mam priatela ktory nevie pochopit ze mam len 17 a chcem sa este zabavat a nie sediet doma.nikde ma nechce pustat ani vonku s kamaratmi alebo kamoskami, a zakazuje mi sa s nimi kamaratit co mam robit velmi ho lubim a nechcem ho stratit
pri tychto SITUACIACH je to velmi jedoduche. Po vadsine ak je partnerstvo tak partnerstvo a kamosi to vadsinou vsetko kazia. nehovorim, ze musi. clovek si ma nasjt aj cas na kamosov. Ale ver tomu, ze ak by si sa raz za neho vydala, tak by si na nich nemala cas. A mala sa venovat rodine. Takze to ber tak, co prinasa mazelstvo. Moji rodkaci ty sa zo svojimi kamsmi nestretavaju iba v praci a ak sa zastavia po praci na malom pivcu.
jednoducho ta lubi a boji sa o teba. Takze asi ziarli.
Mala alebo mohla by si sa o tom s nim porospravat, ze chces trosku volnosti. vsak nie si jeho majetok, "iba ciastocny". Alebo tam chod s nim nie? a budes aj s kamosom. ci si potrebujes od neho odychnut? To chce len kus komunikacie s nim. A musis bit TVRDA
Jezis, ved ma 17..ake manzelstvo..nestras tak skoro...
blbost to je...partneri by sa mali navzajom respektovat a mali by respektovat aj svoje zaluby a kamaratov...Nie si jeho majetok...Pekne mu povedz ze ides s kamoskami a hotovo...On s kamaratmi nechodi?Ci ma vobec nejakych?
len kus komunikacie. A idem polemizovat. Co ak je to ziarlivec a isla by skamoskami a hotovo ano? a on by tam prisiel a bola by tam aj s kamosmi pri bare a on by jej tam robil sceny? sa moze kludne stat. tam sa treba len porospravat a mala by mat po ruke varechu alebo daco tvrde . som si myslel, ze takyto ludia uz davno vymreli. ale este existuju
Ok..tak ja idem ragovat na tvoju polemizaciu...Ak by hento spravil, tak sa len dokáže, že to je čistý kkt... ved ked ju nechce "púšťať" tak asi sa už snažila pár krát ísť..ako má mu napísať litánie o tom, že má 17 a chce sa baviť??? nechcem chytať nikoho za slovíčka..ale už len ten výraz, že ju nechce "púšťať"..je to jej rodič?alebo rovnocenný(čo by podľa mňa mal byť) partner?
kikanela preco kkt? vsak po slovensky je to kropac. A mas aj pravdu to ano. respektovat by sa mali.
Ale ked on ma 23 tak citi ohrozenie. Mojej kamosky kamaratka je na tom tak isto. On jej nedovoli sa stykat zo svojou nalepsou kamoskou. Ale oni na neho kaslu. A stretavaju sa aj tak. No co uz A on je v tedy v praci, takze nic netusi.
Kasko Veď 23 nie je veľa..skvelý vek na zábavu...nech sa baví aj on...ja by som teda s takým chalanom dlho nevydržala...vlastne ja by som si s takým chujom nikdy ani nezačala..
skús sa na to pozrieť z druhej stránky...že ty si 17ročná baba, plná života a energie, kt.si chce užívať a zabávať sa..a zrazu príde nejaký milostivý pán a zakáže ti to...
aak ti chce dat koniec tak na to pristup. vsak iba hlupak by povedal, ak toto spravis tak ej koniec. Mne by bolo jedno ci by mi baba chodila tam alebo tam. veril by som jej a to by bolo dolezite. takze nie vzajomny respekt. ale vzajomna dovera tam chyba si myslim.
Nuz typicky majetnicky kkt. Nabuduce mu oznam, ze ides s kamsokami von, ze ak chce nech sa prida. A chod. Kasli na to,ze sa ohana rozchodom. Ak ta fakt lubi, tak sa s tebou nerozide. Ak rozide zbytocne si s nim stracala cas. Ved vztah je predsa o DOVERE.
