Aké máte zážitky,zaujímavé situácie ktoré ste zažili pri cestovaní vlakom?
Stalo sa vám, že ste cestovali, zastavili na stanici pri inom vlaku a priamo oproti oknu kde sedeli iní ľudia vo vašom veku a že ste im zakývali, alebo niečo? Mne párkrátÁNO
Milujem zaujímavé príbehy z vlaku raz mi pochybný pán vysvetľoval ako sa vyrába ópium, minule som čakala na stanici uprostred ničoho kde mi sprievodca z okoloidúceho vlaku kýval na pozdrav, potom som v kúpe sedela s veľmi milým podnapitým starším pánom ktorý išiel zo svadby a vo vreckách mal v servítke zabalené rozpučené svatbové koláče. Príhod je mnoh
Raz som cestovala s takym sympatickym starsim párom a ti mi cast cesty nukali ich syna (ten s nimi necestoval) lebo sa rozhodli, ze som pre nho vhodná druzka.
Bola som bohuzial zadana
Ja som si spomenula ako som sa raz zadívala na pekného chlapca vo vlaku, ktorá sa zamyslel, vytiahol si kolosálny šušeň z nosa a zjedol ho. V živote ma z ničoho nenadrapilo ako z toho.
Ale mám ešte jednu nechutnejšiu. Raz som potrebovala kakať vo vlaku smerom do Viedne a viete ako sú tie záchody že to padne na kolaj? , som "spláchla" a pozerala sa na to ako to dopadá na kolaj a ono sa to od tej kolaje odrazilo a hovno sa mi po mikročiastočkach odrazilo späť na tvár, vlasy aj oblečenie. V živote nikdy som nebola tak deprimovaná ako keď som sa tam pucovala od vlastného hovna
raz som isla na wcko, a zacal mi tam trieskat nejaky podnapity magor, ze mam okamzite vypadnut, lebo mi rozbije dvere, ze on tam caka na to wcko uz hodinu a stale mu to niekto obsadi tak som sa zlakla, ze som uprostred cikania rychlo ukoncila vykonavanie potreby a utekala, kym sa mi tam neprebije but I was young and scared, dneska by som mu uz urcite nieco povedala a nezutekala len tak lahko. (mejby)
ale okrem toho som zazila aj vela milych ci vtipnych prihod. raz sa mi stalo, ze som sedela v kupecku s nejakym chalanom, cca v mojom veku a prisla tam nejaka babicka, a zacala sa s nami rozpravat no a chalan si nieco robil na notebooku, tak ja som sa snazila byt polite a komunikovat ako-tak s nou, kym nezacala rozpravat o tom, ake hrozne to je, ze ten chalan len sedi a pozera do notebooku, ze ked tam sedim ja, preco sa nerozprava s peknym dievcatom radsej awkwardness sa dala krajat vtedy
a raz sa mi stalo, ze som sedela oproti nejakemu chalanovi, ja som mala sluchatka aj on, nejako naraz sme vytiahli vodu z tasky a zacali pit to bolo este ok, no a asi po 5 minutach sme zas naraz z tasky vytiahli rovnaku cokoladovu Milku a zacali jest D obaja sme sa ale tvarili, ze nic a nadalej sme autisticky pozerali z okna
Pamätám si ako som chodievala zo školy (cca pol hodinu) a vždy som si zdriemla...nikdy som neprespala svoju stanicu..ale raz som šla posledným vlakom domov a nejako sa mi nechcelo spať..hádajte kto sa zamyslel a prešvihol to
A raz si pamätám ako som sedela v kupé a oproti mne sedel starý deduško a pôsobil úplne ako z rozprávky proste ako zhmotneny opis z knihy..oblečenie okuliare drevená palička výrazne črty a vrásky..a krájal si po ceste mini jabĺčko no proste sledovala som ho vyše hodiny a bol tak fascinujúci až som vytiahla mobil a začala som si o ňom písať do poznámok ten opis niekde to mám doteraz
@ladydoga ano, tak sme boli v cupečku a oproti hned za oknom boli dalsi chalani tak sme im zakyvvali oni nam a tak... o par sekund sa blak pohol takže...
