fuuu no ja dosť často to mam fakt vymenovavat? napriklad ked prilis vela ludi venuje pozornost niekomu, alebo ked vidim ze je niekto fest sikovny, alebo fest mudry, alebo fest vtipny, alebo fest pekny, a potom sa idem zblaznit ze co mam skor robit ved nemozem vsetkoliaka byt aj aj aj aj no a nakoniec to konci prudkou mizeriou tak neviem ale fakt pri akychkolvek prilezitostiach, aj pri ludoch ktorych ani nepoznam niekedy
to by bol dlhý zoznam ale tak napríklad pri konfrontácii s niečou šikovnosťou (alebo aj keď sa sama niečo pokúšam, ale skončím tým, že si poviem, že niekto iný by to bez problémov urobil lepšie a ja sa s tým morím a nič), alebo ak už piaty krát musím začať vetu, aby mi do nej niekto neskočil, alebo pri pohľade na väčšinu báb a babských fotiek na birdzi
@zayl ak som niekedy v živote ten pocit mala.. bolo to raz a nepamätám si to .. ale neexistuje taká situácia .. pri ktorej mám pocit menejcennosti stále
necitim sa menejcenna ... preco by som mala?? su veci, v ktorych som lepsia nez v inych ... takze nemam dovod sa citim menejcenna, ked je pri mne clovek, ktory vie dokonale spieva. a co?? ja zas viem tancovat ...
Pri kamarátke , ktorej stačí vyzerať a všetci ju zbožňujú... Vtedy sa cítim menejcenná( ešte k tomu to s chlapmi "vie"...)...Ale potom otvorí hubu a mám po pocite menejcennosti po chvíli to každého prestane baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja sa menejcenne necítim. Pretože viem že som lepší v niečom inom ako dotyčný
za normálnych okolností som so sebou spokojná....
geniálnych ľudí obdivujem, ale nechcela by som...........
ja viem ze je to kravina lebo castokrat si uvedomujem ze oni nie su o nic lepsi ale nepomozem si
obcas aj pri ludoch fakt v niecom dobrych, hlavne ked su mi blizky (jemine to vyznieva neprajne)
no a este vtedy lked sa dlho o nieco snazim a furt nic