Priateľov nepridáva, fanúšikov zobrazí na druhý deň, grafy neni vidno... a mnoho ďalšiho
Asi nie som jediný koho už začínajú niektoré veci štvať, že nefungujú tak jak majú. Robia sa tú úpravy, nové TS-ky, nové dizajny, čo je všetko v pohode, ale prečo sa snažíme poukázať na problémy a niekto na ne nereaguje?
mne na birdzi chyba jedina vec.. ekdysi sa dalo ulozit blgo do rozpisanych co teraz nejde... jadost casto napisem blog ktory enzbverejnim a tak yb som ho neusel vymazat ...
inac som si zatial akosi problemy navsimol .. (aj ekd s mojim ohromnym mnozstvom priatelov a fanusikov )
Presne !! mne zas nechce pridávať vlastný videoblog že vraj : Hups a podstránka je fuč ! a tomas nato absolutne nereaguje !!!!!!!! treba to uz riesit !!!!!!
Tá rychlosť štve aj mňa, v posledných dňoch to ide fakt pomaly. A to mám dosť rýchle a stabilné pripjenie, si fakt neviem predstaviť ako to ide ak má niekto pomalšie pripojenie.
A čo sa týka zmien, narozdiel od veľa ľudí proti ním nič nemám, skôr ich uvítam, ale naozaj by sa mali najprv vyriešiť staré funkcie, ktoré nejdú ako majú.
@endre-silentname Máš pravdu,v tom sa zhodneme. Tiež som napísala, že najprv by sa mali doriešiť straré funkcie
To, že ľudia na birdz nemajú radi zmeny nebolo mierené na teba, myslela som všeobecne, ak je nejaké anketa, väčšine sa zmena nepáči.
Ja ich mám rada, ale naozaj by sa mal čas najprv venovať riešeniu funkcií, ktoré nejdú, aj ked to určite nie je taká zaujímavá práca ako vymýšlať nové funkcie, nový vzhľad.
mne to ide normalne rychlo, ale asi preto ze som tu v noci,a vy ste tu cez den, ked je najviac ludiii prihlasenich a server to asi nezvlada,alebo samotne softwarove jadro webu, nieje dimenzovane na tak velky pocet uzivatelou aky tu za posledni rok pribudlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@malapohoroma - ja ale áno... a dosť ma štve, že ich nevidím... proste je to na nervy...
inac som si zatial akosi problemy navsimol .. (aj ekd s mojim ohromnym mnozstvom priatelov a fanusikov )
ja som nejak mimo dnes,takže moje reakcie sú pomalé,tak mi nevadí ani ,že Birdz je pomalý
A čo sa týka zmien, narozdiel od veľa ľudí proti ním nič nemám, skôr ich uvítam, ale naozaj by sa mali najprv vyriešiť staré funkcie, ktoré nejdú ako majú.
To, že ľudia na birdz nemajú radi zmeny nebolo mierené na teba, myslela som všeobecne, ak je nejaké anketa, väčšine sa zmena nepáči.
Ja ich mám rada, ale naozaj by sa mal čas najprv venovať riešeniu funkcií, ktoré nejdú, aj ked to určite nie je taká zaujímavá práca ako vymýšlať nové funkcie, nový vzhľad.
Ale je to potrebné a dôležité.
a tie nové fotoalbumy sú zlé, viac než zlé
Asi som si ťa nahodou pridal k friendom a reku pozrem si len tak rychlo rano že čo tu je a sto tvojich fotiek mám na hlavnej
A neviem si ťa zmazať
Nič v zlom ale
» www.birdz.sk/pages/vymaz-kam...