Pred dvoma dňami - pani spadol kufor z tých držiakov nad sedadlami. Sedeli vo štvorke, medzi nimi stôl, kde chalan robil na notebooku. Chudakovi spadol presne naň, celý rozbil..
Ako nič moc príhoda, ale keď som išiel posledný deň zo strednej, tak to bolo také zaujímavejšie. Posledný raz sme spolu pili, čiže to celkom stálo za to a na mne sa to odzrkadlilo tak, že som mal okrem iného tesiláky dobre zadrbané od červeného vína. Maďari by povedali, že som ním normálne premokril. Medzitým ma vo Vrútkach na stanici čakala už dve hodiny vtedajšia frajírka. Nervy jej samozrejme pracovali, tak som si všeličo vypočul, bolo to pošramotené. Nastúpili sme, ona vybrala kupé a sadli sme si oproti sebe. V Žiline ma už začali tie lepiace sa gate slušne srať, tak som si ich dal v tom kupé dole a zložil som si ich na kolená. Dostal som od nej asi 5 sms v zmysle, nech sa začnem konečne správať. Pamätám si, že som na to nijak racionálne nereagoval, iba som ďalej pokračoval s frankovkou zo šejkra. Najväčší highlight bol asi, keď som pri mne sediace dievča poprosil, či by mi nerozopla gombíky na rukávoch košele, lebo mi to nešlo ani za toho otca. Pomohla mi, ja som sa jej spýtal, jak sa jej cestuje a už som len videl, ako frajírka odchádza. Ja som tam ostal sedieť ako papek, lebo.. nebudem predsa chodiť v trenkách, dlhých ponožkách a kremešákoch po rýchliku. V Trenčíne mi potom prišla správa, že sere na mňa Ach jaj.
Raz si k nam vo vlaku prisadol Sprievodca a zacal sa bavit s otcom, ako keby boli najlepsi kamosi.
Neviem ci si ho s niekym pomylil, ale prislo mi to vtipne.
Prave vo vlaku v ktorom som bola sa typek rozhodol ze spacha samovrazdu, bol to chlap ktory sedel oproti mne, zrazili sme ho. A potom som vsetko videla, roztrhane telo. Strasny pocit.
@plavam_zivotom tak ale to je krasne ked si uvedomis ze to zaroven letelo rychlostou cez 100 km/h v smere jazdy a po odrazeni sa muselo este trafit naspat
@plavam_zivotom Na základe tvojej príhody ma napadlo že ľudia ktorý idú skočiť pod vlak alebo si ľahnúť tak či toto riešia. Že si vlastne môžu ľahnúť tam kde niekto nasral Asi ani samovrah nechce zomrieť doslova v srackach.
raz pri mne sedela taka rodinka (rodičia a 3 deti) a oni celý čas hrali hry no a samozrejme chceli, aby som hrala hry s nimi a ten chlapček sa na mna hrozne nahneval a celu cestu bol nadurdeny, ze som neuhadla jeho zvieratko. Az potom, uz v druhej polke ceste sme sa rozhodli,ze kazdy, kto vyhra aspon 3 kola dostane kolačik tak mi kupili kolačik
sedela som tehotna v kupé, prišiel otrhaný pripitý chlap a začal vetu, či nemám aspon pár centov.. v tom si všimol brucho, spýtal sa, či to bude chlapec a keď som povedala že ano, začal strašne tragicky plakať, že prečo další neštastný človek ako on, prečo to len nemohlo byť dievča, prečo ďalší pokazený život
@plavam_zivotom to nedáva fyzikálne žiadny zmysel. Aj keby stal vlak na stanici a ty series a potom splachnes tak to hovno padne iba dole, nie ešte keď je vlak v pohybe. Fakt? Hovno sa odrazí naspäť hore? Môžeš konkurovať vedatorovi karolovi v dobre vedieť.
