to som uz cital je to dobry pribeh hmm par som ich poznal kde su teraz neviem a to je dobre lebo byt v kontakte s takymi ludmi je nebezpecne nie kazdy ma dostatocnu volu na to aby sa nestal jednim z nich a dokonca ani poniektori ti co si myslia o sebe opak kolko fajciarov prehlasovalo ze s tym nikdy nezacnu ... zli ludia to nie su su to obete ludskej chamtivosti bezcitnosti a lahostajnosti k druhym
jn aj ja sa niekdy citim ako ona, preto sa sfajcim ako tela a je mi fajn... svet je krajsi a ja som vyrovnanejsi a halvne kludnejsi, nevidim na tom nic zle, hoci nikdy by som si nedal tvrdu drogu... staci mi thc , a fetaci nie su vobec zli ludia, treba s nimi nieco zazit a uvidite , viem o com hovorim... vobec mi neprekaza ze niekto nieco berie, 70% mojich kamosov nieso dava do seba a vobec ma to netrapi, su to fajn ludia, aj ked su cisti aj ked su zjeti ... a ja s nimi odpalim tiez obcas...
drogy uz nikdy viac nechcem vidiet!!a preco???lebo je to najvetsie svinstvo ake existuje!!raz som to skusila ale necitila som sa velmi dobre teda hrozne som sa citila!!!viete si predstavit ako!prosila som aby sa to skoncilo a nech je to len sen!!rano som sa prebudila a skoro som skapala tak mi bolo zle!!!!vecer prisiel priatel a mne bolo zle aj ma este k tomu nahneval!!drogy uz nikdy viac!!!!!!!!!!bllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
typek velmi dobry postrech. Precital som si cely pribech dva krat a vislomi len s to ho vsetkeho ze drogisti (fetaci) nie su iny, ale su mensina spolocnosti a ku to mu su na okrai spolocnosti maju vlastnu rodinu drogistov ako to opisovala misa vo svojom pribehu.
Nie je byt hrdinom dat sa na drogy, ale vsedci su hrdinovia, ktori ani nezacali a ty ktory prestali ty su hrdinovia a su prikladom drogistom (fetakom). V pribehu boli naznaky prestania, ale droga vihravala nad mudrym a inteligentnym clovekom, ktory dokazal by vo svojom zivote (udelat) dobru karieru. Dat sa na drogy to nie. Spravia to iba ty ktori nevidia zmysel v zivote ako aj misa. V pribehu aj ked misa bola hrdinkou nedokazala to vyuzit. Ved aj Martin chcel, aby prestala fetovat, ale vidno ze Misa podlieha droge... Nedokaze jednoducho spravit presvojho priatela nic...
ten pribeh som si precitala a fakt ma to chytilo vsetko som zacala chapat inak.Sama som sa zahravala s fetom az do toho bodu kedy som sa zacala stavat zavislou na piku...ale mala som okolo seba ludi ktory ma podrzali a misa to stastie nemala.Zradili ju najblizsi a podporu ktoru hladala nasla u ludi ktory to poznali najlepsie a zazili to vsetko tiez.Mali tu smolu ze svoj zivot uz nechali v rukach drogy ale stale mali silu si pomahat navzajom a podrzat jeden druheho a to bolo obdivuhodne lebo tu vlastnost ma len maloktory z nas ktory niesme zavisli ani na drogach...je to typicka ludska vlastnost ze kazdy chce pre seba to najlepsie aj za tu cenu ze poskodi druhemu ale oni boli ako pisala misa ako jedna rodina a nepozerali len na seba a na svoje potreby ale navzajom sa vedeli podrzat a boli spolu aj ked boli v srackach a pomahali jeden druhemu za kazdu cenu...
ten pribeh bol pre mna drogou.zazrala som sa do nho a nemohla som prestat citat..bolo to pekne aj ked som mala zopar pripomienok..(zaver bol prikratky,akoby odstrihnuty,nebolo pisane ci je to podla skutocnosti.....)
ja som to tiež čítala,, je to skvelý príbeh.. z toho príbehu vyplýva, že miša bola inteligentná a rozumná, no si viete predstaviť že zo dňa na deň´prídete takpovediac o všetko??? ja neviem čo by som robila keby som bola v takej istej situácii ako ona...
feťáci alebo narkomani,,, vo väčšine sa za ich pádom k drogám skrýva bolesť, trápenie a túžba utiecť z reality, kde každý na vás útočí a pod.
no samozrejme sú aj znudené decká, kt. rodičia dávajú prachy, nestarajú sa o nich a tie sa dajú na drogy z nudy... ale tých je pomenej.. no aj keď na prvý pohľad sa nám zdá, že prečo sa niekto mohol dať na drogy, ved má všetko.. možno je to len navonok a v skutočnosti mu možno chýba niečo čo si ani nevieme predstaviť.....
noo tak ja drogy neberiem (teda tvrdé drogy, keďže trávu ako drogu ako takú neberiem)
vieš ono to je ťažké.. lebo ani nie som nejaké rozmaznané decko čo má všetko a nudí sa tak si niečo začne dávať,,, no na druhej strane nemám ani také problémy ako mala napr. tá miša...