Tak ho zober von a zabavajte sa spolu a aj s tvojimi kamošmi dokopy!!nejak ho presveč!!snad sa ti to podarí,držím púalce a ked ti da konec zato že ideš von,tak je to idiot!
Jeb na takého kokota žiarlivého kurva toto že je láska??? Piči som jakživ nepočul o takejto láske...ale je to aj tvoja chybakeď si hlúpa, veď piči milujem, nemilujem ale ´bnenechám zo seba robiť opičku na špagáte...čo nemáš vlastný mozog?
stifut ma pravdu. kasli na neho. ked som to citla , tak mi skoro oci z jamok padli. skusil by mi nieco zakazat. ono....respektovat sa navzajom je nieco ine ako zakazovat
V takej situacii bola aj kamoska...mala o 8 rokov starsieho chalana ktory pracoval..nemal vysku a jej pomaly zakazoval chodit aj do skoly...ja by som ho velmi rychle poslala...
Mam priatela uz asi rok a pol a lubim ho ale predtym som mala chlapca ktory mi teraz vypisuje ja som sa s nim stretla a on mi vravel ze by sa chcel ku mne vratit ze ma stale lubi.ja som ho mala velmi rada. pomozte mi
Otazne je ci ma dovod na to aby ta nechcel pustat von.. Mozno nie si nijake neviniatko, mozno chlastas kazdy den a podobne a to moze byt pricina preco ta nechce pustat s nimi von...
Peter_piper: neskoro, tu hranicu som uz posunul na 17 cca pred 3ma mesiacmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
jednoducho ta lubi a boji sa o teba. Takze asi ziarli.
Mala alebo mohla by si sa o tom s nim porospravat, ze chces trosku volnosti. vsak nie si jeho majetok, "iba ciastocny". Alebo tam chod s nim nie? a budes aj s kamosom. ci si potrebujes od neho odychnut? To chce len kus komunikacie s nim. A musis bit TVRDA
blbost to je...partneri by sa mali navzajom respektovat a mali by respektovat aj svoje zaluby a kamaratov...Nie si jeho majetok...Pekne mu povedz ze ides s kamoskami a hotovo...On s kamaratmi nechodi?Ci ma vobec nejakych?
A ak ta nepusti, tak sa na neho vykasli...
len kus komunikacie. A idem polemizovat. Co ak je to ziarlivec a isla by skamoskami a hotovo ano? a on by tam prisiel a bola by tam aj s kamosmi pri bare a on by jej tam robil sceny? sa moze kludne stat. tam sa treba len porospravat a mala by mat po ruke varechu alebo daco tvrde . som si myslel, ze takyto ludia uz davno vymreli. ale este existuju
Ale ked on ma 23 tak citi ohrozenie. Mojej kamosky kamaratka je na tom tak isto. On jej nedovoli sa stykat zo svojou nalepsou kamoskou. Ale oni na neho kaslu. A stretavaju sa aj tak. No co uz A on je v tedy v praci, takze nic netusi.
skús sa na to pozrieť z druhej stránky...že ty si 17ročná baba, plná života a energie, kt.si chce užívať a zabávať sa..a zrazu príde nejaký milostivý pán a zakáže ti to...
ako to mam pochopit, ked v inej diskusii pises:
Mam priatela uz asi rok a pol a lubim ho ale predtym som mala chlapca ktory mi teraz vypisuje ja som sa s nim stretla a on mi vravel ze by sa chcel ku mne vratit ze ma stale lubi.ja som ho mala velmi rada. pomozte mi
v com ti potom mame pomoct?
hranicu zenskej jebnutosti posuvam na 17.
ale zas nehádžte nás, PROSÍM, všetky do jedného vreca....povedala by som, že to je veľmi individuálne...
Peter_piper: neskoro, tu hranicu som uz posunul na 17 cca pred 3ma mesiacmi
ten problem budes ty sama, skus sa nad tym zamysliet