Napríklad, že návod na farbu písma, na výrobu kvietku a iné veci čo som napísala a mám len v blogu a dotyčný, čo to chce skúsiť musí hľadať, by som si uložila na webku samostatne. Takisto ako nejaké programíky na stiahnutie, alebo básničky... Blá blá.
tha snívaj ďalej, birdz kapacitovo nezvláda správy a nedávno mali problémy z veľkým množstvom prihlásených užívateľov, ešte ani birdz TV sa nerozbehla nejako sa to zamlčalo, tu sa nič nedotiahne do konca a keď aj tak je to tak tak---
možno by nebolo zlé urobiť sekciu - návody pre začiatočníkov, čo by bolo niečo ako blogy a ludia by tam mohli pridať vysvetlenia napr na písmo a podobné veci na ktoré sa ludia pýtajú...
Čo sa týka tej zmeny farby písma a podobné veci tak by sa tu fakt zišla nejaká sekcia návody alebo niečo podobné, proste aby to bolo dostupné každému kto tu je trebárs aj poprvýkrát ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tuu by sa stal z toho warez...
takze nie zrovna najlepsi napad...
uz mame vsetky problemy vyriesene...
sa to tu bude len zveladovat a rast