No napr, vždy keď otvorím hoci akú nápojovú plechovku, tak tú somarinu, ktorou sa otvára viečko musím otočiť na lavú stranu (ani na pravo, ani dozadu ale nalavo)... ide ma zničiť ak by som to musel piť inak, alebo ak vidím, že to niekto pije inak. Potom telefonovanie, s tým sa stotožnujem... atd.
nemám rada mobily, často ten môj dakde zapatroším a nie je najľahšie sa mi dovolať
keď som smutná upratujem pretože potom na ten dôvod kvôli ktorému som smutná nemusím myslieť
rátam koľko hodín budem spať keď nastavujem budík
rátam koľko strán sa musím naučiť na zápočet etc.
mám xy účtov na internete (goodreads, weheartit, tumblr, emaily...) a neúspešne sa snažím ten počet zredukovať
rada rátam hviezdy a mimické vrásky, pukám bublinkové fólie, rada hľadám farebné odtiene na chlapských bradách, vytrhávam šedivé vlasy druhým, vymýšľam si príbehy o ľuďoch, ktorí oproti mne sedia v dopravných prostriedkoch, rada tancujem na najpodivnejších miestach, rada cítim prúd vody v ušných bubienkoch, mám rada škrabkanie v podkolennej jamke a najviac rada ... a som ticho!
Ja sa nikdy nedívam ľudom do očí, keď sa s nimi rozprávam...
Vypijem viac káv denne než je normálne a mám rada, keď môžem nespať aj viac nocí za sebou...
Nikdy sa nekrémujem, lebo mi to príde nechutné...
Jedávam kiwi aj s tou chlpatou šupkou, lebo som lenivá ju šúpať...
Nemám rada ženy
Viem naspamäť moje čísla účtu, pamätám si všetky loginy do stránok aj heslá ktoré nemám všade rovnaké, napriek tomu si neviem zapamätať ani dátum narodenín mamy/otca/priateľa.
Viem plynule spievať anglicky ale bežne v angličtine rozprávať mám strašný problém.
Som nervózna z asymetických/neforemných/neusporiadaných vecí...
Rada žehlím.
atď. atď.
mam zeleno-modro-sive oči, ktore sa menia podla toho ci som nahnevany,vesely,smutny,vzruseny...
na prstoch mam vytetovane Karma Power...
extremna vsimavost na detaily...
milujem noze a neznasam nasilie...
absolvent cimbalu ( LoL )...
zo všetkých 7 miliárd ludí na svete vnímam iba toto jedno vedomie, je to dosť zvláštny pocit ...
ale inak asi iba to že vela snívam počas dňa, robím bežné úkony automaticky a v hlave sa odohrávajú úplne iné situácie, na iných miestach s inými ľudmi
neznasam take to small talk. proste ja sa radsej vyhybam ludom nez by som im mala o sebe povedat vsetky novinky ked ani neplanujeme spolu nic do buducna...je ine kecat s clovekom, s ktorym by som rada travila cas a ine rozpravat susede o tom, ako sa mi paci v skole a vyslovene nechat ju strkat nos do sukromia len zo slusnosti...to je podla mna zneuzivanie slusnosti...a furt od malicka mi to robia. proste preco nemozu povedat ahoj a ist dalej, ale nie, oni ma zastavia, jak keby som im nieco dlzila. keby aspon bola moja rovesnicka, ale sak ako moja mama...
tiez neznasam telefonovanie, dokonca ani nemam mobil, lebo sa mi paci ho nemat, ale chcem sa v buducnosti zivit tym, ze budem vytvarat aplikacie pre mobilne telefony a to uz ma bavi. a mam fotograficku pamat na tvare (zial len na tvare), pamatam si tvar cloveka, ktory presiel popri mne na prechode pre chodcov, ked ho stretnem po par rokoch niekde v mekaci. ludi posudzujem podla ich ruk. a do skoly som chodila dennou formou len 4 roky.
priliš často rozmyšlam o buducnosti a o smrti
nemam rad dlhe telefonovanie
pri viacerych ludoch mam strach že sa stratim
vždy ked som nervozny svrbi ma hlava
vždy ked zahryznem do niečoho chrumkaveho mam zimomriavky po celom tele
a som z Ukrajiny xD
dokážem sa každý deň obliať, niečo rozbiť, potknúť, porezať a popáliť sa (ako študentka FCHPT som mala zatiaľ raz v živote na výške v ruke skúmavku o niekoľkokrát za sebou som sa obliala vzorkou mikroorganizmov, a tak trochu som plakala, ke´d ma od toho spolužiak umýval)
mám príliš kvalitné vlasy na to, aby sa dali efektívne nafarbiť
mám problém s nakupovaním a denným snením
dokážem sa kúpať, líčiť, baliť a pripravovať na odchod z domu neobmedzene dlho
myslím si, že som ukrutne inteligentná a nepotrebujem domácu prípravu na nič, lebo ma v pravej chíli osvieti (a aj sa tak deje)
a som posadnutý modelmi asi ako zeny topankami,mam ich plnu skrinu niektore tam su aj 10 rokov bez dotknutia este v krabici ale stale kupujem nove aj ked viem ze niektore mozno nikdy neposkladam
Myslela som si ze kazdy napise jednu vec ale vidim ze tu viaceri o sebe lubia hovorit, ja to naopak velmi nerada. A ani niesom dostatocne zaujimava lebo mi nic zaujimave o sebe nenapadlo.