Btw prečo sa pozeráš ako sa splachuje hovno? To je nechutné dpc
@4444 Neodrazilo sa samozrejme celé, proste to nejak divne drblo o tú hranu a pár kvapiek sa vrátilo Ešte by som si niečo takéto azda aj vymýšlala nie? Ako by mi také niečo vôbec napadlo? No a čo ti poviem som nechutné prasa, mám aj nechutnejšie fekal stories
@feroborba tvoj príbeh u mňa vyhral
Nemohla som zadržať smiech pri "že som ním normálne premokril" a ešte "nebudem predsa chodiť v trenkách, dlhých ponožkách a kremešákoch po rýchliku." Aj keď vôbec netuším čo sú kremešáky ale je to hrozne vtipné
Slečna v rozhlase vyhlásila: "Vážení cestujúci, vítame vás v rýchliku Slanina... pardon, Slatina."
Keď som prvýkrát cestovala do Brna, nevedela som, že keď mešká rýchlik, prestupuje sa v Galante namiesto BA. Sedela som na schodíkoch vo vlaku a vedela som, že nestíham. Prišli sme do Galanty a vedľa nás zastal vlak českých dráh a ja som premýšľala, či je to ten môj. Zrazu sa vedľa mňa zjavil chlapec, ktorý sa len chcel pozrieť, koľko prestupuje ľudí, ja som mu mimochodom spomenula, že sa bojím, že je to môj vlak, ktorý v BA nestihnem a on ma hneď naň vypravil, aj mi pomohol s kufriskom.
S kamarátkou sme sa vracali z výletu a prisadli si k nám dvaja policajti, ktorí nám rozprávali, že zo stanice budú musieť ísť domov na skútri a zmoknú, lebo pršalo a neboli oblečení do dažďa. Ešte pred nimi pri nás sedel starší pán, ktorý nám rozprával zážitky z vojenskej služby.
Inak som mala vo vlaku veľa zaujímavých konverzácii a videla ešte viac zaujímavých ľudí. Vlastne, každého človeka, ktorý si ku mne prisadne, považujem za zaujímavého. Ale sú to skôr veci, ktoré by tu zneli všedne.
Nezvykne sa mi diať nič zaujímavé, ale raz mi ktosi začal ukazovať fotky svojej mačky, tak sme sa tam potom asi pol hodiny bavili o domácich zvieratách
Vela prihod, napr. dievci sa sprejovalo, tak, ze cely vagon zacal kaslat... Alebo pubertiaci fajcili s tym megadymom, co teraz je in a vydymyli cely vagon, boli sme v hmle ... Alebo som si raz zabudol mesacnik doma a cudzi ludia okolo mna vysvetlovali cvikmajstrovi, ze ma poznaju a ze ten listok ozaj mam... Dovtedy mlcali, mile od nich.
smerom do žiliny som mal len orál.
a v TN, kde som vystupoval, tak nas tam čakalo pár policajtov. Dôvod, nejaký chalan tam vykradol pracovníkom peňaženky a tak. Klasika.
Jedna pani raz tak nahlas telefonovala na celý vagón snáď, až jej jeden pán povedal nech sa stíši a ona sa nestisila, ešte začala hovoriť do toho mobilu, že ako si to mohol dovoliť jej povedať, že už si ani telefonat vo vlaku vybaviť nemôže, celý vagon sme sa na nej smiali a čerešnička na torte bola keď potom zadrela "celý vagón sa tu na mne smeje, akí drzí ľudia tu sú"
Za mňa je topka asi to, že človeku vadilo, že jem na raňajky nezdravý nutellový rožok, že nie som veriaca a kamarátim sa s evanjelikmi (keď katolícka cirkev je lepšia). Našťastie rýchlo pochopil, že môj mozog nevymyje, tak sa slušne rozlúčil a šiel si sadnúť inam.
