kokooos je to v p....mojmu priatelovi vcera zomrela mamkaaa.... ( uz ani neviem ako ho utesit ....co mam robit ? vobec neviem uz .....
on sa asi z toho celeho zblaaznii vcera mi hovoril mami mami prisla si sa rozlucit?strasne sa o neho bojiim....
@4 a čuduješ sa mu? ja by som sa tiež vyhýbala miestu, kde som našla svoju mamu mŕtvu... aspoň týždeň, možno dva a nie ho hneď na druhý deň vliecť domov.
no co sa jej stalo?presne nevie nikto asi sa jej vratila naspet voda na plucach co mala a infarkt k tomu ale to su iba dohady....nikto nevie bo pred dvoma týždnami ju pustili z nemocnice z je uz zdravaa a nic jej nie je
To mi je ľúto .. hlavne pevné nervy .. treba byť s ním, a presne, dávať mu najavo, že ho ľúbiš a že si jeho podpora.. nič ale nie na silu .. Potrebuje aj pokoj aby sa s tým všetkým vysporiadal sám
je mi luto hlavne budte spolu,a nechci ho vzdy len utesovat,je to obrovska strata,a nedostane sa z toho zo dna na den,,hlavne mu bud oporou..je to prenho tazke,drzim palce
Len mu daj najavo, že su tu preňho a že sa na teba môže v hocičom spoľahnúť. Možno tvoju pomoc nebude chcieť využiť, ale je dôležité, aby vedel, že si pri ňom
Kamarátke nedávno zomrela mama a ešte mám živo v pamäti ten pocit bezmocnosti keď mi to povedala...
Ako napísali už ľudia predo mnou - robiť sa nedá nič... akurát tak mu dávať najavo svoju podporu, počúvať ho a rozprávať sa s ním pokiaľ bude on chcieť...
nedaj na sebe poznať slabosť a smútok, čo na teba preniesol naopak bud silná a prenes tú silu na neho...spoločne to zbvládnete prajem veľa veľa šťastia
ty kks mno hlavne mu bud oporou a bud s nim, mamu mu nevratis tak aspon nejak...nechaj ho chvilu tak mozno aj sameho a po case s nim chod von bud s nim nech nato stale nemysli...
jaj neska bol pohreb najhorsi den uz mame za sebou podla mna nooo uvidimee....vcera sm sa o tom rpzravali neska mu pichli inekciuu smial sa na pohrebe viete co to bolo???to bollo volaco hroznee ja som tam plakala a on bluuznil ze:"aha mamka sa mi smeje dik sak sme doma" som pri nom a rozhodne ho nnecnecham v tejto chviilkeee budem pri nom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a mozno ho skus vytiahnut niekde von, nech nie je stale doma
no viete snazim sa ho praveze dotiahnut domov on ked nasiel mamku tak sa tam neste ani vratit nic....je to tazkeee.....
ale nie je riesenie sedet v krcme a pit.....
no co sa jej stalo?presne nevie nikto asi sa jej vratila naspet voda na plucach co mala a infarkt k tomu ale to su iba dohady....nikto nevie bo pred dvoma týždnami ju pustili z nemocnice z je uz zdravaa a nic jej nie je
Ako napísali už ľudia predo mnou - robiť sa nedá nič... akurát tak mu dávať najavo svoju podporu, počúvať ho a rozprávať sa s ním pokiaľ bude on chcieť...