidel vtáka.
ked sa obliekam do plaviek, tak si dam dole trenky, vybehnem zo satne, prebehnem sa okolo bazenu, vratim sa do satne a tam si dam plavky... a ked si davam trenky, tak zase tento postup aplikujem
Ja sa prezliekam s uterakom, ale v sprche som vyzleceny, osprchujem sa dam si na seba uterak idem do satne tam si obleciem slipy. S nahotou problem nemám, ale nebudem ukazovať všade vtaka. Aj mne sa už stal jeden trapas keď som si obliekal plaky a spadol mi uterak. Asi na 5 sekund mi bolo vidiet polku vtaka ale nezblaznim sa z toho, veď aj ja som už videl plno iných penisov. Aspoň viem porovnať.
Ja sa pri prezliekani otočim smerom ku skrínkam a vyzleciem si slipy, v sprche sa sprchujem nahý- nech na mne neostane chlor, a dam si na seba uterak a idem do satne kde sa opät otocim ku skrinkam, alebo stene a obleciem si slipy.
myslim, ze je to posadnutie vlastnymi gentaliami... Ako ked sa bojite maleho pavucika a v skutocnosti sa on boji Vas 100 krat viac... Fakt si myslite, ze Vase genitalie niekoho zaujimaju? V saune je clovek nahym aj sprchuje sa nahy ci uz po treningu alebo len tak z plavarne alebo z prace aleho s hocicoho.
V zapadnej europe je na plavarni standard tabula, kde je zakaz sprchovania sa v plavkach z hygienickych dovodov ako aj v saune mat na sebe nejaku latku...
Ale asi nechcete vidiet, ake je to strasne hlupe...
Prezliekam sa upne nahý a aj zo sprchy idem nahý ku skrinke. Ale je zabavne sa pozerat na mladsich chalanov, ako sa snazia prezliesť, aby im nik nevidel ani chlp, a keď minule sa pri mne prezliekal jeden asi tak 17-18 rocny a jeho kamarat mu staihol uterak tak sa tak skoro rozplakal, ze mu videli jeho vtaka 2 jeho kamarati a ja.
vacsinou si so sebou nosim prenosnu kabinku. ma vysku asi 150cm a styri cca 50cm dlhe steny.. obcas je to sice ohubu sa v tom prezliect o sprchovani ani nevravim ale aspon mam istotu..
Práve som prišiel z plavarne a stal sa tam jeden trapas kamaratovi pri pezliekani. Keď sme vyšli z bazéna išli sme hneď pod sprchy sprchovali sme sa v plavkach a keď sme sa na šatni prezliekali tak sme si dali uteraky na seba, ale kamarat lam taký menší uterák a keď si vyzliekol plavky a sadol si na lavičku tak mu spod uteráka vyliezol vták(asi tak do polovice)- on si nič nevšimol a vybral si slipy že si ich oblecie a v tom trocha podvihol nohu a už sme sa rehotali všetci čo sme sedeli oproti- už nebolo vidieť len vtaka ale uplne celeho aj vajca. Bol z toho dosť nešťastný a zahanbený, ale vonku si už z toho nič nerobil.
Ja sa prezliekam pod uterakom, a sprchujem sa nahý, samozrejme tak aby mi na vtaka idelo čo najmenej ľudí, ale neskrývam sa. Hanblivý niesom, len nemám rád očumovanie.
Prezliekam sa s uterakom a ked sa sprchujem pri poslednej sprche v rohu tak som nahy a vtaka si zakryjem rukou, ked sa sprchujem v strede tak len v plavkach a podvihnem si plavky a pustim vodu aj na vtaka a na zadok nech na nich nemam chlor.
na kúpaliskách a aquaparkoch, kde sú kabínky, tak sa prezliekam v kabínke...
na normálnej plavárni mám uterák na sebe, položím plavky na radiator, uterákom sa utriem, potom uterák položím vedľa seba na lavičku, nech nezavadzia a oblečiem sa. a je mi úplne jedno či som tam sám, alebo či sú tam ďalší ľudia... to mi je úplne jedno.