Nerád telefonujem. V izbe nikdy nemám neporiadok. Na v pohode fungovanie mi stačí dvojhodinový spánok. Neznášam hokej, je mi z neho zle. Na net dám vždy neaktualnu fotku . Používam zachytne body aby som sa vedel orientovať v cudzom meste, viem si zapamätať trasu, ktorou pôjdem. Neznášam chlapov. Cudzích mám radšej ako rodinu.
Pochadzam zo slavnej hrnciarskej rodiny, co o mne ale nikto nevie, lebo je to z maminej strany a priezvisko mam po ocovi.
Ked som bol uplne maly, na cintorine sa mi rozbila flasa v ruke a prerezalo mi to dlan. Spravila sa mi tam potom po zasiti jazva v tvare pismena "v" a vzdy som si predstavoval/v mysli si vytvaral pribehy o tom, ze to v znamena ze som vyvoleny a mojim cielom je raz zachranit ludstvo/zem.
Je toho veľa. Napríklad: Pred tým než spustím sprchu sa vždy otočím dva krát doprava neviem prečo. Ku každej jednej večery zjem jedno jablko. Keď nemôžem tak radsej ani nejem lebo som z toho nervózna. vlasy si umývam stále v tie isté dni (nedeľa, streda) .... hneď prvé čo urobím keď vstanem je že si namalujem oči (aj keď mi treba na wecko a idem sa s prepáčením pošťať tak oči sú prvoradé), vždy spím zababušená v perine (aj keď je 30stupnov) a zaspím otočená iba na pravej strane...atď.. ja som celá nejaká divná
Všetko si dopredu plánujem , ak nie cítim sa nepohodlne.
Ak mám voľný deň, skoro vždy ho strávim v posteli
Často sa mi potia dlane.
Mám nohy ako Hobitt.
Niekedy keď sa so mnou niekto rozpráva nepočúvam ho len prikyvujem.
Vždy si kupujem o číslo väčšie topánky.
Neznášam nakupovanie oblečenia , nakupujem skoro vždy cez internet.
Nerád sa hádam.
@obliviate parkujem ako (bežná) žena ale to je ešte jedna z tých normálnejších zaujímavostí. fakt mi napadajú všemožné veci. a niektoré môžu bez ďalšieho vysvetlenia znieť dosť zaujímavo, aj keď sú úplne pravdivé a nie sú tam háčiky. napríklad mám (magnetický) kľúč od neverejných priestorov Bratislavského hradu
no ok...k @52 ešte pridám, že keď piišem sms, tak počet zostávajúcich znakov musii končiť buď na 0 alebo 5, priipadne nechávam prejsť aj také tie pekné čiisla, ako sú 33 a pod.
ked som vo vlaku alebo v buse tak si dam na usi sluchatka ale hudbu mam vypnutu.. rad pocuvam rozhovori uplne cudzich ludi.
casto sa pre nieco zapalim a nadchnem ale malokedy mi to vydrzi.
rad citam knihy vo vani pri kupani.
tiež neznášam telefonovať, pokiaľ to nie nič nevyhnutné - radšej pošlem SMS alebo správu na fb.., ktorú si človek prečíta a odpíše keď bude mať čas a chuť
takisto si rátam počet strán, ktoré sa musím ešte naučiť (naposledy ich bolo 40! )
a nerada si nechávam veci na poslednú chvíľu
a už ma nič nenapadá, ale určite je toho veľa
*Keď hrám MMORPG hru nikdy nedám max lvl.. vždy naexpím max do polovičky a potom začnem od znova s inou postavou..
*Fascinujú ma songy ako Bring me the horizon- Can you feel my heart (počuvam ju možno 20x a furt zimomriavky pri refrene)
*Počítam koľko hodín budem spať..
*Pri športoch dokážem v určitom momente zo seba vydať maximalne množstvo energie ak viem že dosiahnem cieľ ktorý chcem (vysledok je že sa vyčerpávam každých maybe 30 sekúnd a musím si oddýchnuť chvíľu aby som znova mohol hrať)
*Nemam rad stres pri hraní hier.. ak ma niečo príliš stresuje, nervači radšej to vypnem hoc hrám s kamarátmi a kvôli mne prehrajú
*Milujem ak niekto krásne napíše písmeno A,B alebo číslo 3,8 a 9 proste sa pokúšam to obkresľovať atď
*Vždy snívam že raz budem obľúbený medzi skupinou dievčat ako chlapci v anime harémovkách
Vzdy zaspavom na lavom boku, ked ranajkujem tak sa s nikym nerozpravaam , nenavidim ze neviem povedat r a ked si ludia z rackovania robia srandu, tiez si vzdy pocitam strany a hod kolko budem spat ked si nastavujem budik. A nenavidim svoje rysave vlasy ( i ked kazdy rok su coraz menej rysave) ale vlasy inych rysaviek sa mi pacia
viem rozprávať odzadu,
na nohách sa mi nezohnú prstenníky,
na nohách mám strašne malinké malíčky.. a proste všetky prsty na nohách mám tak divno usporiadané, jeden menší, potom väčší.. tak na preskačku to mám
vždy, keď sa niečoho jedným prstom, musím aj ostatnými.. keď jednou rukou, musím aj druhou.. a tak..
mám komplex z mojich odstávajúcich uší (aj keď mi podľa všetkých uši neodstávajú)
keď hráme Rummikub, musia byť všetky kocky úhľadne zoradené, inak šaliem, popravujem to a idem s tým všetkým na nervy..
.. a v podstate mám také menšie CDO.. to je vlastne OCD, len sú tam písmená v správnom abecednom poradí
Fascinuju ma jednoduchi mili ludia, ktori sa na nic nehraju.
Pri chodzi sa vyhybam prekazkam, i tym namalovanym porusujucich symetriu.
