Vacsinou zeny predtym nez sa s chlapom rozidu zacnu "uberat" zo vztahu... menej spolocnych chvil, menej pozornosti, menej mojkania, menej sexu.. lebo je nieco zle
@2 boze zase jebnute "rady", ktore clovek najde len tu...
mozno ma psychicke problemy, resp. stres alebo strach z niecoho, nema narocny zivotny styl alebo nieco podobne? nestala sa jej nejaka vazna udalost v poslednej dobe? lebo taketo veci dost uberaju na chuti k sexu, najlepsie sa bude o tom s snou porozpravat
lebo na jednej strane je mozne, ze ta stale ma rada, to vidis na tom, ci chce byt s tebou, ci vyhladava tvoju pritomnost a nebrani sa fyzickym dotykom/bozkom vseobecne
na druhej strane moze mat niekoho ineho, ale v tom pripade je to tupa krava, ked to hraje takto na vsetky strany
@h8u nenapísal som, že mi všetci prídu pekní ale pomenovať, že je niekto škaredý lebo sa nepáči tebe alebo mne je dosť úzkoprsé. Ak sa mi nepáčiš ty znamená to, že si škaredá? O tom pochybujem .. a si sympatická to bol len príklad.
Ja som stratila na istý čas chuť do sexu, keď som užívala určitý druh antikoncepcie... Som ju vysadila a nasadila novú a sem-tam mám stále také dni niekedy aj týždne, že ale absolúúúútne nemám chuť. Možno je to práve antikoncepciou.
Ako žena môžem povedať, že nemám chuť na sex, ak som v strese, mám ťažšie obdobie, lebo vtedy pri tom premýšľam nad tým a neužijem si to.
@inversi ja som napriklad tiez istu dobu nemala na to chut a na ineho chlapa som ani nepomyslela, proste byva to aj o psychike ale hej, vacsinna zien skor podvadza zrejme, uz to tak bude
@martin1567 jedine co ta zaujima je ako ju donutit aby s tebou spala?
nenapadlo ta sa s nou porozpravat o tom, co ked ma nejaky problem? nieco ju trapi, a jedine nad cim rozmyslas ty je ako si uzit.
Nechápem ľudí čo spolu sú a nekomunikujú. A sex je dobrý indikátor toho, čo sa vo vzťahu deje. Máš sa jej spýtať, napomôcť vyriešiť čo ju môže trápiť. Zároveň by to mohla iniciovať aj ona.
(buď má problém ona a na sex nemá náladu pretože rieši v sebe veľmi vážne veci alebo je problém s tebou a nechce výlučne s tebou spať) - problémy so sexom sú najhoršie, nie je nič horšie ako keď ťa partner odmieta
Rozprávali sme sa , povedala ze nejde o to ze by ma nechcela alebo po mne netúžila , povedala ze ma teraz tažké obdobie kt.jej spôsobuje hlavne skola, nic nestíha , nemá skúšky porobené a za mesiac odovzdáva bakalárku , nemá však napísane ani slovo este . Stále tvrdí ze to je tým a ze jej vadí ze zomna strasne cíti ze chcem sex, a ako každý zdraví chlap co mam pri sebe sexy ženskú to chce, predtým sme to robievali často , ale v našom živote sa stalo par zásadných veci , asi 6mesiacov sme bolo rozideny ale spávali sme spolu . Poprosím seriózne rady a ty co mi mienia písať kokotiny radšej nepíšte , ľudom ktorý sa snažia poradiť ďakujem
vždy ma tu udivi ake tu ludia davaju konštruktivne riešenia ,
ked si niekto pyta serioznu radu,
skus jej kupit prirod. progester. krem- ja to objednavam cez internet (to by malo pomoct teda ak je problem v nizkej chuti a pomaha to aj na tu vystresovanost
@martin1567 ok a teraz vazne sa divis, ze ked nestiha veci v skole, tak bude mysliet na sex? Nedokazes bez toho akoze prezit mesiac? Podla mna ti to mohlo byt hned jasne, ved urcite sa musite rozpravat aj o beznom zivote ked spolu chodite nie? Je trosku detinske to teraz riesit, teraz by si jej preboha mal byt oporou a dodavat jej energiu
Ja som neni sebecky ani dedinský , som chápavý a pomohol som jej vždy zo všetkým a pomáham jej aj teraz , iba som chcel počuť názory druhých ludí . Samozrejme ze pockam kým ju odovzdá , ale tiež si myslím ze sex je na odreagovanie dobry , najlepsi . Este by som chcel vedet ze ci ju tým ze to na ňu skúšam neodpudzujem este viac? Este raz ďakujem za seriózne rady
Starám sa o seba myslím si ze aj dobre vyzerám , teda nie len ja si to myslím , takze týmto to nebude, skôr aj trosku tým ze to zo mna dosť cíti ze to potrebujem , zmeniť prístup ?
