@hetfield Možno som sa zle vyjadrila, ale vôbec som nemyslela depresiu. Depkou sa zvykne nazývať obyčajná zlá nálada a tak podobne. Aj keď ani ja nemám moc rada to slovo, lenže sem sa to ideálne hodilo
Už viem čo tomu chýba, úvodzovky čo len potvrdzuje pravidlo, že asi vážne nedokážem založiť anketu, ktorej by sa nedalo nič vytknúť... Tak si ich prosím domyslite (A)
Ak ide o väčší smútok, tak určite jem menej a vtedy jem len suché pečivo a tak, na svoje obľúbené jedlá nemám chuť a ak by som ich aj zjedla, tak mi ich asi žalúdok neprijme.
Ak je to len zlá nálada a je sprevádzaná aj nervozitou, tak vtedy jem toho trochu viac, hlavne sladkého.
Ked mam depresiu pustim si hudbu a celý den (resp. hne dpo skole) prelezim na posteli v tme, zatiahnute zaluzie a jedlo je to posledne na co myslim.. Nenavidim take stavy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak je to len zlá nálada a je sprevádzaná aj nervozitou, tak vtedy jem toho trochu viac, hlavne sladkého.