@trdelniiq ja som videl dlhsie gifko, kde aj poriadne vykuknu von. Najskor tam ma uz nejake nekroticke tkanivo a sa mu tam usidlili nejake larvy
Videl som napr. take jak nejakemu muzovi sa usidili na hlave a mu prezrali lebku a on si to vsimol, az ked mu celu lebku prezrali, co mohlo trvat tak pol roka vraj... Mal tam nejaky zapal, muchy nasadili larvy a tak mu to skoncilo.
@momoglamorous skusim si to pohladat na nete.. ako poznam tie tajomne zakutia YT, tam to urcite bude nasnimane do detailu a doktor bude pri tom este aj obedovat
@moonbeam bol si uz na niekedy na stranke navratdoreality.cz v kategorii hnus? nieco velmi podobne tam je, ked sa nudim, vsetko preklikam a dakujem za ten link, aspon mi ma co zaplnit cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
neni taký, čuňa som.
Najhoršia z najhorších je tá bieborovska riť
@momoglamorous nekaz tu neestetický dojem prosím ťa!
úhor zo zadku, testikuly a malé rybičky.
Videl som napr. take jak nejakemu muzovi sa usidili na hlave a mu prezrali lebku a on si to vsimol, az ked mu celu lebku prezrali, co mohlo trvat tak pol roka vraj... Mal tam nejaky zapal, muchy nasadili larvy a tak mu to skoncilo.
@trdelniiiq veru aj mna by zaujimalo nieco podronejsie o tom
@28
po tomto sa necudujem uz ani tomu chlapovi, ktory si strcil uhora do zadku a prezral sa mu cez creva
toto by mohlo byt ono, len v mensom stadiu
» encyclopediadramatica.se/Offended...
nech je milosrdný Boh ku každému, kto si z jeho mučeného syna v trňovej korune robí srandu .................filip