Džízs dievča. Šport nie je zaručený spaľovač tukov a autamitcká záruka výsledku - schudnutie. Ide o celý životný štýl, životosprávu. Ak máš vyváženú stravu, veľa hocakého pohybu (beh, plávanie, bicykel, hocičo, kde sa hýbeš), veľa spánku, tak by to malo ísť samé. Ak máš všetky 3 podmienky dodržané výsledok by mal prísť.
Strava na menšie časti, pravidelne. Ľahké a nie moc mastné, ťažké jedlá. Čo najmenej sacharidov. Piť veľa veľa čistej vodovodnej vody. Pravideľne jesť, piť. Pred spánkom si to otestovať, ale min 2 - 3 hodine už nejesť.
Šport záleží aj na tom ako ho robíš, je rozdiel či robíš niečo na pokročilej úrovni, dlho/ako začiatočník, krátko. Záleží od času a druhu športu. Musí ťa to hlavne baviť a nebyť silené.
Spánok treba. Ak nemáš spánok, nemáš nič. Telo si všetko pamätá a následne neskôr ti vráti.
Nezabúdaj, že chudnutie a budovanie postavy môže ovplyvniť psychika.
Všetko záleží od daného človeka. Neviem čo ťa baví, čo za schudnutím sleduješ.
Keď tak si nájdi nejaký portál a napíš lekárovi/športovému lekárovi alebo aj reálne za niekym bež.
@lenkaska1 zalezi na tom ako bezis, ked bezis tak ze asi to ani neuvedomujes tak to je jasne, ked bezis na maximum tak to mas do niekolkych minut sa viac zapotis ako za 2hodiny pri tom basketbale.
@phototete a tak ked velmi nemozes sport kvoli astme, tak potom zdrava zivotosprava, tj zdravo sa stravovat.
napriklad, podla mojej alergoloicky co som tam bol pred niekolkymi rokmi tak som alergicky na tolko veci a mozno aj astmu mam, odkedy neuzivam ziadne lieky(minimalne 5rokou) a liecim sa len bylinkami a zdravou stravou tak jedina alergicka reakca co mam je ze sem tam ma svrbi nos. lebo lieky na alergiu oslabuju imunitu a alergia je oslabena na urcite veci takze riesenie neni uzivat lieky do smrti, ale vyliecit ju inym sposobom.
@nietimekki 7km som ešte nikdy nezabehla a na jej astmu ci alergiu by to vobec nebolo dobre.. ja som najviac 3kilaky behala a aj to som potom bola mrtva a cely den sa z toho spamätavala ale inak som dobry bežec, ale skor na taku 1500 alebo 12minutovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Strava na menšie časti, pravidelne. Ľahké a nie moc mastné, ťažké jedlá. Čo najmenej sacharidov. Piť veľa veľa čistej vodovodnej vody. Pravideľne jesť, piť. Pred spánkom si to otestovať, ale min 2 - 3 hodine už nejesť.
Šport záleží aj na tom ako ho robíš, je rozdiel či robíš niečo na pokročilej úrovni, dlho/ako začiatočník, krátko. Záleží od času a druhu športu. Musí ťa to hlavne baviť a nebyť silené.
Spánok treba. Ak nemáš spánok, nemáš nič. Telo si všetko pamätá a následne neskôr ti vráti.
Nezabúdaj, že chudnutie a budovanie postavy môže ovplyvniť psychika.
Všetko záleží od daného človeka. Neviem čo ťa baví, čo za schudnutím sleduješ.
Keď tak si nájdi nejaký portál a napíš lekárovi/športovému lekárovi alebo aj reálne za niekym bež.
napriklad, podla mojej alergoloicky co som tam bol pred niekolkymi rokmi tak som alergicky na tolko veci a mozno aj astmu mam, odkedy neuzivam ziadne lieky(minimalne 5rokou) a liecim sa len bylinkami a zdravou stravou tak jedina alergicka reakca co mam je ze sem tam ma svrbi nos. lebo lieky na alergiu oslabuju imunitu a alergia je oslabena na urcite veci takze riesenie neni uzivat lieky do smrti, ale vyliecit ju inym sposobom.