Moja mamka bude mať narodeniny a viem, že by ju dlhšie a hustejšie vlasy potešili Tak otázka na dievčatá, čo majú, mali alebo poznajú niekoho, kto mal príčesky - aké by ste mi odporučili? myslím konkrétne stránku odkiaľ to objednať. nechcem vyhodiť pen
tieto mali 60 cm, ak chces 50 hned mas o 30 euro lahsie.. ja mam napr skusenosti aj s "micro rings extensions" a to sa mi vzadu tak zauzlovali vlasy, ze som asi tretinu z nich musela vytrhnut..
+
tolkoto ich bolo, ja ich odporucam.. len som o nich mala pochybnosti ci su z pravych vlasov, ale farbit, zehlit, kulmovat sa daju, za tu cenu je to celkom fajn, kedze kvalitnejsie by boli drahsie a neviem ci vobec nejake take existuju
Progresshair.sk ..z tadiaľ mam ja ..su ľudské môžem potvrdiť..ani nie drahé..napr 25cm na šírku(5clipov) a 60cm na dĺžku 19eur...na zahustenie aspoň 2x ten pás
ja mám z dream factory a som spokojná velmi.. neviem ako tie americké ale mám klasické európske a sú okej.. len ja mám zas ten problém že na svetlejších vlasoch je ten pripínací klip viac vidno lebo oni ho majú v hnedej farbe a ja mam riedke vlasy a tak ..ale aj to sa dá prekryť..len taky detail..
@hoperpohroma ja som tieto pozerala ako prvé, lebo som chcela aby boli čo najdlhšie a najhustejšie a tie american sú 160g ale 50cm takže tieto sú dobré, dosť husté?
@nicolkaa jj tieto su dost huste, ja nenosim ani polky z nich na hlave a vyzeraju fajn, ale tak ja mam vlasy do postupna 160g je podla mna zbytocne vela, a hlavne je robota to zapinat ked na to ani clovek nevidi, to by sa tvojej mame asi ani nechcelo.. ja si pripinam 3 pasy a aj to som nasrata ako svina a mam furt pocit ze je to zozadu vidiet
» www.mimibazar.sk/bazar.php?user=... -- moja mama si odtial objednava už asi rok,je s nimi velmi spokojna , objednava si tie extra huste a su fakt perfektne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som skusala viac metod, clip-in su asi najlepsie aj ked neprakticke a ja som objednala tieto, presne odtialto
» www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop...
tieto mali 60 cm, ak chces 50 hned mas o 30 euro lahsie.. ja mam napr skusenosti aj s "micro rings extensions" a to sa mi vzadu tak zauzlovali vlasy, ze som asi tretinu z nich musela vytrhnut..
+
tolkoto ich bolo, ja ich odporucam.. len som o nich mala pochybnosti ci su z pravych vlasov, ale farbit, zehlit, kulmovat sa daju, za tu cenu je to celkom fajn, kedze kvalitnejsie by boli drahsie a neviem ci vobec nejake take existuju
ďakujem vám moc!
tie tmave nosim, tolko blondatych mi este ostalo co nepouzivam