@10 , mm tolko váži moja mama ..ale tak to máš pohode moj bracha ma 17 a važi okolo 55 mošno vacej tak nwm ale ja ta trhnem ..pokial máš menej ako 45 ale pochybujem
je lepšie ak máš 60kg jak 80, si potom oveľa obratnejší, čo potom, či sa to niekomu páči alebo nepáči, ja som so svojou váhou spokojný, aj keď nejaké to kilečko hore by neuškodilo...
mno ja mam 190cm a 67kg pribrat nvm ani za nic zjem asi 2x tolko co bezne normalny dospely chlap(mam takmer bezodny zaludok bezne dokazem zjest na obed tak 3rezne povacsinou veceriam 2x) do posilky chodim pocas skolskeho roka 2x tyzdenne teraz cez prazdniny sa priznam ze to flakam ale zas kompenzujem to plavanim xD zial zatial vsetky moje pokusy pribart bez uspechu..
jaj kurwa zalzi aj od metabolizmu mozes sa aj posrat a chciet pribrat keeed zeres 4piizze a setko vyseres a nic stoho....tak nejak to mam ja cvicim obbacas vela zerem hybem sa a som chudy a trosku sa mi rysuju svaly inak nic to sa proste neda tak lahko iba vrdo treningom
Mno ja mam 185-188 cm a vážima si tka 95 kilo ale to bude tým že posilujem ....
Normálne som rok nehral futbal , teraz som plával na dovolenke fets vela a som zacla hrávať , a mám taku kondičku že koniec asi najlepšiu za celý život , ale to bude asi aj tým behaním cez zimmu vobec povie sa to tka 95 kilo ale necitim sa tak Starka hovorý že sa stal somna riadny chlap že ma musí využit napoli tu moju silu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
inak ja sa snažím schudnúť... mám 185 cm a 80 kíl a pripadám si jak rozliata slanina...
najkrajší sú romantici...
a no ja neviem tak ja npr vazim menej jak moja byvala... a to je uz podla mna blbeeee
muž / 16
06. 06. 2009 15:07 So
Žilina
toto je na pokeci tak neser!!
ale inak fakt na tom moc nezalezi !
Normálne som rok nehral futbal , teraz som plával na dovolenke fets vela a som zacla hrávať , a mám taku kondičku že koniec asi najlepšiu za celý život , ale to bude asi aj tým behaním cez zimmu vobec povie sa to tka 95 kilo ale necitim sa tak Starka hovorý že sa stal somna riadny chlap že ma musí využit napoli tu moju silu
Crocop 185cm a váži 105kilo
chudý ako laty tiež nie je moc dobré ale proti nim nič nemám keď vidieť že majú aspoň trochu svaly tak je to OK