Je to hip hopovy muzikal (POZOR! Slovenska produkcia! ...a prezentuju sa billboardom.. kde je nevesta drziaca hip hopera (ako Maria Jezisa-Pieta)...a za nimi stoji niekolko gangstas...
heeh,tak ja hip-hop a rap neznesiem v ziadnej forme a raz sme kukali telku s brachom a sla tam reklama prave na toto... tak sa zacal tak smiat, ze ma tam za trest vezme
ale keby ste mi niekto chceli kupit listky napriklad na taku Avantasiu, tak kludne moooozte, to sa nenahnevam
Nooo tak ja som na tom bola a ako takyto styl hudby nemusim, ale bolo to super. Strasne sa mi páčilo ako tam tancovali, breakovali. Labuda tam bohovsky nato tancoval a tak.. Bolo to dobre a malo to aj nejaku myslienku. Keby mozem idem nato zase. takze vrele odporuuuucam.
prosim vas čo ste mali na tom muzikali pribeh ulice oblečene...lebo ja tam teraz mam ist a vobec neviem čo na seba...či niečo elegantne alebo postači aj niečo normal ako nohavice ci ryfle?no neviem fakt prosim poradte mi
Musim powedat ze tento muzikal bol perfektny.. Strasne sa mi lubil...perfektne obsadenie hercov.Bola som v Kosiciach listok stal 480 SK.. Chalani z Old School Brothers to tam pekne rozbalili...Zuzana Šebova bola fakt sialena...a Milan Ondrik...no wawky... Ivana Pisancikova bola taktiez supeeer...obsadenie za SVIDNIK:: heh OPLATI SA TO VIDIET:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
proste drsnost na piatu.. ale inac rofl
ale keby ste mi niekto chceli kupit listky napriklad na taku Avantasiu, tak kludne moooozte, to sa nenahnevam