porozmyslaj nad tym kremom, ono je to v tele zložite,
stres meni tiež tie hormony v tele a potom nasledkom stresu
človek nema chut na sex a ked sa to takto doda tak sa to može zlepšiť
a prírodne hormony nemaju nežiaduce učnky ako synteticke
o tom počuju / čitaju asi iba tí čo sa zaoberaju naturopatiou - doktor ti totižto predpíše iba synteticke hormony- prirodne sa nedaju patentovat- t.z. farma firnmy o taketo veci nemaju zaujem
a ako dosiahneš aby to použivala to neviem- ty ju poznaš
a tak ja nie som až taky odbornik v naturopatii- ja študujem hlavne to čo sa tyka mojho zdravia a mojich zdr. problemov
a progesteron u mužov- to ti neviem až tak presne povedat o to som sa velmi nezaujimala
no určite ju nenúť brať nejaký krém -.-
každý toho má veľa a je na ňom, ako si to so sexom vyrieši.
a stavím sa, že tým, že "to na ňu skúšaš", tlačíš a cíti to z teba, že ju to odpudzuje ešte viac. ženy čo poznám nemajú toto rady. skôr zafunguje ak chlap vyzerá, že o to záujem nemá a ona má potom chuť ho zviesť.
ak by na mňa niekto tlačil, iritovalo by ma to a nechcela by som ešte viac. treba ju nechať tak, nech si to urovná sama.
ja osobne, keď mám toho veľa a viem, že večer som unavená, vypne ma a padnem mŕtva do postele, tak iniciujem veci s priateľom ráno, keď som ešte príjemne vypnutá a uvoľnená a nie vystresovaná z celého dňa.
ale ja na neho chuť mám aj keď máme toho veľa, takže to je asi iný prípad.
Ak ta lubi tak ti da skus ju navnadit...co ja viem vyhon si pred nou pero alebo co...ak ani to nepomoze tak ma proste druhého a nevie ako ti to povedat...sex cloveka uvolnuje...a ona sa len vyhovara podla mna...ale aspon ma dobru zamienku ucenie...
@37 tvl tiez nechapem o_____O to uz musis byt aky sebecky kkt ked ti vyslovne povie v com je problem a ty jej nemozes jeden mesiac dat pokoj a namiesto toho aby si ju PODPORIL ked ma zle obdobie riesis ako ju presvedcit nech ti da o___O
podla mna to je prave o tom, keby z teba citila podporu po psychickej stranke nemala by problem odovzdat sa ti fyzicky, skor by to mohla byt forma odreagovania sa alebo tak, ale je jasne co si zas cize to je presne naopak
A tiež idem komentovať mesiac staré fórum kvôli Burble.
Na druhú stranu:
Jej potreby sú teraz duchovné a sex teraz nechce. Chce psychickú podporu. Ak po nej chceš, si hovädo.
Jeho potreby sú teraz fyzické a nepotrebuje duchovno. Chce fyzickú podporu. Ak mu ju nechceš dať, máš asi nejaký psychický problém, potrebuješ podporu a keď to muž nechápe, je hovädo.
@burble
Vždy je to len o tom, ako sa na to pozrieš
@h8u Ako dlho je to "krátkodobo"? Je to v pohode 2 týždne, mesiac, dva mesiace, pol roka? To je ďalšia otázka.
Jasné, pár týždňov sa asi dá pochopiť. Ale ak máš 24, nie vždy máš taký dlhý vzťah, aby neboli problémom mesiace. Oni nie sú zosobášení.
@ink tak neviem no, on tu hovori o mesiaci ktory ma slecna do bakalarky a asi to bude najvacsi problem, podla mna je jednoducho smutne ak ten hlupy mesiac riesi takto a z tejto strany, namiesto toho aby jej prejavil podporu. ved ona sama hovori, ze z neho citi ako hrozne na nu tlaci.
uplne sa viem vzit do jej situacie a asi by som mu tu bakalarku otrieskala o hlavu len co by mi ju zviazali. ale teda hej no to je asi moj nazor a on alebo ini muzi mozu mat iny.
kazdopadne si myslim ze u vacsiny dievcat by muz s takymto spravanim neuspel, ono tam prakticky moc nejde o ten sex, ale o to ze on riesi uplne ine, pre to dievca v tom momente uplne nepodstatne veci, ked ona potrebuje psychicku podporu, a tak si to sam robi ovela, ovela horsim.
podla mna vacsina dievcat vyzaduje aspon minimalnu schopnost empatie zo strany chlapa, a tou tento pan prilis neoplyva.
ale teda ako hovoris kazdy ma to "kratkodobo" asi inak nastavene, ale myslim ze ten mesiac je take minimum kedy sa da pekne odhalit ci je chlap neempaticke hovado alebo dokaze svoje pudy chvilku kontrolovat kvoli psychickej pohode a vnutornemu stastiu svojej priatelky :/
@h8u Priznám sa, že som celú diskusiu nečítal a nedostal som sa k tej časti o bakalárke.