Chcel by som zit v Starovekom Grecku. Do Egypta sa iba podivat.
Vycitim, ak si mozem s cloveka robit nevinnu ale fest komicku srandu, tak si robim.
Ked mam vitazstvo iste, kludne si ho necham vziat a skusam ine kombinacie, aby som videl, ze ako to dopadne. Malokedy je jasne, ze som mohol davno vyhrat, keby som chcel.
Rad ovplyvnujem veci z pozadia lebo sa nerad z videtelnujem.
Ak na niekoho zaposobim ako idiot, nevadi mi to a este to
podporujem. Vacsinou inteligetnejsie, ako dany clovek postrehne a zisti to az na konci ked vidi jeho a moj stav.
Rad som si robil zbierky iba pre zbierky. Bolo to nezmyselne, tak som sa na Vianoce presiel po vonku a rozdaval som nezmanym ludom.
Vsimam si inych ludi. Vsetci moji priatelia nejako vybocuju z normalu. Divnym, ale krasnym sposobom
chodim sama do krciem a barov na pivo, bavi ma byt sama medzi cudzimi opitymi. vzdy si predstavujem ako tam stretnem zivotnu lasku napr....a rada si pri zaspavani predstavujem ako ma znasilnuju, biju alebo vrazda. v noci ked mi treba ist na wc tak mam pred sebou notovu osnovu. ked davam smerovku dolava vybavuje sa mi cisica 4, preto som vzdy zozaciatku pri boceni zvykla automaticky preradit na 4. mam panicky strach z babatiek. a z toho ze im ublizim, ze pri mne zomru atd, preto som ani brata ani ine baby nemohla drzat v naruci. nviem vjadrit svoje pocity. neviem kto som, co som a co tu robim. konam vzdy spontanne, robim tie najdolezitejsie rozhodnutia oslova v poslednych minutach ...ale verim ze nie som sama
pri obede v jedalni si nikdy neberiem polievku zo strachu ze sa mi budu triast ruky a vylejem ju
bojim sa vlakov
mam obdobia kedy vobec nevychadzam z domu a nekomunikujem
najviac by ma urazilo keby mi niekto povedal ze som trapna
som zatazena na miniaturne veci, ked niekoho s takym vidim, nemozem z neho odtrhnut pohlad
cudzim ludom zvyknem hovorit nepravdive veci o sebe a tesim sa z toho
viem poskladať rubikovu kocku, rád vyšívam, rád skladám origami, asi pred rokom som mal vlasy až po riť, občas rád fantazírujem, hudba je pre mňa najdokonalejšia vec na svete, nemám rád keď ma niekto vychvaľuje pred niekým, s jednou kamarátkou si píšeme a často rozprávame len vo veršoch, zbožňujem také to "londýnske" počasie,
nemám rád lieky, beriem ich iba vtedy ak je to fakt nevyhnutné, niekedy mám pocit že a okolo mňa dejú paranormálne javy, ešte som nevyskúšal žiadnu drogu, nemám rád čistú vodu, zapisujem si sny, niekedy ľudia žasnú nad mojím hudobným sluchom, vždy a všade si pospevujem, nemám rád futbal a hokej, zo 4. ročných období mám najradšej jeseň
Hmn, milujem písanie, či príbehov, či mailov, či smsiek, proste to milujem. Nerád všeobecne rozprávam. Takže viac menej rozprávam na ľudí, ktorých poznám. Inak rozprávam tak, že mi nikto nerozumie. Nemám rád keď je okolo mňa viac ako dvaja ľudia. Cítim sa nesvoj.
Telefonovanie mi až tak nevadí, hoci nie vždy mám na ´to chuť.
Nenávidím zvuk mikroténových sáčkov. Argh.
Milujem Fínsko.
A z nepochopiteľného dôvodu sa mi vždy páčia veci, ktoré iným vôbec a pokladajú ma za to za divného. Pass.
neviem povedat dlhé rrr, niekedy ked som na kompe alebo dlho telefonujem musim ist zrazu rychlo prec lebo ma chyti "zachvat" proste musim skoncit, bojim sa tmy /niekoho v tme, niekedy ma niekto tak fascinuje ze mam nutkanie sa neho stale pozerat ale nerobim to lebo je to pride divne hlavne ak je to baba
neznašam to ked jem a niekto sa somnou vtedy snazi rozpravat kurva tak bud jem alebo sa rozpravam...
nenavidim ked niekto je nejake pečivo..
nenavidim ak niekto počuva kaliho, tomiho popoviča a podobne sračky a mysli si aky je frajer..
nenavidim ked mam na fb celu nastenku zasratu kontrafaktom, citatmi o živote a dojemnymi motivačnymi obrazkami...
ratam pocet hodin kolko mozem spat a ak je to menej ako 5 som strašne nervozna
stale mam zvlaštne pocity na hrudi a musim tam mat ruku...nonstop everyday,,to je asi najhoršie..
rano ked nevypijem pollitra vody a zeleny čaj neviem cez den fungovat...
omg a vela veci
veľmi zaujímavá téma, prečítala som si všetky komenty, a že ich tu je
Čo vám poviem, musím ísť po obrubníku/múriku vždy a všade kde ho nájdem.
Fascinujú ma hriankovače. A hojdačky. A oblaky.
Ľudia sa mi často smejú, hlavne istá skupinka z môjho sídliska, ale nepochopiteľne mi to nevadí, úplne si to užívam. vždy to už čakám a odkedy to začalo, je mi totálne fuk, čo si o mne ľudia myslia, keď uprostred námestia vytiahnem zubnú kefku a začnem si čistiť zuby. Viem, že už nikdy nezmenia názor na mňa. Tak načo im budem dokazovať, že som normálna, keď aj tak nie som?
