ja nosim biele nohavice a pos nimi tangace skoro stale..ale nie preto,ze by mi to pridavalo na sebavedomi,ale preto,ze sa mi to paci..ale nemam rada,priam sa mi to az hnusi,ked si da dievca s nadmernou postavou biele nohavice a pod to tangace a presvita jej ceulitida na zadku-to je nechutnee..bleee..niektore baby sa hocijako dohabu..
heh..good otazka ???..ale dost zvlastna D,,preco by to malo pridavat na sebavedomii, inak tak ma napada, ze niektore holky nosia tanga iba kvoli tomu, aby si pripadali naramne sexi ale podla mna, holka moze byt sexi aj v normalnych krataskovych nohavickach, take mam rada ja P..hehh..a tiez nosiiim biele gate a pod nimi si jasne ze dam tanga, bo to vyzera krajsie ako s tymi krataskovymi..cize asi tak
Neviem v podstate načo niektoré baby tanga nosia neviem v com im to pomaha. Asi si myslia že su v tom nejako vaicej sexi...mna yb to iba znervoznovalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nie robim si srandu.