Myslite si ,ze keby sa stalo nieco vazne v com by vas mali priatelia podrzat ze by zostali pri vas a pomohli vam alebo by sa vytratili len aby do toho neboli namoceni aj oni ....
myslím, že by sa určite našli takí, čo by ma podržali, rovnako ako by sa našli tí, čo by sa na mňa vykašľalili (jééj, ako slušne som to povedala)...pokiaľ by išlo o mňa, tak by som sa snažila pomôcť, len záviselo by od situácie...ale pokiaľ by to bolo v mojich silách...
@marleymt hneď tri otázniky na moju osobu xDD samozrejme, že záleží na konkrétnej situácii, ale áno, zostala by som s tebou naopak by to tiež fungovalo, však? xD
Neodvazim sa povedat. Ale tiez to zalezi od toho, ci by to bolo "len" fyzickeho charakteru, alebo by ta "zmena" spocivala v mojom mozgu (tzv. casti duše). Pri prvom si myslim, ze niektori by ma podrzali (.. teda, ista som si pri jednom), ale nie vo vsetkom (napr. slepota / hluchota by asi boli horsie, ako napr. vozicek). Pri druhom si nie som ista vobec nicim.
A ozaj, co sa mna tyka - fyzické vady by som akceptovala hadam VZDY (resp. ma nenapada nic, za co by som sa mohla vzdat minimalne dvoch blizkych osob). O dusevnych poruchach som na vazkach rovnako, ako tvrdim, ze by boli vahavi ini voci mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@angel... ty by si ostala pri mne???