Zbožňujem divadlo. Áno, aj z hľadiska, ale najviac, keď stojím na pódiu, to si dokážem neuveriteľne užiť. Ale iba vtedy, keď o nič nejde. Ak je to súťaž alebo niečo, trasú sa mi kolená. Veľmi. minule som skoro spadla z nôh. A aj tak som tú súťaž vtedy vyhrala :-S .
Jasné... a ľudia ma považujú za divnú kvôli tomu, že si všímam a vážim detaily.... Napríklad som povedala, že sa mi páči ten červený radiátor a všetci na mňa pozerali ako na debila.
A ešte skáčem, tancujem robím rôzne pohyby, kedykoľvek mám chuť a je mi jedno, či som na námestí, alebo v autobuse.
Rada klamem náhodným ľuďom, čo sa ma na ulici pýtajú veci, do ktorých ich nič. že sa volám Ezechiela a pochádzam z Austrálie napríklad
Rada sa líšim od ostatných.
A nenávidím vysávače
.... A aby ste vedeli, k tomu, aby som to tu takto úprimne napísala ma motivovalo, že nie som jediná čudáčka a že málo kto je taký vytrvalý, aby sa dočítal až tu.
rano sa zobudim presne 2min pred zvonenim budika a postavim sa z postele hned ako ho vypnem, neznasam nevyvetranu miestnost, resp do nej ani nevstupujem, strasne rada pisem, som schopna prepisat aj celu knihu, ked som sama doma mam hudbu pustenu naplno a veim vymysliet choreografiu na kazdu pesnicku, takisto neznasam skypovanie, v obchode hladam iba to, co potrebujem, na nic ine nepozeram,...
snívaju sa mi scénare filmou,
neznesiem neporiadok v kuchyni
teplota či v tete či v zie musí byť v dome rovnaká
nikdy neviem čo mám jesť na raňajky, lebo chladnička je prepchatá, lebo mati sa boji, že ak by prišla návšteva nebodaj, aby mali čo jesť..
v barovej skrinke nesmu chýbať minimálne tri fľaše KBŚ
najradšej zaspávam pri orgánovej hudbe
mobil mám vypnutý od 20,oo do 10,oo hod.
auto musím mať vždy čiste ako zrkadlo
nikdy nenosím dva dni to isté
nakupujem zásadne sám
mám presne vyhradené hodiny na modlenie, bez toho aby som sa nepomodlil za všetkých birdzákov a zvláš za midnight -a nejdem spať
pravidelne trikrát do mesiaca musím isť do kúpeľov do bazéna a masáže
výhradne jedávam iba v luxuxsných restikách
denodene sa pozerám na oblohu a prosím Boha aby uchránil Slovensko od katastróch
niekedy si myslím, že som až príliš tvrdý na seba
sľúbil somn Bohu, že nikdy v živote už nikomu nevytlčiem zuby, nezmlátim, alebo nejako inač neublížim druhému človeku
Boh ma naučil hovoriť len pravdu a zvlasť tu na birdzi veľa za ňu trpím...
Nikdy som nič nemala zlomené )túžila som po sádre) a preto som si lámala ruku naschvál (kamoška mi dopomáhala) ..no nepodarilo sa to a skončila som len s dlahou.
Veľmi rada sa fotím, ale nemôže ma fotiť nikto iný okrem mňa.
Nehorázne rada spievam, no neviem to.
Rada sa hádam s učiteľkami.
Vždy keď mám nervy hodím o stenu niečo rozbitné (pohár) a je mi lepšie.
Mám rada keď moja izba vyzerá úhladne, ale necítim sa v nej dobre.. musím mať v nej bordel.
Vždy musím vyjadriť svoj názor!
Vždy keď idem spať rozmýšľam nad nezvyčajnými vecami a koľko budem spať a či vôbec pôjdem spať.
Pri posteli musím mať vodu.
Neviem zaspať bez nejakých zvukov, ale nemôže to byť zvuk tikajúcich hodín, alebo mňaučanie.
Neznášam klávesnicu a myšku s káblami.
Strašne moc som proti bohovi.
Nemám rada, ak niekto nerozpráva konkrétne.
Niekedy keď sa s niekym rozprávam.. rozmýšľam, či sa mu mám kukať do oči, alebo nie.
Chytám záchvaty smiechu bez dôvodne.
Rada si prepichujem ucho a podpichujem ihlu pod kožu (na ruke).
Neviem ísť niekam bez slúchatiek.
Rada pijem kávu, ale nikdy sa mi ju nechce spraviť. Preto si ju robím tak raz do týždňa.
Rada si skenujem xicht.
Neznášam keď ma niekto to isté tričko dva dni, nedajbože aj viac. No a ták.
Neznášam telefonáty ak nie som o samote.
Dotknem sa jazykom nosa.
Nemám rád samotu, no som lenivý niekam ísť.
Často switchujem dve diametrálne odlišné prístupy k ľuďom...
Čakala som, že 654987351321654 ľudí sa tu prizná k bisexualite.
Nuž, keď @meksoner spomenul cimbal, ja budem tento rok akordeonistický absolvent. Teda dúfam!
Je to divné.
Ľúbim plakať pri knihách a rýpať do rýpajúcich ľudí.
A rada píše ''wííííííííííííííííííííííííííííííí'' a ''hihihiiiiii''.
Nemám rada svoj vek a rada čítam sakradlhé fejsbukovské správy na mobile, pri ktorých sa usmievkam veľmi. Keby som nemala uši, usmievala by som sa dookola hlavy.
