a čo sa týka "ovocia", nemám žiaden väčší problém. na druhej strane, ľudí, ktorí pijú a majú na druhý deň mimoriadne extra opice, tak tých nepochopím. Niečo také, ako piatika by mi nastála za to, aby som druhý deň ledva "prežil"
no... kedysi som mohla piť doslova čo som chcela taký Fernet som ani nezapíjala... a ráno som sa vždy zobudila akoby som ani večer predtým nepila - nebola som unavená, nemala som suchoty ani ma nebolela hlava. no potom... potom som to raz strašne prehnala a vtedy som si dala prestávku trvajúcu rok a pol. pred polrokom sa tá prestávka skončila a ja dnes môžem dať do seba len máloktorý alkohol... a tiež veľmi málo... hoci postupne prekonávam hranice, neni to nič moc. zatiaľ som kamarátka len s vodkou a pivom... ale tak lepší sa to
@22 aj ja mám veľmi rád whiskey s kolou, no vodka hraje prím.
Nemusím domáce čudá, ktorými sa chvália domáci palmajstri " má 70% je dobrá" ... možno tak na dezinfekciu a zbľutie a potom nemôžem cítiť borovičku, tá pomsta z lesa ma vždy keď som ju pil zlomila a na druhý deň po raňajkovom kakavku som si vždy odgrgol iba tú prekliatu borovičku. Potom sem pridám ešte tie lepidlá, ktoré sa nedajú piť a to je myslím všetko...
... na východniara som nejak veľmi vyberavý si myslím
JO! ovocníčkovia na spôsob gazdovej chcanky a podobné umelé pálinky taky nemusím, to je nekvalitná vodka lepšia, minimálne o to, že neobsahuje tie chémie a dochucovacie svinstvá.
mne býva zle po ovocí..nemusím byť ani opitá,aby som po dvoch rundách hrušky vracala. čerešňa je rovnaké zlo a o tatranskom čaji, becherovke, borovičke ani nehovorím.. v poslednom čase pijávam gin btw. vodky som sa prepila a čo ma napadlo brzdiť ju pivom, mám od vodky povinnú pauzu
ale inak nemávam nejaké hrozné opice. chvíľu si poležím,pospím a je úplne fajn
ja zatial pri nicom, nikdy mi este nebolo zle, ani hlava ma nebola na dalsi den, ani som neblvala a myslim ze to nebolo tym, ze by som vypila malo ale nechcem to zakriknut
ja nepijem tak problémy nemám...a 12 ročný sem písali svoje coolové skúsenosti s alkoholovými piatkami?? lebo sa mi to nechce celé čítať..a na takých príspevkoch by som sa mimoriadne zabavila...dajte mi vedieť ak také niečo nájdete vopred Ď
hlavne ked pijem tvrde tak sa mi stava ze som dlho v pohode a potom si razu nic nepamatam...vtedy sa deju tie najzaujimavejsie veci...minule som sa po tequile vraj kupala v rybniku oblecena a nasledne som chodila mokra a v ponozkach po vonku...trapas jak hrom ale nic si z toho nepamatam.
Ako kedy. Ked len tak popijam viete ako, ze tak "luxusne" take vecicky ako fernet, a podobne, tak moze byt. Ale proste ked sa chcem zabavit, tak najlepsia je vodka, lebo nema ziadnu prichut, proste ju tam supnete a je tam . A take umele chutovky ako hruska, slivka atd, to ja nemusim, potom mam voci tomu odpor. A ked je taky relaxacny vecer ako spievanie pri ohni atd tak nato je najlepsi liek vinko alebo vinko z colou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a tak som sa snej andrbal že som potom
nemam rad biopotraviny...a vegetarianov.. z nich mi je zle..aj z nackov...
ale inak mier a laska
PEACE!
a čo sa týka "ovocia", nemám žiaden väčší problém. na druhej strane, ľudí, ktorí pijú a majú na druhý deň mimoriadne extra opice, tak tých nepochopím. Niečo také, ako piatika by mi nastála za to, aby som druhý deň ledva "prežil"
inak pijem s mierou a s Mirou
ja nemôžem ani cítiť becherovku a jägermeistra, demänovku a karpatské horké. Také sirupy
inac kedysi mi nevadilo nic ...ale tak z vodky mi to moc neslapalo tak som musel siahnut radsej po ovocnom a pive potom to uz aj nadobudalo na promile
Nemusím domáce čudá, ktorými sa chvália domáci palmajstri " má 70% je dobrá" ... možno tak na dezinfekciu a zbľutie a potom nemôžem cítiť borovičku, tá pomsta z lesa ma vždy keď som ju pil zlomila a na druhý deň po raňajkovom kakavku som si vždy odgrgol iba tú prekliatu borovičku. Potom sem pridám ešte tie lepidlá, ktoré sa nedajú piť a to je myslím všetko...
... na východniara som nejak veľmi vyberavý si myslím
JO! ovocníčkovia na spôsob gazdovej chcanky a podobné umelé pálinky taky nemusím, to je nekvalitná vodka lepšia, minimálne o to, že neobsahuje tie chémie a dochucovacie svinstvá.
ale inak nemávam nejaké hrozné opice. chvíľu si poležím,pospím a je úplne fajn
Ach zlaté pivo, asi jediné ma zatiaľ nesklamalo