no neviem, ja si neviem predstavit chalana a babu ako najlepsich kamaratov bez toho aby bol aspon jeden homo alebo aby jeden k tomu druhemu nieco citil.
nehovorim ze sa to neda, len ze neoplyvam dostatocnou fantaziou
síce zase keď predstavím, že sa už kamarátia od útleho detstva tak je to možné.... stretla som už pár takých ľudí, ale vždy to bolo dlhodobé kamarátstvo
Možno tým, že na začiatku sme sa sami sebe páčili (5. trieda?)
A teraz ho zbožňujem, záleží mi na ňom, a myšlienky a lá dať mu pusu alebo chytiť za ruku (ak nerátam dnešné kolotoče ) ma pri ňom ešte nenapadli (klop, klop).
hmm dasato len.. a vsak raz na namesti s pomocou mojej kamosky fakt jej zaot dakujem kks! mi dobrezenie vyznal lasku na namesti omg! ze citi nieco kumne viac ablbalaa.. boal oms neskutocne nasrata na obidvocho ale uz ma frajerku tak uz niekedy ani nevie ze existujem..:/
u mna jedno prestalo fungovat, kedze sme neboli obaja na tej istej strane. a druhe (dlhsie) este stale funguje, mozno aj preto ze chalan je odo mna o 2 roky mladsi a mna (pravdepodobne ani jeho) by nikdy nenapadlo riesit nieco s mladsim chlapcom/starsou babou. je tam akysi blok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nehovorim ze sa to neda, len ze neoplyvam dostatocnou fantaziou
Možno tým, že na začiatku sme sa sami sebe páčili (5. trieda?)
A teraz ho zbožňujem, záleží mi na ňom, a myšlienky a lá dať mu pusu alebo chytiť za ruku (ak nerátam dnešné kolotoče ) ma pri ňom ešte nenapadli (klop, klop).
nestačí ti ako dôkaz @2 a @8 ? xD
a vieš jak ho mam radaaaaaaaa moje kurátko
manžel- chlap, s ktorým zdielaš domácnosť, máš to na papiery a nosíš tú kokotinu na prste
priateľ- chlap, s ktorým podvádzaš svojho manžela, nič ťa neviaže, je to niečo ako zvierací pud
kamarát- sú všetci ostatní chlapi, na ktorích je niečo, prečo sa s nimi nechceš vyspať..
takže nanajvýš veľmi dobrý kamarát, resp. známy
2. Priatelstvo motivovane (napriklad spoluziaci, kolegovia)
1. Bratstvo kovane v ohni -> ked dvaja ludia spolocne niecim prejdu a to ich spoji. Najsilnejsia forma priatelstva.
Niektore spajacie sily z jednotky platia aj v dvojke. Ale jednotka je najsilnejsia.
cize je to uuplne dokonale. uz 12 rokov
Momentálne som v štádiu ,,môže". S jedným kamarátom sa vzájomne vyslovene fyzicky odpudzujeme napríklad.
Plus narozdiel od väčšiny populácie vidím rozdiel medzi ,,dala by som ho" a ,,idem sa pokúšať ho dať".
prečo nás spája podobný osud?