Rada sa tvárim, že si viem k melódii vymyslieť druhý hlas.
nerada kráčam keď predomnou niekto kráča
(s partiou vždy musím kráčať popredu alebo vedľa nich )
nie som zvyknutá sa objímať
nemám rada brokolicu, škoricu
nemám rada bazén, plavárne,sauny
keď vidím mačku tak vždy zvriesknem MAČKA
hudbu počúvam nahlas (vždy)
nemám rada cestovanie v MHD
keď telefonujem musím byť sama v miestnosti
mám rada tiché miesta a keď sa na mňa nikto nedíva
mám rada keď sa mi prihovoria cudzí ľudia
neznášam na sebe ten idiotizmus že keď sa s niekym rozprávam usmievam sa jak psychopat
zbožňujem weheartit
som schopná si aj 10x za deň umyť ruky,zuby
už aktívne pracujem na tom odnaučiť sa nadávať
mám auto no nemám vodičák
neznášam Whisky
mám veľa znamienok
keď vidím opustené zviera najradšej by som ho zobrala domov
keď zaspávam nemám rada tikot hodín
mám rada keď prší aj cez noc dobre sa mi zaspáva
keď nie som v poriadku Psychicky tak som ticho
mám pehy na pleciach
zbožňujem kiwi a jahody
mám rada zbrane
nemám rada ohováranie a niekedy nakupovanie
rada varím
atď.
ti jebe nie tu ludia považujú také veci za zaujimavé a divné že to až možné neni tu niektorí keby sa dva dni nevyserú si asi myslia že v nich rastie alien
bojím sa múch a holubov.. na námesti plom ľudí som schopná prikrčiť sa a vykríknuť, keď ponad mňa nízko letí holub... rada počúvam príbehy ľudí... neznášam okuliare, sú pre mňa vyslovene postrachom a teším sa na deň, kedy sa ich zbavím, čo bude čoskoro.. najradšej by som si dala polovicu môjho tela operovať.... bojím sa, keď ľudia plačú... rozoberám hlúposti...
nenávidím otočené retiazky
iritujú ma veci, ktoré sú asymetrické
kedykoľvek a kdekoľvek vidím mláku musím do nej stúpiť aspoň špičkou nohy
som schopná padnúť kdekoľvek
keby som si doma zabudla jeden špeciálny náramok som schopná sa vrátiť aj za cenu že niečo zmeškám
zbožňujem keď môžem oblečená sedieť v tečúcej vode
nedokážem rozmýšľať ak som v miestnosti s dvoma a viac ľuďmi
zbožňujem robenie divných pazvukov ako pišťanie, výskanie, vrčanie...
rada o sebe hovorím v tretej osobe
ak mám niekoho rada musím mu aspoň raz denne povedať že je idiot
keď vidím na ulici malého psa v oblečení mám neuveriteľnú chuť doň kopnúť
v lete ma chytajú depresívne nálady
zbožňujem dvoj zmysly, oxymorony, slovné zvraty
bojím sa opilcov
rada si predstavujem vlastnú smrť
fascinuje ma sadizmus a ľudská predstava strachu
kým som toto všetko vypotila trvalo mi to takmer hodinu a pol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
142 komentov
keď som smutná upratujem pretože potom na ten dôvod kvôli ktorému som smutná nemusím myslieť
rátam koľko hodín budem spať keď nastavujem budík
rátam koľko strán sa musím naučiť na zápočet etc.
mám xy účtov na internete (goodreads, weheartit, tumblr, emaily...) a neúspešne sa snažím ten počet zredukovať
a často priveľmi riešim nepodstatné detaily. trošeno autista som.
Vypijem viac káv denne než je normálne a mám rada, keď môžem nespať aj viac nocí za sebou...
Nikdy sa nekrémujem, lebo mi to príde nechutné...
Jedávam kiwi aj s tou chlpatou šupkou, lebo som lenivá ju šúpať...
Nemám rada ženy
Viem naspamäť moje čísla účtu, pamätám si všetky loginy do stránok aj heslá ktoré nemám všade rovnaké, napriek tomu si neviem zapamätať ani dátum narodenín mamy/otca/priateľa.
Viem plynule spievať anglicky ale bežne v angličtine rozprávať mám strašný problém.
Som nervózna z asymetických/neforemných/neusporiadaných vecí...
Rada žehlím.
atď. atď.
na prstoch mam vytetovane Karma Power...
extremna vsimavost na detaily...
milujem noze a neznasam nasilie...
absolvent cimbalu ( LoL )...
e-maily a smsky sú super, na tie človek reaguje keď má čas, ale telefonát? to musím mať čas a chuť telefonovať, akuráť keď ten druhý chce tiež?
a skype cally ešte horšie, lebo tam si nik nedáva ani pozor na čas...
ale inak asi iba to že vela snívam počas dňa, robím bežné úkony automaticky a v hlave sa odohrávajú úplne iné situácie, na iných miestach s inými ľudmi
aj ja jedávam kiwi so šupkou
ani ja netelefonujem, ak to nie je fakt nutné
všetko odkladám na poslednú chvíľu
rada pozerám (a počúvam, a robím) srdcom
skypovat som este neskypoval tak nemozem posudit
ale SMS nepisem skoro nikdy, a telefonovanie to vacsinou len take niekolko-sekundove
robila som telefonistku
deň
a som mutant nemám isté väzivá alebo šlachy alebo čo v dlaniach a mám hyperelasticitu kĺbov ale tú skurvenú šnúru aj napriek tomu neviem!