ale sú veci, kt. sú vo mne jednoducho a čas od času je mi z toho smutno a tak no (
Mas depky ako ja a z coho?! Z traaavy. No to je jedno pretoze depky by sme mali urcite aj bez nej no myslim, ze nie tak casto a nie take.. ale neberme to tragcky. Kazda depka vzdy prejde. Ako Paan Dredov vravi.. raz hore, raz dole
jeej ty kokos vy ste si to aj precitali... tak diky moc teda za nazory... asi najviac sa zhodujem s nazorom 7 a 8 (s tym ze ja som nefetoval uplne ma to chytilo ten pribeh ked som si ho precital prvykrat...
depky boli, sú aj budú... a ja nepoznám človeka, kt. by aspon raz v živote depku nemal.. no väčšinou sú to len také mierne, kt. časom prejdú... u mňa to je za niekoľko pár hodín
a tie depky nie sú z trávy drahá
ja viem z čoho sú.. len vy to neviete a ani sa to nedozviete ehm
Ale su. Odkedy fajcim pravidelne tak mam depky ovela castejsie a ovela hnusnejsie ako kedykolvek pred tym. Sice je pravda, ze uz tie depky teraz ani moc nemam, som skor podrazdena alebo nervozna.. a toto viem z coho mam hehe .Depku som nemala uz ani neviem kolko. Taku poriadnu a som rada
citala som tento pribeh ........niekedy len thak zapnem thu stranku a precitam si aspon then koniec............ten clanok mi zmenil cely moj zivot a pohlad na drogy a fetakov........brutalne ma zlozil
Co si mysliim?noo az na to zee poznam dost vela takyych ludii tak ja osobne som 100%proti tomu,nenahovoril by ma na to nikto !!!,pretoze viem co vsetko si s tym clovek do*ere
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie -nic prijemne!!!verte tomu.hell no!
A neznaasam vety typu..."a co ved to nic nie je "...proste poznam cloveka kt to tiez tvrdil -a nedopadol moc najlepsie s tym ze "a ved to nic nie je"fuuuuuuuuuuj hnus humus ,kto moze nech s tym prestane ,,,no ale sak je to moj nazor,len proste je mi luto ze ludii co takto "padaju "je viac a viac -smutneee
Pozrite si filmiq Requiem For A Dream. Je to nieco podobne ako ten pribeh.. tiez je to o narkomanoch samozrejme s nestastnym koncom.. tak ako to byva v tejto problematike...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nie je byt hrdinom dat sa na drogy, ale vsedci su hrdinovia, ktori ani nezacali a ty ktory prestali ty su hrdinovia a su prikladom drogistom (fetakom). V pribehu boli naznaky prestania, ale droga vihravala nad mudrym a inteligentnym clovekom, ktory dokazal by vo svojom zivote (udelat) dobru karieru. Dat sa na drogy to nie. Spravia to iba ty ktori nevidia zmysel v zivote ako aj misa. V pribehu aj ked misa bola hrdinkou nedokazala to vyuzit. Ved aj Martin chcel, aby prestala fetovat, ale vidno ze Misa podlieha droge... Nedokaze jednoducho spravit presvojho priatela nic...
umocnil vo mne nazor ze tvrde drogy vazne nie
ja som to tiež čítala,, je to skvelý príbeh.. z toho príbehu vyplýva, že miša bola inteligentná a rozumná, no si viete predstaviť že zo dňa na deň´prídete takpovediac o všetko??? ja neviem čo by som robila keby som bola v takej istej situácii ako ona...
feťáci alebo narkomani,,, vo väčšine sa za ich pádom k drogám skrýva bolesť, trápenie a túžba utiecť z reality, kde každý na vás útočí a pod.
no samozrejme sú aj znudené decká, kt. rodičia dávajú prachy, nestarajú sa o nich a tie sa dajú na drogy z nudy... ale tých je pomenej.. no aj keď na prvý pohľad sa nám zdá, že prečo sa niekto mohol dať na drogy, ved má všetko.. možno je to len navonok a v skutočnosti mu možno chýba niečo čo si ani nevieme predstaviť.....
vieš ono to je ťažké.. lebo ani nie som nejaké rozmaznané decko čo má všetko a nudí sa tak si niečo začne dávať,,, no na druhej strane nemám ani také problémy ako mala napr. tá miša...
ale sú veci, kt. sú vo mne jednoducho a čas od času je mi z toho smutno a tak no (
a tie depky nie sú z trávy drahá
ja viem z čoho sú.. len vy to neviete a ani sa to nedozviete ehm
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie -nic prijemne!!!verte tomu.hell no!
A neznaasam vety typu..."a co ved to nic nie je "...proste poznam cloveka kt to tiez tvrdil -a nedopadol moc najlepsie s tym ze "a ved to nic nie je"fuuuuuuuuuuj hnus humus ,kto moze nech s tym prestane ,,,no ale sak je to moj nazor,len proste je mi luto ze ludii co takto "padaju "je viac a viac -smutneee
ale drogy iné... tak to máš pravdu... všetko sa tým dosere....
Nevravela si, ze tu koncis?
Ved si sa aj pekne rozlucila ...