Mili -odvodená z mena, Lama alebo Lima -tak mi hovoria niektoré spolužiačky, Pudka -vznikla z Pudlíka asi pred 3-4 rokmi, ale na tú ani nejak nereagujem ostatné nenávidím, tak ich tu nebudem ani písať
mam 4, kazda sa pouziva pri inej skupine ludi: zakladna/stredna skola - guľo, z vodneho pola - yoggi, na vyske - slon, a ludia z birzu, s ktorymi som sa stretol ma povacsinou volali blekota
Jajuška/Jajda/Jaja ma volá ocino.. Vzniklo to skomolením mena Saša.. Brat keď bol malý, nevedel povedať S, tak hovoril J, a tak prišla na svet pred desiatimi rokmi (alebo kedy) na svet Jaja. Potom všetci ostatný Saša, v škole Sandra, Doktorka (bleee!) ma volá Alex.. (Už som aj hemafrodit), Lízatko, Blondínka.. Najčastejšie Hej Ty, alebo Ona .. Inak mne je to fuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
ale inac Kiloš.. pismenko vzate z priezviska a dosadene za prve z krstneho mena..
Kolini mi uz prirastlo jaksi, potaliancene Kolo.. v hernach na PC som si to daval ako nickname vzdy..
pizzamuž
Esterčok
Veľká noc
Vargovčák a pod.
... ale odmalička mi prischlo "Veron" ... podľa nejakého futbalistu či čo
Horny to vytvorené z priezviska a volali ma tak kamoši na strednej a samozrejme to sa používa najviac
niektorí spoluhráči z futbalu Kekes - povôdom Keksík a niekedy ma aj tak volajú..ako sa im chce sa tak cítim ako nejaký argentínsky futbalista
takisto aj Dolly, Skipy, Marylin