V jednom vlaku ceduľka lámanou angličtinou prikazovala v prípade núdze zabrzdiť ochranné sklo. (IN THE CASE OF EMERGENCY BRAKE THE PROTECTIVE GLASS.)
No a raz sa ku mne dostala kniha zo stredoslovenskej knižnice. Zjavne si ju niekto požičal, prišiel do BA a stratil ju v buse. Krátko nato som mala cestu do BB a môj vlak mal ísť aj cez to mestečko. Ochotná pani knihovníčka povedala, že príde na nástupište. Knihu som cestou prečítala, potom som vystúpila a vymenila ju s tetou za Milku. A potom nasledoval šprint, jeden z najrýchlejších v mojom živote, lebo ten vlak tam stál sotva pol minúty a všetky moje veci boli v ňom. Keby som sa nebola stihla vrátiť, nasledoval by príbeh o tom, ako som ostala v tom meste iba s Milkou...
@efyks hoci je otázka na mieste, avšak štatisticky, alebo matematicky: aká je pravdepodobnosť, že budeš mať sex vo vlaku a aká, že ti skončí hovno na tvári? Myslím, že to nemusíme vložiť do žiadneho vzorca a každému je odpoveď jasná ale dosť bolo o tomto
@4444 Divím sa, že sa snažíš hľadať v jej slovách nejakú logiku. Má psychickú diagnózu typu "nebetyčná piča", chorobne túži po pozornosti aj takýmito storkami, podobne ako autor fóra.
Moje TOP 3 by boli:
1) Cinanka co v Parizi nastupila na zly vlak a asi po 3 hodinach jazdy dosla na to ze sa nevezie na letisko ale do ineho statu. Dostala neuveritelny hysak lebo nemala peniaze na nahradnu letenku a sprievodca ju musel spacifikovat fyzickym nasilim lebo behala po celom vagone s hysterickym placom mavajuc rukami. Nakoniec ju vykopli aj s kufrom na najblizsej stanici a zero fucks given, podla mna tam je dodnes ak sa dakto nezlutoval.
2) Nastupila partia asi 5 opitych tinedzerov z coho jeden bol v stave ani obraz ani zvuk. Tak ho jeho kamosi dovliekli do vlaku a nechali spat na chodbe pri kupeckach. Typek sa dogrcal a posral jak tam lezal a kedze to bol stary vagon z 50 rokov tak ten smrad bolo citit po celom vagone. V zivote som nepocul sprievdocu tak nadavat ako vtedy a moc sa mu necudujem kedze vlak mal konecnu stanicu az v BA a toto bolo za Kosicami. Po tom ako hodinu lietali kurvy , kokoti a pice na cely vlak sme zastali v Ruzomberku kde mu zo stanice doniesli nejaky erarny mop a vedro a snazil sa to tam vycistit. To bolo meskanie z "technickych pricin" jak vysite, stali sme tam asi 15 minut.
3) v IC v Zeneve nastupila slovenka ktora ocividne predpokladala ze nikto iny tam slovensky nehovori. Preto asi 45 minut telefonicky rozoberala svoj ocividne bohaty sexualny zivot v neuveritelnych detailoch. Ked dotelefonovala tak kamarat s ktorym som cestoval len tak mimochodom utrusil po slovensky: Nejdeme nieco zjest do restauraku? Ta baba uplne cervena schmatla veci, potom si uvedomila ze sedi v miestenkovom vlaku co je vypredany tak cervena ako paprika cusala cely zvysok cesty. Fraza prepadnut sa od hanby vtedy pre mna dostala uplne iny vyznam, dodnes sa cudujem ze nezatiahla rucnu brzdu a nevyskocila do pola.
