Bolo by priberanie na hmotnosti úspešné ak by človek vyradil veškeré mäso zo svojho jedálnička? Čo myslíte? Ak nieje nič iné tak spapám aj niečo mäsité ale ináč ho nemusím.
V prípade žeby to bola pravda, že sa dá pribrať aj bez mäsa tak približne koľko
nie bez masa sa neda pribrat lebo iba maso ma kalorie, ale ak by si jedol maso tak priberes za tyzden presne 5kg a za mesiac 20-25kg podla toho kolko tyzdnov by ten mesiac vyslo
radsej to maso tam daj , hlavne kuracie prsia minimalne ja osobne tiez iba tie zjem z masa , ale mal by si aj hovadzie , popripade si kup gainer ak chces nabrat rychlo nekvalitne alebo protein ak kvalitnejsie chces nabrat... a mne osobne pomohlo 15minut pred spanim liter mlieka kazdy den... alebo potom meth+tst...
A čo takto sladkosti, vyprážané veci, moje obľúbené hranolceky... To na to ste zabudli? z mesa ako takého som ani nepočula že by sa pribralo jediné nejakého moc mastneho -.-
@bloodypunk ja tak vpohode žijem infarktove stavy dostavam len z nejakých ľudí.. A veľa ľudí tak roky žije starších už zdravých tak. Neviem v čom problém na každého všetko vplýva inak aj tak
Je jedno čo budeš jesť , keď chceš byť tlstý tak dostaň do seba veľa kalórii. @1 a @3 si robí srandu , keby si náhodou nevedel , tak ho neber vážne. @sasuke z mastného sa nepriberá , len ťa napríklad môže jebnúť v 30ke z častej konzumácie mastných jedál.
Priberá sa z toho , že debilní ľudia žerú debilné veci v debilný čas a nie z tukov samotných.
@kosmiklove aj ja tu jebem každého a čo do mňa nejebe ja s ním problém nemám a aj keby no tak nech si jebne keď mu to spraví dobre ja sa kvôli takému niečomu predsa nebudem srat.. Tým že sa naseres ho to bude o to viac baviť a zabávať sa na tom, vpodstate robíte všetci to o čo mu ide a tým ho v tom len podporujete -.-
@klaudiqaaa presne ako si napisala podla seba sudis inych, ty, kosmiklove, sveter, klaudika, a este dvaja ste tu smotanka, mozete jebat do kazdeho vsak? ste tu panmi nie? ste smiesny a kokoti a basta, za tym si budem stat. je tu 1000 ludi s ktorimy nieje problem a nestaraju a nepoicuju jak vy len sebranka 7 ludi sa hra na kokotov aj svasimy statusmi ste jebnuty a basta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@bloodypunk ja tak vpohode žijem infarktove stavy dostavam len z nejakých ľudí.. A veľa ľudí tak roky žije starších už zdravých tak. Neviem v čom problém na každého všetko vplýva inak aj tak
@1 a @3 si robí srandu , keby si náhodou nevedel , tak ho neber vážne.
@sasuke z mastného sa nepriberá , len ťa napríklad môže jebnúť v 30ke z častej konzumácie mastných jedál.
Priberá sa z toho , že debilní ľudia žerú debilné veci v debilný čas a nie z tukov samotných.
@bloodypunk myslel som si