jediné čo mi vadí, sú 70 roční dedkovia, čo idú zo sprchy do šatne bez uteráku, to je trochu moc už, ble...
a podľa mňa je divné sprchovať sa v plavkách, dokonca aj niekde kde sú "kabínky", alebo ako to nazvať, že z troch strán je stena a z jednej strany stena nie je, aj tam sa niektorí sprchujú v plavkách... ale však to je ich problém. mne je to jedno, nech si ten chlór so sebou vezmú aj domov
Na plaváreň moc nechodím ale tu v obci na kúpalisko cez leto a keď vylezem z bazéna tak sprcha jediná je hneď pri bazéne tak sa osprchujem aj s plavkami, to by bolo rečí a pohľadov keby sa sprchujem bez plaviek, dosť čo po mne čumia ľudia keď si povolím trenky a pustím si vodu na cicinu... a v živote som tam nevidel niekoho kto by sa sprchoval holý.. prezliekam sa v kabínkach...
No sprchujem sa v plavkách. Šak potom keď dojdem domov, tak sa sprchujem ešte raz (a už akože bez plaviek! .
A neviem, mne je to nepríjemné keď sa tam sprchujem a niekto tam sa sprchuje nahý (no lebo my máme také super sprchy, že oproti sebe sú .. ). Akože dobre, deti nech sa tam sprchujú aj hore nohami, ale tie tety čo tam sú nahé, proste je mi to nepríjemné.
A prezliekam sa v kabínke a kebyže tam kabínka není, tak pod uterákom.
ja po plávaní sa osprchujem, pokial su tam nejaky stari tak sa zakryjem rukou, ale inacnie. Prezliekam sa normalne, holy penis. Pred kamosmi sa nehambim, sak pindure meme take iste...
sprchujem sa v sprche normalne nahy,potom sa zakrutim do rucnika a prezliekam sa pri skrinke, no minule ked som este len prisiel na kupalisko a siel som sa prezliect do plaviek,tak vedla mna bol iny chlapec,ktory si na slipy dal plavky,tak neviem ci je to nova moda...
ja sa sprchujem nahy v plavarni nemam s tym problem. Ja sa pred kamosmi nehambim kazdy to mame {penis}. Ked sa prezliekam v plavarni v satni som uplne nahy a je mi to jedno ci sa na mna niekto kuka nemam sa yaco hanbit
Normálne keď prídem na plaváreň otvorím skrynku vyzlečiem sa celý do naha veci si dám do skrinky dám si na seba plavky zamknem skrynku a idem do bazéna a keď už končím tak normálne idem ku skrinke vyzlečiem si plavky vezmem sprcháč a osušku a nahý idem do sprchy osprchujem sa celý vylezem zo sprchy utriem sa a idem sa obliecť a domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
V zapadnej europe je na plavarni standard tabula, kde je zakaz sprchovania sa v plavkach z hygienickych dovodov ako aj v saune mat na sebe nejaku latku...
Ale asi nechcete vidiet, ake je to strasne hlupe...
CHERVO už by som ťa chel vidieť ako sa prezliekaš nahý a aj sprchuješ a ukazuješ vtaka.
na kúpaliskách a aquaparkoch, kde sú kabínky, tak sa prezliekam v kabínke...
na normálnej plavárni mám uterák na sebe, položím plavky na radiator, uterákom sa utriem, potom uterák položím vedľa seba na lavičku, nech nezavadzia a oblečiem sa. a je mi úplne jedno či som tam sám, alebo či sú tam ďalší ľudia... to mi je úplne jedno.
jediné čo mi vadí, sú 70 roční dedkovia, čo idú zo sprchy do šatne bez uteráku, to je trochu moc už, ble...
A neviem, mne je to nepríjemné keď sa tam sprchujem a niekto tam sa sprchuje nahý (no lebo my máme také super sprchy, že oproti sebe sú .. ). Akože dobre, deti nech sa tam sprchujú aj hore nohami, ale tie tety čo tam sú nahé, proste je mi to nepríjemné.
A prezliekam sa v kabínke a kebyže tam kabínka není, tak pod uterákom.