nikto nikdy nemôže nikoho spoznať lepšie ako práve sám seba... ale na tom nezáleží... skutočné priateľstvo sa na tom vôbec nezakladá... ale k otázke... môže vydržať ak nenastanú nejaké extrémne komplikácie.. a ja osobne... hm... ťažko povedať... ešte pred nejakým kratším časom som vôbec nevedel, čo to priateľstvo je...
podla mna to zalezi ze jaks a vyvinu veci..ale chcela by som skamoškou ostať v kontakte do konca života..mam len ejdnu taku ktora ma pozna lepšie ako ja sama...ale myslim že mi budeme kamoški ešte velmi dlho...sa pozname už asi 12 rokov...
hm,ja som si myslela,že niečo také existuje,a kvôli môjmu hudonému vkusu som sa presvedčila o opaku-existuje,ale len výnimočne a nie je to môj prípad...
v poslednej dobe som prišla na to že mám ozajstných priatelov.. priatelky. Brala som ich len ako najlepšie z tých všetkých ale nie za NAJLEPSIE. No teraz viem že sa na ne môžem spolahnúť. Trošku ma mrzí že som ich tak podcenila ale ozaj je to super pocit..
Ja som práveže v poslednej dobe prišla na to, že mám len pár tých ozajstných priateľov, fakt OZAJSTNÝCH, ktorým môžem veriť...Ale nemôžem tvrdiť, že ma poznajú lepšie ako ja, pretože niekedy sa sama nespoznám..
NO neviem či vydrží do konca života, bo teraz je u mňa obdobie keď sa ideme rozlietať do celého sveta (na VS), ale to viem, že mám takých priateľov, ktorý by pre mňa spravili skoro všetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A keby ma niekto poznal lepšie, než sa poznám sama....úprimne by som ho ľutovala.