Ja som sa zasekla sama v kupé. Zasekli sa mi dvere. Nastastie som mala ešte dosť casu aby som niečo vymyslela a nezmeskala zastavku. Snazila som sa tie dvere vyrazit, kopala som do nich. Esteze som mala trekingové topánky. Nakoniec som vykopla ten spodok, taký štvorec. Vypadlo to do chodby. Preliezla som po stvornozky. Este sa na mna taky chalan dival ze wtf co ti je preco ides po styroch z kupe.
Pozriem sa ci som nieco nezabudla. Och. Mobil na policke pri okienku. Takze zase leziem späť dnu a von. Vtedy som este chodila na stavebnu a nosila som takú velku tubu na chrbate s vykresmi. No strasne sa mi liezlo. Nechala som to lezat na zemi. Vyzeralo to teda strasne. Buchot to musel byt tiez riadny ale nikto neprisiel. A bezala som vystupit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Bola som bohuzial zadana
ale okrem toho som zazila aj vela milych ci vtipnych prihod. raz sa mi stalo, ze som sedela v kupecku s nejakym chalanom, cca v mojom veku a prisla tam nejaka babicka, a zacala sa s nami rozpravat no a chalan si nieco robil na notebooku, tak ja som sa snazila byt polite a komunikovat ako-tak s nou, kym nezacala rozpravat o tom, ake hrozne to je, ze ten chalan len sedi a pozera do notebooku, ze ked tam sedim ja, preco sa nerozprava s peknym dievcatom radsej awkwardness sa dala krajat vtedy
a raz sa mi stalo, ze som sedela oproti nejakemu chalanovi, ja som mala sluchatka aj on, nejako naraz sme vytiahli vodu z tasky a zacali pit to bolo este ok, no a asi po 5 minutach sme zas naraz z tasky vytiahli rovnaku cokoladovu Milku a zacali jest D obaja sme sa ale tvarili, ze nic a nadalej sme autisticky pozerali z okna
A raz si pamätám ako som sedela v kupé a oproti mne sedel starý deduško a pôsobil úplne ako z rozprávky proste ako zhmotneny opis z knihy..oblečenie okuliare drevená palička výrazne črty a vrásky..a krájal si po ceste mini jabĺčko no proste sledovala som ho vyše hodiny a bol tak fascinujúci až som vytiahla mobil a začala som si o ňom písať do poznámok ten opis niekde to mám doteraz
Neviem ci si ho s niekym pomylil, ale prislo mi to vtipne.
Btw prečo sa pozeráš ako sa splachuje hovno? To je nechutné dpc
A prečo ti to napadlo? Sama si si odpovedala, práve preto že si nechutne prasa
Nemohla som zadržať smiech pri "že som ním normálne premokril" a ešte "nebudem predsa chodiť v trenkách, dlhých ponožkách a kremešákoch po rýchliku." Aj keď vôbec netuším čo sú kremešáky ale je to hrozne vtipné
Keď som prvýkrát cestovala do Brna, nevedela som, že keď mešká rýchlik, prestupuje sa v Galante namiesto BA. Sedela som na schodíkoch vo vlaku a vedela som, že nestíham. Prišli sme do Galanty a vedľa nás zastal vlak českých dráh a ja som premýšľala, či je to ten môj. Zrazu sa vedľa mňa zjavil chlapec, ktorý sa len chcel pozrieť, koľko prestupuje ľudí, ja som mu mimochodom spomenula, že sa bojím, že je to môj vlak, ktorý v BA nestihnem a on ma hneď naň vypravil, aj mi pomohol s kufriskom.
S kamarátkou sme sa vracali z výletu a prisadli si k nám dvaja policajti, ktorí nám rozprávali, že zo stanice budú musieť ísť domov na skútri a zmoknú, lebo pršalo a neboli oblečení do dažďa. Ešte pred nimi pri nás sedel starší pán, ktorý nám rozprával zážitky z vojenskej služby.
