väčšinou ne, ale mám k tomu blízko napr. pri In der Palusträ alebo La mort d"arthur od Sopor aeternus, a všeobecne piesne soporu ma dojímajú, čo je úžasné.
raz ma skoro rozplakalo Cry for the moon od Epicy, lebo má vážnu tému, a keď som sa začal sústrediť na hlas simone a marka, hlas celého zboru, a tému piesne, chcelo sa mi plakať
Aaach jaj. ...Samotná pieseň ma nerozreve. Skôr len rozhýbe a vyvolá emócie, ktoré už sú vo mne. Ale v takých situáciách nerozhoduje len pesnička, ale aj atmosféra a napríklad nejaký človek čo má pri tej pesničke nejakú dojímavú reč alebo tak.
uš neplakávam ale pred takým pol rokom napr, tak pomalé pesničky...napr od Blink 182 - I´m lost without you alebo Beyonce - halo, aj keď to neni zrovna môj štýl ale nevadí veď to záleží od toho, že o čom je tá pieseň
v zivote ma rozplakala asi jedna jedina pesnicka aj to preto, ze mi to pripomenulo situaciu, kvoli ktorej som sa sama nerozplakala, a tak to k tomu dopomohlo.. Tina vsp. Rytmus-Pribeh ..ale keby som na to nemala dovod, tak ma nerozplace ja som clovek, co len tak neplace..fakt malokedy len a musi to mat dost silny dovod
žiadna je to iba pesnička ale vela pesničiek mi dokáže zmenit uplne náladu ale ktomu aby som sa rozplakal to nikdy nevedie ale ja si puštam pesničky podla nálady
podla toho od mojej nalady jak mam naladu pod psa tak pri hocijakej smutnej a ak mam total veselu naladicku tak ma nerozplace ani ta najsmutnejsia pesnicka
no mne niekedy pomoze ked sa uz konecne vyplacem...a najlepsie pri nejakej peknej pomalej piesni co ma zmysel dajme tomu Heal the world Will you be there...Nightwish je asi na taketo veci dobry co? pretoze vela vas tu pisalo ze prave nightwish...no ale aj ked si myslim ze Bill fakt newie spievat...durch den monsun, letz der tag...fakt no piesen ktora sa vola Posledny den...no jo...ok to by bolo wse idem kukat superstar...pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Hyperchondriac music od Muse,
Darkest Star od DM...
raz ma skoro rozplakalo Cry for the moon od Epicy, lebo má vážnu tému, a keď som sa začal sústrediť na hlas simone a marka, hlas celého zboru, a tému piesne, chcelo sa mi plakať
original madarska, ktorej bezproblemov rozumiem text ma zase nerozplace..nechapem ale nevadi
hyper chondriac music je hyper music len pomalsie =D mna to skor rozosmieva..ale inac dobra vec...
no hyper music ma od hyperchondriac music daleko podla mna
umy si usi =D je to to iste...
Ticho tam
no text je takmer zhodny...
ale celkovy dojem z tych pesniciek njeje ani zdaleka,teda aspon ja ich tak vnimam
tak pre mna su to dve velmi kvalitne veci ale je to takmer identicke... ale ty to vnimas inak
pre mna su to dve velmi velmi velmi kvalitne veci
ale hypermusic na mna posobi energicky a hyperchondriac skor smutnejsie,aj tou pomalou gitarkou
to je pochopitelne =D