No ide o to, proste boli sme taká paria par deciek a bolo to fajn, super...no ale zrazu išiel každý na inú školu takže sme sa už nestretávali moc...s jednou kamarátkou sa stretávam doteraz ale iba pár krát lebo býva dosť ďaleko no mala som ešte dvoch str
ako citala som raz taku knihu...jedinu za dva roky co som docitala..sa to volalo putovne džinsy.. a to boli take mamicky co boli naraz tehotne a chodili spolu na aerobik pre tehotne a skoor naraz porodili a ich dcery uz maju 16 a sa kamaratia odkedy boli v postielke a aj ich mamy sa stretavaju..no to je take pekne to sa mi ratA tu zas seci ojebavaju ja uz nikomu radsej neverim
No kamoska uz bola za nimi a rozpravali sa a oni povedali ze možeme kedykolvek zazvonit...no a asi ma Baarculiq.....to mam v sebe nejaký blok alebo čo.... ja sa ludí bojím.....
Ak som pochopil spravne, tak vy sa raz za cas stretnete a super si pokecate a pritom nemate na seba kontakt? Tak najblizsie vymenit cisla a dohodnut sa na castejsich stretkach kedze ste tak blizko pri sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
14. hmmm aj ja to poznám aj ked si sniekym pišem a chce sa stretnut sa bojim..
musis vazne nabrat odvahu a ked nie tak mozes v tichosti spominat ake boli tie stare casy ale nepomoze ti to
(Ale presne viem o akom pocite hovoríš, keď sa mi potom podarilo úplnou náhodou ich stretnúť, tak som bola ešte chvíľu nervózna z toho )