nemam rad dlhe telefonovanie
pri viacerych ludoch mam strach že sa stratim
vždy ked som nervozny svrbi ma hlava
vždy ked zahryznem do niečoho chrumkaveho mam zimomriavky po celom tele
a som z Ukrajiny xD
mám abnormálne lýtkové svaly
dokážem sa každý deň obliať, niečo rozbiť, potknúť, porezať a popáliť sa (ako študentka FCHPT som mala zatiaľ raz v živote na výške v ruke skúmavku o niekoľkokrát za sebou som sa obliala vzorkou mikroorganizmov, a tak trochu som plakala, ke´d ma od toho spolužiak umýval)
mám príliš kvalitné vlasy na to, aby sa dali efektívne nafarbiť
mám problém s nakupovaním a denným snením
dokážem sa kúpať, líčiť, baliť a pripravovať na odchod z domu neobmedzene dlho
myslím si, že som ukrutne inteligentná a nepotrebujem domácu prípravu na nič, lebo ma v pravej chíli osvieti (a aj sa tak deje)
A som hlupa krava
Ked som bol uplne maly, na cintorine sa mi rozbila flasa v ruke a prerezalo mi to dlan. Spravila sa mi tam potom po zasiti jazva v tvare pismena "v" a vzdy som si predstavoval/v mysli si vytvaral pribehy o tom, ze to v znamena ze som vyvoleny a mojim cielom je raz zachranit ludstvo/zem.
A par veci sa este najde ale ponahlam sa na obed.
keĎ cítim nejaký hnusný zápach, zhlboka sa nadýchnem. NEviem prečo, je odporný...
Ak mám voľný deň, skoro vždy ho strávim v posteli
Často sa mi potia dlane.
Mám nohy ako Hobitt.
Niekedy keď sa so mnou niekto rozpráva nepočúvam ho len prikyvujem.
Vždy si kupujem o číslo väčšie topánky.
Neznášam nakupovanie oblečenia , nakupujem skoro vždy cez internet.
Nerád sa hádam.
"ludi posudzujem podla ich ruk."
ako?
"a do skoly som chodila dennou formou len 4 roky."
vysvetli aj toto
keď vešiam prádlo, tak sa snažiim zladiť štipce s prádlom.
keď jem ryžu, tak ju zjem do posledného zrnka. proste nemôže zostať ani jedno zrniečko na tanieri.
a je toho ešte veľa..nechce sa mi to vypisovať všetko..
radšej píšem smsky alebo tak
@mayben ja medené centy zbieram
Mám poruchu spánku.
Som ľavák.
casto sa pre nieco zapalim a nadchnem ale malokedy mi to vydrzi.
rad citam knihy vo vani pri kupani.
Som seriálový maniak.
A tak je to vonku.
Uľavilo sa mi.
Ak sa mi niekto priblíži poza chrbát a drgne ma kričím po latinsky.
Denne vypijem asi 8 litrov vody (nepočítam iné tekutiny)
Akákoľvek moja prezývka sa dá upraviť do hanlivého tvaru
Mám primoc mužský hlas na to, aby som mohla spievať
Nepamätám si vybrané slová ale napíšem ich vždy správne
Mám trému z ústnej odpovede
takisto si rátam počet strán, ktoré sa musím ešte naučiť (naposledy ich bolo 40! )
a nerada si nechávam veci na poslednú chvíľu
a už ma nič nenapadá, ale určite je toho veľa
a veľa iných vecí, niekedy som sám udivený prečo to robím
občas sa tvárim, že neviem povedať r, lebo sa mi páči, keď čo človek nevie.
občas premýšľam, za akú cenu by som sa vzdala svojho tela/vedomia alebo čo (char. vlastnosti, výzorové vlastnosti) by som si s kým vymenila.
občas náročky meškám, lebo ma baví chodiť neskoro (ups
*Fascinujú ma songy ako Bring me the horizon- Can you feel my heart (počuvam ju možno 20x a furt zimomriavky pri refrene)
*Počítam koľko hodín budem spať..
*Pri športoch dokážem v určitom momente zo seba vydať maximalne množstvo energie ak viem že dosiahnem cieľ ktorý chcem (vysledok je že sa vyčerpávam každých maybe 30 sekúnd a musím si oddýchnuť chvíľu aby som znova mohol hrať)
*Nemam rad stres pri hraní hier.. ak ma niečo príliš stresuje, nervači radšej to vypnem hoc hrám s kamarátmi a kvôli mne prehrajú
*Milujem ak niekto krásne napíše písmeno A,B alebo číslo 3,8 a 9 proste sa pokúšam to obkresľovať atď
*Vždy snívam že raz budem obľúbený medzi skupinou dievčat ako chlapci v anime harémovkách
K @61
Dokážem sa zabaviť na akomkoľvek humore dokonca aj na veciach, ktoré ľudia myslia vážne.
Som primoc detská na to, aby som rozmýšľala nad niečim normálnym
Pesimistický optimista s nádychom cynizmu, teší ma
nezaspal by som kebyy gombíky na obliečkach neboli pri noháách
neviem povedat R
mam na nohe znamienko v tvare srdiecka
Pred hodinou som dokončila teoretickú časť sočky jupííí :happy:
(viem že prepisovať z knihy je ľahké)
na nohách sa mi nezohnú prstenníky,
na nohách mám strašne malinké malíčky.. a proste všetky prsty na nohách mám tak divno usporiadané, jeden menší, potom väčší.. tak na preskačku to mám
vždy, keď sa niečoho jedným prstom, musím aj ostatnými.. keď jednou rukou, musím aj druhou.. a tak..
mám komplex z mojich odstávajúcich uší (aj keď mi podľa všetkých uši neodstávajú)
keď hráme Rummikub, musia byť všetky kocky úhľadne zoradené, inak šaliem, popravujem to a idem s tým všetkým na nervy..