Inak som mala vo vlaku veľa zaujímavých konverzácii a videla ešte viac zaujímavých ľudí. Vlastne, každého človeka, ktorý si ku mne prisadne, považujem za zaujímavého. Ale sú to skôr veci, ktoré by tu zneli všedne.
Pekný večer prajem.
a v TN, kde som vystupoval, tak nas tam čakalo pár policajtov. Dôvod, nejaký chalan tam vykradol pracovníkom peňaženky a tak. Klasika.
V jednom vlaku ceduľka lámanou angličtinou prikazovala v prípade núdze zabrzdiť ochranné sklo. (IN THE CASE OF EMERGENCY BRAKE THE PROTECTIVE GLASS.)
No a raz sa ku mne dostala kniha zo stredoslovenskej knižnice. Zjavne si ju niekto požičal, prišiel do BA a stratil ju v buse. Krátko nato som mala cestu do BB a môj vlak mal ísť aj cez to mestečko. Ochotná pani knihovníčka povedala, že príde na nástupište. Knihu som cestou prečítala, potom som vystúpila a vymenila ju s tetou za Milku. A potom nasledoval šprint, jeden z najrýchlejších v mojom živote, lebo ten vlak tam stál sotva pol minúty a všetky moje veci boli v ňom. Keby som sa nebola stihla vrátiť, nasledoval by príbeh o tom, ako som ostala v tom meste iba s Milkou...
1) Cinanka co v Parizi nastupila na zly vlak a asi po 3 hodinach jazdy dosla na to ze sa nevezie na letisko ale do ineho statu. Dostala neuveritelny hysak lebo nemala peniaze na nahradnu letenku a sprievodca ju musel spacifikovat fyzickym nasilim lebo behala po celom vagone s hysterickym placom mavajuc rukami. Nakoniec ju vykopli aj s kufrom na najblizsej stanici a zero fucks given, podla mna tam je dodnes ak sa dakto nezlutoval.
2) Nastupila partia asi 5 opitych tinedzerov z coho jeden bol v stave ani obraz ani zvuk. Tak ho jeho kamosi dovliekli do vlaku a nechali spat na chodbe pri kupeckach. Typek sa dogrcal a posral jak tam lezal a kedze to bol stary vagon z 50 rokov tak ten smrad bolo citit po celom vagone. V zivote som nepocul sprievdocu tak nadavat ako vtedy a moc sa mu necudujem kedze vlak mal konecnu stanicu az v BA a toto bolo za Kosicami. Po tom ako hodinu lietali kurvy , kokoti a pice na cely vlak sme zastali v Ruzomberku kde mu zo stanice doniesli nejaky erarny mop a vedro a snazil sa to tam vycistit. To bolo meskanie z "technickych pricin" jak vysite, stali sme tam asi 15 minut.
3) v IC v Zeneve nastupila slovenka ktora ocividne predpokladala ze nikto iny tam slovensky nehovori. Preto asi 45 minut telefonicky rozoberala svoj ocividne bohaty sexualny zivot v neuveritelnych detailoch. Ked dotelefonovala tak kamarat s ktorym som cestoval len tak mimochodom utrusil po slovensky: Nejdeme nieco zjest do restauraku? Ta baba uplne cervena schmatla veci, potom si uvedomila ze sedi v miestenkovom vlaku co je vypredany tak cervena ako paprika cusala cely zvysok cesty. Fraza prepadnut sa od hanby vtedy pre mna dostala uplne iny vyznam, dodnes sa cudujem ze nezatiahla rucnu brzdu a nevyskocila do pola.
Pozriem sa ci som nieco nezabudla. Och. Mobil na policke pri okienku. Takze zase leziem späť dnu a von. Vtedy som este chodila na stavebnu a nosila som takú velku tubu na chrbate s vykresmi. No strasne sa mi liezlo. Nechala som to lezat na zemi. Vyzeralo to teda strasne. Buchot to musel byt tiez riadny ale nikto neprisiel. A bezala som vystupit.