mne bude chybat kriz z 10 koruny a motiv z 5 koruny...a som trosku sklamana, z nasich buducich eurominci, hlavne z toho "krasneho" dvojkriza...no co uz...slovaci rozhodli a proti gustu ziaden disputat
prisli sme o celistvost krajiny vstupom do eu a schengenu ,a ked prejde lisabonska zmluva, tak stratime aj svojpravnost a o niekolko desiatok rokov bude cely svet ovladat jedina vlada. povedz mi naco nam uz potom budu koruny. ale samozrejme, ze ma to sere.
mne sa slovenske peniaze pacia... velmi... su moderne, cool, take originalne, myslim po grafickej stranke... uprimne, mam k nim vztah, euro je pre mna cudzie, nebojujem proti jeho zavedeniu, resp. uz je aj tak neskoro, ale asi nikdy nebudem eura povazovat za "moju menu"... euro sa mi zda umele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Nesmejte sa mi ale fakt neviem
Ale aj Bernolák a Štúr boli celkom sympatickí
Madona majstra Pavla s dvomi "n" ... To je dobré
madona s jedným "n" pôsobí tak...škaredo...
inac som rad prichodu novej meny, vyber je napokon celkom pekny
viem ze si pomyslis ze som ignorant a tak
ale ja nemam narodne citenie
je to hruda zeme ako kazda ina, so svojimi ludmi, problemami a historiou
To je ten zmixovaný v pribináčiku
teraz sa mi páčia slovenské bankovky, ale mince nie. naopak, eurové bankovky sa mi nepáčia, ale budúce naše euromince sa mi páčia.
vážne?čo plánuješ?