Nedá sa povedať, že by som vtedy zrovna myslela... nejak konkrétne. Myslím na veľa vecí a zároveň na nič. Myslím na človeka, čo je so mnou, na jeho potešenie, miestami iba vypnem a nechávam sa unášať svojim potešením... je to rôzne. Ale rozhodne sa mi ešte nestalo, že by som myslela na to, že ešte musím skočiť do obchodu, napísať seminárku do školy a podobné odveci záležitosti
nebudem hlasovať, ale poviem, že raz som sa pri sexe snažil vyriešiť nejakú sústavu dvoch lineárnych rovníc... nepamätám si, či sa mi to nakoniec podarilo
@nobile Nieeee, na to pri sexe so mnou proste nie je čas Ja som úchyláčik a snažím sa vyberať si aj takých partnerov (aj keď teraz randím s kresťankou.. ale už ju preonačujem
Seriozne: Vsetko odveci typu aky si kupit sampon, az mi ten sucasny dojde, kde potom najdem svoje satstvo, ako chodia autobusy cez vikend, co by som si dala jest, prepocitavam vydavky za uplynuly tyzden.. Co s kvalitou sexu vobec nesuvisi, proste neviem nemysliet.
bolo aj take ze som proste iba lezala a kukala na strop a rozmyslala kedy to skonci, alebo premyslala o tom ci som vadna ked sa pri tom tak neskutocne nudim
no boháča. ak niekto musí nad niečím rozmýšľať pri sexe, tak to už kde sme? Treba si to s partnerkou/partnerom užívať, rozmýšľanie nad niečím má priestor až potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a potom je mi na odpadnutie
hovor
tS
A to vsetko len preto aby bola partnerkka v siedmom nebi !
Ze ked sa plne oddame slasti tak sa castokrat tak rychlo spravime, ze partnerka sotva zistuje, ci to bolo aspon 10 minut
A ked ju chceme naozaj uspokojit, tak musime mysliet na vsetko mozne, len nie na dany krasny moment
A ja som sa tym uz tak dojebal, ze dakedy picuju, kedy sa uz urobim konecne
@ladyfox upresní, pekne ťa prosím, že tou kresťankou nemyslíš mňa..-.-" lebo už vidím Šugyho, ako si ma bude doberať, akoby som bola jediná...
Seriozne: Vsetko odveci typu aky si kupit sampon, az mi ten sucasny dojde, kde potom najdem svoje satstvo, ako chodia autobusy cez vikend, co by som si dala jest, prepocitavam vydavky za uplynuly tyzden.. Co s kvalitou sexu vobec nesuvisi, proste neviem nemysliet.