.. a v podstate mám také menšie CDO.. to je vlastne OCD, len sú tam písmená v správnom abecednom poradí
Robim grimasy v MHD do skla.
Pri prechadzke snivam v predstavach.
Fascinuju ma jednoduchi mili ludia, ktori sa na nic nehraju.
Pri chodzi sa vyhybam prekazkam, i tym namalovanym porusujucich symetriu.
Chcel by som zit v Starovekom Grecku. Do Egypta sa iba podivat.
Vycitim, ak si mozem s cloveka robit nevinnu ale fest komicku srandu, tak si robim.
Ked mam vitazstvo iste, kludne si ho necham vziat a skusam ine kombinacie, aby som videl, ze ako to dopadne. Malokedy je jasne, ze som mohol davno vyhrat, keby som chcel.
Rad ovplyvnujem veci z pozadia lebo sa nerad z videtelnujem.
Ak na niekoho zaposobim ako idiot, nevadi mi to a este to
podporujem. Vacsinou inteligetnejsie, ako dany clovek postrehne a zisti to az na konci ked vidi jeho a moj stav.
Rad som si robil zbierky iba pre zbierky. Bolo to nezmyselne, tak som sa na Vianoce presiel po vonku a rozdaval som nezmanym ludom.
Vsimam si inych ludi. Vsetci moji priatelia nejako vybocuju z normalu. Divnym, ale krasnym sposobom
fascinuje ma @violinkenneth
bojim sa vlakov
mam obdobia kedy vobec nevychadzam z domu a nekomunikujem
najviac by ma urazilo keby mi niekto povedal ze som trapna
som zatazena na miniaturne veci, ked niekoho s takym vidim, nemozem z neho odtrhnut pohlad
cudzim ludom zvyknem hovorit nepravdive veci o sebe a tesim sa z toho
nemám rád lieky, beriem ich iba vtedy ak je to fakt nevyhnutné, niekedy mám pocit že a okolo mňa dejú paranormálne javy, ešte som nevyskúšal žiadnu drogu, nemám rád čistú vodu, zapisujem si sny, niekedy ľudia žasnú nad mojím hudobným sluchom, vždy a všade si pospevujem, nemám rád futbal a hokej, zo 4. ročných období mám najradšej jeseň
Telefonovanie mi až tak nevadí, hoci nie vždy mám na ´to chuť.
Nenávidím zvuk mikroténových sáčkov. Argh.
Milujem Fínsko.
A z nepochopiteľného dôvodu sa mi vždy páčia veci, ktoré iným vôbec a pokladajú ma za to za divného. Pass.
nenavidim ked niekto je nejake pečivo..
nenavidim ak niekto počuva kaliho, tomiho popoviča a podobne sračky a mysli si aky je frajer..
nenavidim ked mam na fb celu nastenku zasratu kontrafaktom, citatmi o živote a dojemnymi motivačnymi obrazkami...
ratam pocet hodin kolko mozem spat a ak je to menej ako 5 som strašne nervozna
stale mam zvlaštne pocity na hrudi a musim tam mat ruku...nonstop everyday,,to je asi najhoršie..
rano ked nevypijem pollitra vody a zeleny čaj neviem cez den fungovat...
omg a vela veci
Čo vám poviem, musím ísť po obrubníku/múriku vždy a všade kde ho nájdem.
Fascinujú ma hriankovače. A hojdačky. A oblaky.
Ľudia sa mi často smejú, hlavne istá skupinka z môjho sídliska, ale nepochopiteľne mi to nevadí, úplne si to užívam. vždy to už čakám a odkedy to začalo, je mi totálne fuk, čo si o mne ľudia myslia, keď uprostred námestia vytiahnem zubnú kefku a začnem si čistiť zuby. Viem, že už nikdy nezmenia názor na mňa. Tak načo im budem dokazovať, že som normálna, keď aj tak nie som?
Zbožňujem divadlo. Áno, aj z hľadiska, ale najviac, keď stojím na pódiu, to si dokážem neuveriteľne užiť. Ale iba vtedy, keď o nič nejde. Ak je to súťaž alebo niečo, trasú sa mi kolená. Veľmi. minule som skoro spadla z nôh. A aj tak som tú súťaž vtedy vyhrala :-S .
Jasné... a ľudia ma považujú za divnú kvôli tomu, že si všímam a vážim detaily.... Napríklad som povedala, že sa mi páči ten červený radiátor a všetci na mňa pozerali ako na debila.
A ešte skáčem, tancujem robím rôzne pohyby, kedykoľvek mám chuť a je mi jedno, či som na námestí, alebo v autobuse.
Rada klamem náhodným ľuďom, čo sa ma na ulici pýtajú veci, do ktorých ich nič. že sa volám Ezechiela a pochádzam z Austrálie napríklad
Rada sa líšim od ostatných.