Ak je to mesiac a ona má také stresy, ok, asi je to pochopiteľné. Je to zvláštne, lebo inak si myslím, že sex je dobrý odbúravač stresu.
Určite nie som typ človeka, ktorý by partnerku nútil, pokiaľ sa jej nechce a rozumiem racionálnym dôvodom. Len som si prečítal niektoré názory a zasa som chcel, aby si ľudia uvedomili, že nič nie je čiernobiele a že ľudia majú rôzne potreby a je otázka, či sú niektoré nadradené a prečo vlastne.
Staré fórum, ale dobré. Pokiaľ jej namiesto psychickej podpory daruješ krém a namiesto toho aby ťa poslala k vode ju druhý deň nájdeš ako si ním natiera piču, tak ťa musí mať fakt rada. Ešte jej nezabudni nájsť v byte kút, aby v ňom mohla za trest kľačať ak bude mať nabudúce náhodou iný názor alebo potreby ako TY a zhodou okolností na to nebudú predávať ďalší krém.
Tak ako to skončilo, podvádzala ťa? S jedným človekom, alebo futbalovým družstvom? Pridali sa aj hokejisti? Prišiel si na to až keď si jej v útrobách našiel brankársky betón? Použili pri tom aj oni mastičku? Nenechaj nás čakať.
co mas robit? Kamo, žiješ len raz, nenechaj si to pokaziť. Poradím ti » www.goldenportal.eu/homepage/... tento svet je špina tak nech sa nikto nečuduje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a pravdepodobne má niekoho iného. Viac by ma zaujímalo, prečo ti to nechce povedať. Máš snáď peniaze? pozývaš ju často?
mozno ma psychicke problemy, resp. stres alebo strach z niecoho, nema narocny zivotny styl alebo nieco podobne? nestala sa jej nejaka vazna udalost v poslednej dobe? lebo taketo veci dost uberaju na chuti k sexu, najlepsie sa bude o tom s snou porozpravat
lebo na jednej strane je mozne, ze ta stale ma rada, to vidis na tom, ci chce byt s tebou, ci vyhladava tvoju pritomnost a nebrani sa fyzickym dotykom/bozkom vseobecne
na druhej strane moze mat niekoho ineho, ale v tom pripade je to tupa krava, ked to hraje takto na vsetky strany
Ako žena môžem povedať, že nemám chuť na sex, ak som v strese, mám ťažšie obdobie, lebo vtedy pri tom premýšľam nad tým a neužijem si to.
nenapadlo ta sa s nou porozpravat o tom, co ked ma nejaky problem? nieco ju trapi, a jedine nad cim rozmyslas ty je ako si uzit.
(buď má problém ona a na sex nemá náladu pretože rieši v sebe veľmi vážne veci alebo je problém s tebou a nechce výlučne s tebou spať) - problémy so sexom sú najhoršie, nie je nič horšie ako keď ťa partner odmieta
vždy ma tu udivi ake tu ludia davaju konštruktivne riešenia ,
ked si niekto pyta serioznu radu,
skus jej kupit prirod. progester. krem- ja to objednavam cez internet (to by malo pomoct teda ak je problem v nizkej chuti a pomaha to aj na tu vystresovanost
však ale sex jej pomože sa chvilu odreagovat od toho
porozmyslaj nad tym kremom, ono je to v tele zložite,
stres meni tiež tie hormony v tele a potom nasledkom stresu
človek nema chut na sex a ked sa to takto doda tak sa to može zlepšiť
a prírodne hormony nemaju nežiaduce učnky ako synteticke
pozri pre istotu kontraindikacie a potom pozor- aj plodnost to zvyšuje
» www.biohrtcream.com/hrt-cream-faqs/...
» natural-fertility-info.com/progesterone-cr...
@martin1567 si pis, ze takyto pristup ju mrte odpudzuje, lebo miesto podoporovania jej ta najviac trapi zjavne ze ti neda.
o tom počuju / čitaju asi iba tí čo sa zaoberaju naturopatiou - doktor ti totižto predpíše iba synteticke hormony- prirodne sa nedaju patentovat- t.z. farma firnmy o taketo veci nemaju zaujem
a ako dosiahneš aby to použivala to neviem- ty ju poznaš
a tak ja nie som až taky odbornik v naturopatii- ja študujem hlavne to čo sa tyka mojho zdravia a mojich zdr. problemov
a progesteron u mužov- to ti neviem až tak presne povedat o to som sa velmi nezaujimala
ja neviem asi ako kto, ja sa musim aj odreagovat lebo by ma asi porazilo
každý toho má veľa a je na ňom, ako si to so sexom vyrieši.
a stavím sa, že tým, že "to na ňu skúšaš", tlačíš a cíti to z teba, že ju to odpudzuje ešte viac. ženy čo poznám nemajú toto rady. skôr zafunguje ak chlap vyzerá, že o to záujem nemá a ona má potom chuť ho zviesť.
ak by na mňa niekto tlačil, iritovalo by ma to a nechcela by som ešte viac. treba ju nechať tak, nech si to urovná sama.
ja osobne, keď mám toho veľa a viem, že večer som unavená, vypne ma a padnem mŕtva do postele, tak iniciujem veci s priateľom ráno, keď som ešte príjemne vypnutá a uvoľnená a nie vystresovaná z celého dňa.
ale ja na neho chuť mám aj keď máme toho veľa, takže to je asi iný prípad.
podla mna to je prave o tom, keby z teba citila podporu po psychickej stranke nemala by problem odovzdat sa ti fyzicky, skor by to mohla byt forma odreagovania sa alebo tak, ale je jasne co si zas cize to je presne naopak
Na druhú stranu:
Jej potreby sú teraz duchovné a sex teraz nechce. Chce psychickú podporu. Ak po nej chceš, si hovädo.
Jeho potreby sú teraz fyzické a nepotrebuje duchovno. Chce fyzickú podporu. Ak mu ju nechceš dať, máš asi nejaký psychický problém, potrebuješ podporu a keď to muž nechápe, je hovädo.
Myslíte, že je tu všetko v poriadku?
Vždy je to len o tom, ako sa na to pozrieš
@h8u Ako dlho je to "krátkodobo"? Je to v pohode 2 týždne, mesiac, dva mesiace, pol roka? To je ďalšia otázka.
Jasné, pár týždňov sa asi dá pochopiť. Ale ak máš 24, nie vždy máš taký dlhý vzťah, aby neboli problémom mesiace. Oni nie sú zosobášení.
uplne sa viem vzit do jej situacie a asi by som mu tu bakalarku otrieskala o hlavu len co by mi ju zviazali. ale teda hej no to je asi moj nazor a on alebo ini muzi mozu mat iny.
kazdopadne si myslim ze u vacsiny dievcat by muz s takymto spravanim neuspel, ono tam prakticky moc nejde o ten sex, ale o to ze on riesi uplne ine, pre to dievca v tom momente uplne nepodstatne veci, ked ona potrebuje psychicku podporu, a tak si to sam robi ovela, ovela horsim.
podla mna vacsina dievcat vyzaduje aspon minimalnu schopnost empatie zo strany chlapa, a tou tento pan prilis neoplyva.
ale teda ako hovoris kazdy ma to "kratkodobo" asi inak nastavene, ale myslim ze ten mesiac je take minimum kedy sa da pekne odhalit ci je chlap neempaticke hovado alebo dokaze svoje pudy chvilku kontrolovat kvoli psychickej pohode a vnutornemu stastiu svojej priatelky :/
Ak je to mesiac a ona má také stresy, ok, asi je to pochopiteľné. Je to zvláštne, lebo inak si myslím, že sex je dobrý odbúravač stresu.
Určite nie som typ človeka, ktorý by partnerku nútil, pokiaľ sa jej nechce a rozumiem racionálnym dôvodom. Len som si prečítal niektoré názory a zasa som chcel, aby si ľudia uvedomili, že nič nie je čiernobiele a že ľudia majú rôzne potreby a je otázka, či sú niektoré nadradené a prečo vlastne.
Tak ako to skončilo, podvádzala ťa? S jedným človekom, alebo futbalovým družstvom? Pridali sa aj hokejisti? Prišiel si na to až keď si jej v útrobách našiel brankársky betón? Použili pri tom aj oni mastičku? Nenechaj nás čakať.
Citujem :
"Ďalší tím vedcov vyskúmal, že tri orgazmy týždenne znížia riziko úmrtia kvôli zdravotným ťažkostiam až o polovicu!"