A nenávidím vysávače
.... A aby ste vedeli, k tomu, aby som to tu takto úprimne napísala ma motivovalo, že nie som jediná čudáčka a že málo kto je taký vytrvalý, aby sa dočítal až tu.
neznesiem neporiadok v kuchyni
teplota či v tete či v zie musí byť v dome rovnaká
nikdy neviem čo mám jesť na raňajky, lebo chladnička je prepchatá, lebo mati sa boji, že ak by prišla návšteva nebodaj, aby mali čo jesť..
v barovej skrinke nesmu chýbať minimálne tri fľaše KBŚ
najradšej zaspávam pri orgánovej hudbe
mobil mám vypnutý od 20,oo do 10,oo hod.
auto musím mať vždy čiste ako zrkadlo
nikdy nenosím dva dni to isté
nakupujem zásadne sám
mám presne vyhradené hodiny na modlenie, bez toho aby som sa nepomodlil za všetkých birdzákov a zvláš za midnight -a nejdem spať
pravidelne trikrát do mesiaca musím isť do kúpeľov do bazéna a masáže
výhradne jedávam iba v luxuxsných restikách
denodene sa pozerám na oblohu a prosím Boha aby uchránil Slovensko od katastróch
niekedy si myslím, že som až príliš tvrdý na seba
sľúbil somn Bohu, že nikdy v živote už nikomu nevytlčiem zuby, nezmlátim, alebo nejako inač neublížim druhému človeku
Boh ma naučil hovoriť len pravdu a zvlasť tu na birdzi veľa za ňu trpím...
Veľmi rada sa fotím, ale nemôže ma fotiť nikto iný okrem mňa.
Nehorázne rada spievam, no neviem to.
Rada sa hádam s učiteľkami.
Vždy keď mám nervy hodím o stenu niečo rozbitné (pohár) a je mi lepšie.
Mám rada keď moja izba vyzerá úhladne, ale necítim sa v nej dobre.. musím mať v nej bordel.
Vždy musím vyjadriť svoj názor!
Vždy keď idem spať rozmýšľam nad nezvyčajnými vecami a koľko budem spať a či vôbec pôjdem spať.
Pri posteli musím mať vodu.
Neviem zaspať bez nejakých zvukov, ale nemôže to byť zvuk tikajúcich hodín, alebo mňaučanie.
Neznášam klávesnicu a myšku s káblami.
Strašne moc som proti bohovi.
Nemám rada, ak niekto nerozpráva konkrétne.
Niekedy keď sa s niekym rozprávam.. rozmýšľam, či sa mu mám kukať do oči, alebo nie.
Chytám záchvaty smiechu bez dôvodne.
Rada si prepichujem ucho a podpichujem ihlu pod kožu (na ruke).
Neviem ísť niekam bez slúchatiek.
Rada pijem kávu, ale nikdy sa mi ju nechce spraviť. Preto si ju robím tak raz do týždňa.
Rada si skenujem xicht.
Neznášam keď ma niekto to isté tričko dva dni, nedajbože aj viac.
No a ták.
(a aby som prispel, tak pouzivam opacne smajliky (-; )
Dotknem sa jazykom nosa.
Nemám rád samotu, no som lenivý niekam ísť.
Často switchujem dve diametrálne odlišné prístupy k ľuďom...
Nuž, keď @meksoner spomenul cimbal, ja budem tento rok akordeonistický absolvent. Teda dúfam!
Je to divné.
Ľúbim plakať pri knihách a rýpať do rýpajúcich ľudí.
A rada píše ''wííííííííííííííííííííííííííííííí'' a ''hihihiiiiii''.
Nemám rada svoj vek a rada čítam sakradlhé fejsbukovské správy na mobile, pri ktorých sa usmievkam veľmi. Keby som nemala uši, usmievala by som sa dookola hlavy.
Rada sa tvárim, že si viem k melódii vymyslieť druhý hlas.
(s partiou vždy musím kráčať popredu alebo vedľa nich )
nie som zvyknutá sa objímať
nemám rada brokolicu, škoricu
nemám rada bazén, plavárne,sauny
keď vidím mačku tak vždy zvriesknem MAČKA
hudbu počúvam nahlas (vždy)
nemám rada cestovanie v MHD
keď telefonujem musím byť sama v miestnosti
mám rada tiché miesta a keď sa na mňa nikto nedíva
mám rada keď sa mi prihovoria cudzí ľudia
neznášam na sebe ten idiotizmus že keď sa s niekym rozprávam usmievam sa jak psychopat
zbožňujem weheartit
som schopná si aj 10x za deň umyť ruky,zuby
už aktívne pracujem na tom odnaučiť sa nadávať
mám auto no nemám vodičák
neznášam Whisky
mám veľa znamienok
keď vidím opustené zviera najradšej by som ho zobrala domov
keď zaspávam nemám rada tikot hodín
mám rada keď prší aj cez noc dobre sa mi zaspáva
keď nie som v poriadku Psychicky tak som ticho
mám pehy na pleciach
zbožňujem kiwi a jahody
mám rada zbrane
nemám rada ohováranie a niekedy nakupovanie
rada varím
atď.
iritujú ma veci, ktoré sú asymetrické
kedykoľvek a kdekoľvek vidím mláku musím do nej stúpiť aspoň špičkou nohy
som schopná padnúť kdekoľvek
keby som si doma zabudla jeden špeciálny náramok som schopná sa vrátiť aj za cenu že niečo zmeškám
zbožňujem keď môžem oblečená sedieť v tečúcej vode
nedokážem rozmýšľať ak som v miestnosti s dvoma a viac ľuďmi
zbožňujem robenie divných pazvukov ako pišťanie, výskanie, vrčanie...
rada o sebe hovorím v tretej osobe
ak mám niekoho rada musím mu aspoň raz denne povedať že je idiot
keď vidím na ulici malého psa v oblečení mám neuveriteľnú chuť doň kopnúť
v lete ma chytajú depresívne nálady
zbožňujem dvoj zmysly, oxymorony, slovné zvraty
bojím sa opilcov
rada si predstavujem vlastnú smrť
fascinuje ma sadizmus a ľudská predstava strachu
kým som toto všetko vypotila trvalo mi to takmer hodinu a pol